Amikor Rád talál az igaz szerelem...

hirdetes

Megtaláltam az igazit!

Bibók Barbara
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Te is ébredtél már úgy, hogy érezted, Ő az? Ő, aki melletted fekszik. Vele szeretnél ébredni most már minden reggelen, és Vele szeretnéd összekötni az életedet!

Az élet döntések sorozata, és minden következő napunk, percünk a korábbi életeseményeink következménye. De vajon hogyan lehet az, hogy a szerelemről mégsem dönthetünk? Hiszen az csak fogja magát, beviharzik az életünkbe, és nem tesz fel kérdéseket. Egyszerűen csak jön, és egy pillanat alatt mindent átír, mindent megváltoztat. 

Igaz Szerelem

Te is éreztél már így?

 

A sors iróniája, hogy még ezek az érzések is különféleképpen hatnak ránk, és erről sem dönthetünk. Volt már, hogy azt érezted, na, most végre Rád talált a Nagy Szerelem?

Csodálatos volt, amíg tartott, aztán történt valami, megváltozott a kapcsolat, és nem sokkal később már azon kaptad magad, hogy nem ébred melletted, nem fogja már a kezed, és tulajdonképpen nem is Ő volt az, akivel leélnéd az életedet…

 

És aztán jön valaki, akiről csak annyit tudsz, hogy nem először látod, nem először találkozol Vele, és érzed, hogy egyre jobban és jobban meg kell ismerned!

 

Na, ilyenkor történik az, hogy egy picit összezavarodunk. Mert az érzés elsöprően jön, és borzasztóan hasonlít a korábbi élményekhez, és ezért tartunk is az egésztől…

Mert mi lesz, ha ez is kudarcba fullad? Mi lesz, ha ez is fájni fog? Mi lesz, ha már megint kiderül a végén, hogy nem Ő az Igazi?

 

Aztán minden kétely ellenére mégis belemész a dologba, mert a szívednek nem tudsz megálljt parancsolni.

És jönnek a csodálatos pillanatok, napok, hónapok, évek. Majd a nehézségek: a viták, a félreértések, a kellemetlen beszélgetések, a különböző elképzelések. És ekkor újra elbizonytalanodsz. És Ő is.

 

Ám van valami, ami még a nehéz helyzetekben is másképpen működik most, mint korábban.

 

És ez nem más, mint a szeretet. Az őszinte, a mély, a feltétel nélküli, az IGAZI. Ami nem egy múló rózsaszín köd, nem egy fellángoló szenvedély, és nem egy forró ölelés.

hirdetes

Ami még számodra is új, és meglepő. Amit még Te sem ismersz igazán, de tudod, hogy megingathatatlan.  Ami átsegít Titeket az összes vitán, félreértésen, és az összes nehézségen. Ami talán olykor távol tart Titeket egymástól, de mégsem ereszt el. Ami összecsiszolja az elképzeléseket, eltűnteti a kételyeket, és minden nehézség ellenére ott lüktet a mellkasodban minden egyes napon, szent meggyőződéssel.

 

Amikor tudod, jöhet bármi, és érkezhet bárki, ezt a köteléket már nem írja felül senki és semmi. Amikor egyszeriben feloldódnak a kérdések, és minden egyes napot megszépít a Párod jelenléte.

 

Ilyenkor egy nagyon komoly döntési helyzetbe kerülsz, és a tét nem kevesebb, mint a hátralévő életed.

 

hirdetes

Az elköteleződésről, és önmagad teljes átadásáról kell ugyanis döntened. Ám, ha erre az érzésre rátaláltál, akkor tulajdonképpen nincs is már más lehetőséged, csakis az IGEN! 

 

Amikor két ember egy életre szóló összetartozásról dönt, az nem mindennapi esemény. Életünk egyik hatalmas mérföldköve ez. Az ilyen pillanatot ezért nem szoktuk elkapkodni, és nem szoktuk hagyni a hétköznapok homályába veszni.

