Megváltoztatta egy hajléktalan életét - A legszebb karácsonyi ajándék

hirdetes

Megváltoztatta egy hajléktalan életét

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Dominique Harrison-Bentzen még álmában se gondolta volna, hogy pont egy hajléktalantól fog segítséget kapni, amikor szorult helyzetbe kerül. Úgy döntött, ezt többszörösen meghálálja neki.

Hajléktalan

Az eset Angliában történt Prestonban. Dominique Harrison-Bentzen egyik este taxival szeretett volna hazamenni, de amikor elővette a pénztárcáját, rájött, hogy nincs nála egy fillér se. Ekkor odalépett hozzá egy hajléktalan férfi, aki felajánlotta neki utolsó három fontját. Azt mondta, hogy a lánynak nagyobb szüksége van rá, mint neki, mert fontos, hogy biztonságban hazaérjen. Dominique először nem akarta elfogadni, de a férfi addig erősködött, míg végül elvette a három fontot.

Hajléktalan

A lányt annyira meghatotta a hajléktalan férfi jósága, hogy úgy érezte, tartozik neki annyival, hogy mindenki megismerje ezt a történetet, ezért kiposztolta Facebookon, hogy minél több mindenkihez eljusson. A kommentekből viszont kiderült, hogy a Robbie nevű hajléktalan férfinek nem ez volt az egyetlen jó cselekedete. Többször megesett, hogy elhagyott tárgyakat vitt vissza tulajdonosuknak, de még arra is volt példa, hogy felajánlotta valakinek a sálját, akin látta, hogy fázik.

Hajléktalan

Dominique ezután elhatározta, hogy megpróbálja a sokszorosát visszaadni annak, amivel kisegítette őt a hajléktalan. Ezért 24 órára kiköltözött Robbie mellé az utcára, hogy átérezze, milyen egy hajléktalan ember élete. Ez idő alatt 3 fontot kért minden járókelőtől, hogy a sokszorosát adhassa vissza annak a pénznek, amivel Robbie kisegítette.

 

Viszont úgy érezte, ez így még mindig kevés. Ezért létrehozott egy „Segíts Robbienak, Preston hajléktalan hősének” nevű Facebook oldalt, ahol pénzgyűjtő akciót szervezett a férfinak. Az volt a célja, hogy összegyűljön annyi pénz, hogy Robbie albérletbe mehessen és legyen esélye munkát találni.

Hajléktalan

Eddig úgy néz ki, hogy az akció sikeres, mert már több mint 32 ezer font gyűlt össze, ami 12 millió forintot tesz ki. Dominique nagyon boldog, mert ennél szebb ajándékot nem is adhatott volna annak a hajléktalan férfinak, aki önzetlenül segített rajta.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

Tippek a téli vitorlázáshoz

2019-01-16

Tippek a téli vitorlázáshoz

Akár tetszik, akár nem, a tél végérvényesen beköszöntött, és ha a hó még nem is ért ide, a mínuszok már nagyon is a hétköznapok részeivé váltak. Ez azonban nem kell, hogy feltétlenül a vitorlázható időszak végét jelentse – a téli hajózás nagyon is lehetséges, csak sokkal több dologra kell odafigyelni közben.

utazás

Szótár

Robert Scheidt

Robert Scheidt   Születési hely/idő 1973. április 15. Sao Paolo Robert... Tovább

Molett ruha webáruház

Molett ruha webáruház: online webáruház, ahol kifejezett teltkarcsú nők számára, előnyös... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 169

Átlagos értékelés: 4.9