notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mercivel járnak kéregetni a csaló koldusok San Diegoban

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Mercivel járnak koldulni

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mercivel járnak koldulni


2014/11/18
Petra

San Diegoban egy autósnak valamiért gyanús lett az út szélén álló várandós anyuka és a kisfia, akik pénzt kéregettek az autósoktól. Úgy döntött, hogy követni fogja őket, de amire rábukkant, az nemcsak őt, hanem szinte az egész várost sokkolta.

Mercivel járnak pénzt kéregetni
Melissa Smithnek, egy San Diego-i lakosnak valamiért szemet szúrt egy várandós anyuka és a kisfia, akik a bevásárlóközpont közelében kéregettek. Mivel sokat járt arra, egy idő után gyanakodni kezdett, hogy valami itt nincs rendben és úgy döntött, hogy utána jár a dolgoknak és követi a koldulókat.  Amúgy rengeteg mindenkit meghatott a várandós anyuka és a kisfiú látványa, ezért szinte minden második autós megállt, hogy pénzt adjon nekik. Viszont amikor Melissa a nyomába eredt a koldulóknak, érdekes dologra bukkant, ugyanis egy Mercedes felé vették az irányt. Melissa még kíváncsibb lett, ezért tovább követte őket és amikor volt alkalma belesni az ablakon, annyit látott, hogy egy férfi vezette az autót, aki valószínűleg a családapa, az anyuka és a kisfú pedig nevetgélve számolták össze az aznap megkeresett pénzt. Ráadásul a gyerek még csak be se volt kötve, hanem ott állt az autóban, ahol épp a kedve tartotta, de hát ezek után nincs min meglepődni. A kolduló család viszont nem hazament, hanem a következő helyszínre pénzt keresni.

Mercivel járnak pénzt kéregetni

Egy helyi tévécsatorna utánanézett a rendszámnak is és meglepő dologra bukkantak, ugyanis az autó tulajdonosa egy olyan lakóparkba volt bejelentve, ahol iszonyúan drága a bérleti díj, legalább 2500 dollár havonta, ami több mint félmillió forintot tesz ki. Hát nem éppen koldusoknak való környék. A szomszédok szerint a ház lakói nemrég költöztek el, de az új címüket nem tudták. A rendőrség viszont nem indította el a nyomozást, mert egyedül Melissa fordult hozzájuk ezzel a problémával, más pedig nem tett panaszt. Pedig itt biztos nem ért véget a történet. Ráadásul ezt a botrányos eseményt még a helyi média se tartotta titokban, egy riporter például leleplező hadjáratot is indított, de hát úgy látszik, a helyieket ez egyáltalán nem hatotta meg. Pedig lehet, hogy éppen az ő pénzükkel tankolják tele a Mercit, amivel másnap mennek koldulni.

Mercivel járnak pénzt kéregetni

Ez az sajnos eset nem egyedi, hisz számos olyan történetről hallhattunk már, amikor egy látszólag elveszett hajléktalanról kiderült, hogy mégiscsak van hova mennie, ráadásul nem is akármilyen otthonba. Romániában például nem is olyan rég bukott le egy csaló, aki mozgássérültnek tettette magát azzal, hogy tolószékkel járt ki koldulni. Ezzel a trükkel rengeteg pénzt szedett össze, olyan sokat, hogy még taxira is tellett neki. Az összekéregetett pénzt bankszámlára gyűjtötte és egy lakást szeretett volna belőle venni, de végül elfogta a rendőrség. Sajnos nemcsak Amerikában történnek ilyenek, hanem szinte bárhol, ahol ki tudják használni a jóindulatú embereket, akiknek megesik a szíve a reménytelen helyzetben lévő hajléktalanokon. Ennek is csak azok isszák meg a levét, akik valóban rászorulnak a segítségre, de ha az ember összefut néhány ilyen csalóval, már nem szívesen ad az utcán kéregetőknek, hisz ki tudja, hogy valójában ki megy oda hozzá koldulni?kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

420

420 vitorlás hajó története A 420-ast a hetvenes évek elején hozták be...

Keszthelyi Vöröskeresztes Vízimentő Egyesület Kikötője

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Keszthely iVizimentő Egyesület...

Világ körül

Ha szereted a szép képeket, a külföldi országok nevezetességeit, érdekességeit,...

Félszeles vitorlázás

Félszeles vitorlázás során félszélben halad a hajó, a hajó hossztengelye a valóságos...

Fux

A fux az orrkabin neve.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!