notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Most megnézheted a világ legdrágább fényképeit teljesen ingyen

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Most megnézheted a világ legdrágább fotóit ingyen

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Most megnézheted a világ legdrágább fotóit ingyen


2014/04/07

Forrás: offline.hu

Ne hagyd ki ezt a ritka alkalmat! Most megnézheted a világ legdrágább képeit, ráadásul ingyen. Biztos vagyok benne, hogy te is meglepődsz majd a fényképek láttán.

Drága fotók ingyen
Steichen 1904-ben kapott meghívást barátjától, Charles Caffin írótól, hogy a nyarat töltse náluk a New York melletti Mamaroneckben. Az eredetileg néhány hetesre tervezett tartózkodás két hónapos lett, mert Steichen tífuszt kapott és vendéglátója ragaszkodott hozzá, hogy amíg fel nem épül lakjon náluk. A híressé vált felvétel 1904. augusztusában Caffinék házától nem messze egy fákkal körülölelt tó partján készült.

 

Bár a kép készítésének hozzávetőleges időpontja és a helye jól behatárolható, a pontos körülmények nem ismertek. Joel Smith a Princeton University Art Museum kurátora szerint nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy hol, melyik tónál készült a felvétel. Gerry Badger fotótörténész szerint (annak ellenére, hogy Steichen kedvelt témája volt a hold és annak fénye) A tó – Holdfény mégsem hajnalban, a lenyugvó hold idején készült, ahogy azt a cím sugallja, hanem éppen ellenkezőleg, alkonyatkor. A sötét képi tónusok, melyek a holdvilágot idézik, csak a kép előhívásának, és az alkalmazott nemeseljárásnak köszönhetőek. A megörökített látvány valószínűleg nem olyan volt, mint amilyennek a felvételen látszik.

 

Lapozz tovább és nézd meg a világ legdrágább képeit ingyen!

Drága fotók ingyen

A 2007-ben eladott mű hosszú éveken át első helyen szerepelt a legdrágábban eladott fényképek rekordjainak listáján.

Drága fotók ingyen

A nagyon régre visszanyúló Billy the Kidet 2011-ben adták el. Mindmáig ez a fotó képviseli legjobban az Amerikai nyugat eredeti szellemét.

Drága fotók ingyen

Ezt a fotót tavaly adták el. A nemzetközi piacok közti fejvesztett kereskedelem remekül lett ábrázolva a képen.

Drága fotók ingyen

A 2012-ben eladott fénykép bő 12 évvel ezelőttről az akkori Afganisztáni helyzetre reflektál.

Drága fotók ingyen

A 2011-ben eladott képhez Cindy jó szokásához híven nem adott címet, így teljesen a nézőre bízta, hogyan értelmezi azt.

Drága fotók ingyen

Ez a filmbe illő fotó egy bábról 2010-ben lett eladva horribilis összegért.

Drága fotók ingyen

A 2011-ben áruba bocsátott fénykép egy fikció, ugyanis le lettek róla Photoshopolva a kompozíciót rontó elemek, így például az emberek és az épületek. Érdekes.

Drága fotók ingyen

A tó – Holdfény egy korai színes platinanyomat, mely évekkel az autokróm eljárás megjelenése előtt készült. A felvétel első alkalommal – Steichen más alkotásaival együtt – 1906-ban a Camera Work folyóirat 14. számában jelent meg.

Drága fotók ingyen

A 2010-ben eladott Medvedev képen a madártávlatból fotózott tobolszki Kreml látható.kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén...

Stopper

Stopper: kötélfogó

Gross

A gross (ejtsd: grósz) a nagyvitorla.

420

420 vitorlás hajó története A 420-ast a hetvenes évek elején hozták be...

Navigáció

 Hajózástan, helyzetmegállapítás+hajóvezetés.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.