Virágházhoz rendelés: Mentsük meg együtt a koronavírus miatt halálra ítélt kőröshegyi tulipánokat!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Mentsük meg együtt a koronavírus miatt halálra ítélt kőröshegyi tulipánokat!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mentsük meg együtt a koronavírus miatt halálra ítélt kőröshegyi tulipánokat!


2020/03/31
VN

A tavaly év végén Kínából útjának indult koronavírus járvány az élet minden területén mély nyomot hagyott, és hagy a mai napig. A sok-sok rossz között, amiket inkább fel sem sorolnánk most, szerepel a hagyományos Kőröshegyi tulipánszüret lefújása is. Az egészségügyi szempontok miatt törölt rendezvény viszont egyet jelent azzal, hogy a sok-sok gyönyörű szüretre váró virág gazdátlan marad. Vagyis maradna, ha a szervező Kőröshegyi Levendulás csapata nem szállítaná őket házhoz, és mi nem rendelnénk meg őket magunknak, anyukánknak, barátnőnknek, nagymamánknak, hogy egy kicsit így is feldobjuk az otthon töltött időt!

Mentsük meg a tulipánokat- online tulipán rendelés

Mi ez az egész tulipán megmentés?

A Balaton parti Kőröshegyi Levendulást talán senkinek sem kell bemutatni. A Balaton virágoskertjeként is számon tartott kis vállalkozásban nemcsak levendulát lehet nyaranta csodálni, és szüretelni, hanem más virágokat is. Tavasszal ugyanis elönti a Kőröshegyet a tulipán és nárcisz áradata, amit egy nagyszabású szüret keretében a virágok szerelmesei, a levendulához hasonlóan, szintén hazavihetnek magukkal. Vagyis haza vihetnének, hiszen sajnos a koronavírus miatt kialakult helyzetben, az egyébként a húsvéti hétvégén tartott szüretet le kellett mondani teljes mértékben. Így a csodálatos tulipánmező most teljesen magára maradt, a virágok pedig gazdátlanok.

 

A tulipánok halálra vannak ítélve

Persze nagyon sok rendezvényt lefújtak, töröltek, halasztottak, még a hatalmas múlttal rendelkező Olimpiai Játékokat is. De ez teljesen más, hiszen a virágok el lettek ültetve, gondozva lettek, ápolva, és most teljesen gazdátlanul nyílnak. Az 50 hektáros területen mintegy 176 ezer tulipánhagymát ültettek el, most ezek a virágok keresik gazdájukat. Bár utazni nem érdemes, ezért a szervezők nem ajánlják, hogy bárki felkeresse a birtokot, az online rendelés virágkorát éri. Éppen ezért az a megoldás született, hogy az egyébként szomorú sorsra ítélt virágokat online lehet megrendelni erre a linkre kattintva

 

Rendelj te is egy kis tavaszt!

Miért ne rendelnél te is egy kis tavaszt az otthonodba, hogy ezzel feldobd az otthoni karantént, megmentsd a virágokat, és segíts a nehézhelyzetbe került gazdaságon is? Sőt, a kijárási korlátozás miatt nem találkozol a barátnőddel, anyukáddal, nem látogathatod meg a nagyit? Hát gondolj rájuk, és küld nekik egy csokor gyönyörű kőröshegyi tulipánt. A csokrok áráról, és a kiszállítás módjáról a fenti linken tudsz tájékozódni, ha bármi kérdésed akadna, akkor az elmaradt esemény közösségi média oldalán felteheted.

 

Mentsük meg együtt az elárvult tulipánokat, és reménykedjünk benne, hogy a levendulavirágzás idejében már személyesen kereshetjük fel a csodálatos Kőröshegyi ültetvényest!


Balaton érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Paul Elvström

Paul Elvström életrajz és eredmények Született: 1928. februér 25., Koppenhága,...

Palstek

  Csathurok, az egyik leggyakoribb vitorláscsómó (névadója: Stekk Pál legendája).

karácsonyi céges vacsora

Karácsonyi céges vacsora a nosztalgikus hangulatú Dunyha Étteremben! Tartsa meg karácsonyi...

Kitisztázás

Az összegubancolódott kötél vagy vitorla kibogozása.

Laser

Laser vitorlás hajó története 1970-ben tervezte Bruce Kirby. A Laser nagyon hamar...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.