 

Mi nők különösen odafigyelünk az apró részletekre, és arra, hogy az ilyen pillanatok örökre maradandóak és tökéletesek legyenek. Nem mindegy tehát a hangulat, a létszám, és ami talán a legfontosabb: a helyszín. Ahol kimondjuk azt a bizonyos szót, és ahol megünnepeljük döntésünket.

 

Rengeteg csodálatos helyszín közül választhatunk ma Magyarországon, amikor az esküvőnket szervezzük, ám kevés olyan hely van, ami egyszerre kínál fel akár 7 különböző hangulatú teret!

 

Számomra a legfontosabb az összhang és a tárházak lehetősége, amiből mi választhatjuk ki a nekünk tetsző dolgokat, és mi állíthatjuk össze a nagy napra mindazt, amit megálmodtunk magunknak.

 

Ugyanis az esküvő megszervezése, és lebonyolítása is döntések sorozata!

 

Esküvő helyszín 

 

Az egyik legfontosabb kérdés pedig a: Hol? Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen.

Tehát ha azon gondolkodtok, hogy hol találjátok a legmegfelelőbb esküvőhelyszínt Budapesten, akkor javaslom, hogy ne hagyjátok ki a Symbol Budapestet! 

Ez az elegáns komplexum ugyanis 7 különböző hangulatú helyszínével, nagy létszámot is befogadó képességével, és minőségi eleganciájával pontosan olyan hely, ahol érdemes kimondani az IGEN-t! Óbuda ékköveként varázslatos esküvői helyszínnek bizonyul, ahol, ha szükségünk van rá, kellő gondossággal támogatják döntéseink minden apró lépését.

 

Ha csodálatos esküvőre vágysz, én ezt ajánlom!

 

Ha csodálatos életre vágysz, hozd meg a döntést, és hagyd, hogy a szíved vezessen! –hiszen már oly’ sokszor bebizonyosodott: a végén így is, úgyis Ő nyer! 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

2018-07-04

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

Ma elrajtolt az egyik legnevesebb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A fesztiválozás szerelmesei idén is találkozhatnak a megszokott kiváló minőséggel, a legjobb zenékkel, tengernyi programmal és a gyönyörű Balatonnal. Az idei fesztiválon azonban kiemelt szerepet kap a biztonság is, melyet egy új programmal segítenek elő!

Hamarosan újra Anna-bál – az év legpompásabb eseménye!

2018-06-26

Hamarosan újra Anna-bál – az év legpompásabb eseménye!

Júliusban újra megkezdődik a sokak által várt Anna-bál Balatonfüreden! A hagyománnyá vált bált idén már 193. alkalommal rendezik meg, mely idén is pazar lehetőségekkel várja a látogatókat! Cikkünkből megtudhatod, hogy mi is pontosan az Anna-bál története, jelentősége és megtudhatod, hogy melyek az idei év szenzációi!

Így lehet egyszerű és biztonságos a dokkolás

2018-02-18

Így lehet egyszerű és biztonságos a dokkolás

Egy hajó kikötése nem egyszerű feladat, ha csak nem vagyunk különösen gyakorlottak, de még akkor sem gyerekjáték. A legtapasztaltabbak számára is okozhat meglepetéseket a dokkolás. Érdemes néhány dologra odafigyelni, hogy egyszerűen és biztonságosan rögzíthessük a hajót. Íme 10 jól bevált tipp, amik sokat segítenek majd a dokkolás során.

Minden, amit Horvátország vizeiről egy kezdő vitorlázónak tudnia kell

2018-08-16

Minden, amit Horvátország vizeiről egy kezdő vitorlázónak tudnia kell

Horvátországban vitorlázni tényleg egy olyan élmény, amit nem felejt el az ember soha! Mostani cikkünkben mindent elmondunk, amit egy kezdő vitorlázónak tudnia kell, ha Horvátországban szeretne vitorlázni!

gasztronómia szerelem

Szótár

Trapéz

Sok jolle és tőkesúlyos hajón hazsnálnak trapézt. Trapézolás közben a mancsaft, vagy pl... Tovább

Cirkálás

A cirkálás, vagy más néven kreuzolás a szél ellen történő vitorlázás, cikk-cakk vonalban. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.