Amikor Rád talál az igaz szerelem...

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Megtaláltam az igazit!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megtaláltam az igazit!


2015/10/15

Te is ébredtél már úgy, hogy érezted, Ő az? Ő, aki melletted fekszik. Vele szeretnél ébredni most már minden reggelen, és Vele szeretnéd összekötni az életedet!

Az élet döntések sorozata, és minden következő napunk, percünk a korábbi életeseményeink következménye. De vajon hogyan lehet az, hogy a szerelemről mégsem dönthetünk? Hiszen az csak fogja magát, beviharzik az életünkbe, és nem tesz fel kérdéseket. Egyszerűen csak jön, és egy pillanat alatt mindent átír, mindent megváltoztat. 

Igaz Szerelem

Te is éreztél már így?

 

A sors iróniája, hogy még ezek az érzések is különféleképpen hatnak ránk, és erről sem dönthetünk. Volt már, hogy azt érezted, na, most végre Rád talált a Nagy Szerelem?

Csodálatos volt, amíg tartott, aztán történt valami, megváltozott a kapcsolat, és nem sokkal később már azon kaptad magad, hogy nem ébred melletted, nem fogja már a kezed, és tulajdonképpen nem is Ő volt az, akivel leélnéd az életedet…

 

És aztán jön valaki, akiről csak annyit tudsz, hogy nem először látod, nem először találkozol Vele, és érzed, hogy egyre jobban és jobban meg kell ismerned!

 

Na, ilyenkor történik az, hogy egy picit összezavarodunk. Mert az érzés elsöprően jön, és borzasztóan hasonlít a korábbi élményekhez, és ezért tartunk is az egésztől…

Mert mi lesz, ha ez is kudarcba fullad? Mi lesz, ha ez is fájni fog? Mi lesz, ha már megint kiderül a végén, hogy nem Ő az Igazi?

 

Aztán minden kétely ellenére mégis belemész a dologba, mert a szívednek nem tudsz megálljt parancsolni.

És jönnek a csodálatos pillanatok, napok, hónapok, évek. Majd a nehézségek: a viták, a félreértések, a kellemetlen beszélgetések, a különböző elképzelések. És ekkor újra elbizonytalanodsz. És Ő is.

 

Ám van valami, ami még a nehéz helyzetekben is másképpen működik most, mint korábban.

 

És ez nem más, mint a szeretet. Az őszinte, a mély, a feltétel nélküli, az IGAZI. Ami nem egy múló rózsaszín köd, nem egy fellángoló szenvedély, és nem egy forró ölelés.

Ami még számodra is új, és meglepő. Amit még Te sem ismersz igazán, de tudod, hogy megingathatatlan.  Ami átsegít Titeket az összes vitán, félreértésen, és az összes nehézségen. Ami talán olykor távol tart Titeket egymástól, de mégsem ereszt el. Ami összecsiszolja az elképzeléseket, eltűnteti a kételyeket, és minden nehézség ellenére ott lüktet a mellkasodban minden egyes napon, szent meggyőződéssel.

 

Amikor tudod, jöhet bármi, és érkezhet bárki, ezt a köteléket már nem írja felül senki és semmi. Amikor egyszeriben feloldódnak a kérdések, és minden egyes napot megszépít a Párod jelenléte.

 

Ilyenkor egy nagyon komoly döntési helyzetbe kerülsz, és a tét nem kevesebb, mint a hátralévő életed.

 

Az elköteleződésről, és önmagad teljes átadásáról kell ugyanis döntened. Ám, ha erre az érzésre rátaláltál, akkor tulajdonképpen nincs is már más lehetőséged, csakis az IGEN! 

 

Amikor két ember egy életre szóló összetartozásról dönt, az nem mindennapi esemény. Életünk egyik hatalmas mérföldköve ez. Az ilyen pillanatot ezért nem szoktuk elkapkodni, és nem szoktuk hagyni a hétköznapok homályába veszni.

 

Mi nők különösen odafigyelünk az apró részletekre, és arra, hogy az ilyen pillanatok örökre maradandóak és tökéletesek legyenek. Nem mindegy tehát a hangulat, a létszám, és ami talán a legfontosabb: a helyszín. Ahol kimondjuk azt a bizonyos szót, és ahol megünnepeljük döntésünket.

 

Rengeteg csodálatos helyszín közül választhatunk ma Magyarországon, amikor az esküvőnket szervezzük, ám kevés olyan hely van, ami egyszerre kínál fel akár 7 különböző hangulatú teret!

 

Számomra a legfontosabb az összhang és a tárházak lehetősége, amiből mi választhatjuk ki a nekünk tetsző dolgokat, és mi állíthatjuk össze a nagy napra mindazt, amit megálmodtunk magunknak.

 

Ugyanis az esküvő megszervezése, és lebonyolítása is döntések sorozata!

 

Esküvő helyszín 

 

Az egyik legfontosabb kérdés pedig a: Hol? Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen.

Tehát ha azon gondolkodtok, hogy hol találjátok a legmegfelelőbb esküvőhelyszínt Budapesten, akkor javaslom, hogy ne hagyjátok ki a Symbol Budapestet! 

Ez az elegáns komplexum ugyanis 7 különböző hangulatú helyszínével, nagy létszámot is befogadó képességével, és minőségi eleganciájával pontosan olyan hely, ahol érdemes kimondani az IGEN-t! Óbuda ékköveként varázslatos esküvői helyszínnek bizonyul, ahol, ha szükségünk van rá, kellő gondossággal támogatják döntéseink minden apró lépését.

 

Ha csodálatos esküvőre vágysz, én ezt ajánlom!

 

Ha csodálatos életre vágysz, hozd meg a döntést, és hagyd, hogy a szíved vezessen! –hiszen már oly’ sokszor bebizonyosodott: a végén így is, úgyis Ő nyer! 


gasztronómia szerelemKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Dobókörte

Dobókörte: fából vagy kötélbõl készült kolonc, segítségével könnyebb, pontosabb a dobás

Cirkáló

A cirkáló egy klasszikus, kecses tőkesúlyos vitorláshajó. Az utána szereplő szám a...

IMOCA 60-foot

A Vendée Globe hajója: 60-foot IMOCA A 60 lábas IMOCA hajót a nyílt óceánokra,...

Veret

Veretnek hívjuk a hajó fémből készült alkatrészeit.

Transat Jaques Vabre

Transat Jaques Vabre vitorlás verseny történet A Transat Jaques Vabre egy olyan vitorlás...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.