Ezeket a programokat érdemes számításba venni, ha lent vagyunk a Balatonon a hét elején(2020.08.10-2020.08.13)

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Szuper Balatoni programok a hét első felére, amiket te is imádni fogsz (08.10-08.13)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szuper Balatoni programok a hét első felére, amiket te is imádni fogsz (08.10-08.13)


2020/08/11

A Balatonnak megunhatatlan a panorámája, és csodálatos helyeken tudunk fürdeni, de emellett mégsok más dologért is érdemes ellátogatni a nyár bármely napján ide. Nézzük meg, hogy a mostani hét első felében éppen miért éri meg különösen meglátogatni a Balatont, azaz milyen programok várnak minket a Balaton környékén.

Programok 2020.08.10 és 2020.08.13 között a Balatonon

2020. augusztus 10. hétfő: túrázás Tihanyban

Fedezd fel a varázslatos Tihany természeti kincseit egy igazán élménydús túra keretében! A 2020. augusztus 10. hétfői túra minden kedves látogatónak rengeteg élményt tartogat. A túra ára kor szerint eltérő, egy felnőttjegy 4500Ft, a gyermekjegy pedig 2500Ft. A túra útvonala két nehézségi szintből áll. Az „A” útvonal sportosabb, fiatalabb korosztály számára készült. Az aszófői vasútállomáson van a találkozó. A túraútvonal a következő: Kövesdi templomrom-Tihany- Apáti templomrom- Őrtorony kilátó- Nyereghegy- Csúcshegy- Kiserdő tető- Óvár sánc- Kálvária-Tihanyi Bencés Apátság. a kialakított „B” inkább az idősebb korosztálynak készült, aminek szintén Aszófőn a vasútállomáson van a találkozópontja. Ebben az esetben az útvonal a következő: Kövesdi templomrom-Tihany-Apáti templomrom- Őrtorony kilátó-Belső tó-Óvár sánc-Kálvária-Tihanyi Bencés Apátság. A túra mind két esetben körülbelül 3 órát vesz igénybe. A jegyeket augusztus 9. 16 óráig lehet megvenne a helyi Tourinform irodákban. A túrához minimum 5 ember kell, ha ez nincs meg, akkor a túra elmarad.

 

2020. augusztus 11. kedd: Balatongyörök

A kultúrára szomjazók sem mardnak program nélkül a héten. Augusztus 11-én kedden megtekinthető a híres Balatongyöröki Nyári Tárlat, aminek hatalmas tekintélye van a képzőművészet körében. Több kortárs művésznek az alkotását nézhetjük itt meg többek között Lajta Gábor festőművész műveit. Nézzük meg, hogy ki is ez a Lajta Gábor. Lajta Gábor 1995-ben született festőművész, művészeti író. Egy községben, Nagykovácsiban dolgozik és ott is él. Az alkotásain kívül közel 30 évig tanított a képzőművészeti szabadiskolában. Jelenleg a klasszikus- és kortárs képzőművészettel, és a filmművészettel foglalkozó tanulmányai, különböző szakfolyóiratokban jelennek meg.

 

Hogy mit rejt még Lajta Gábor életrajza, és mit csinálhatunk a hét többi napján? A következő oldalon megtudhatjuk!


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balaton 295

A Balaton 295 vitorlás hajó bemutatása: A Balaton 295 a közkedvelt és sikeres Balaton...

Alsó szem

Alsó szem: A vitorla alsó sarkára szerelt szem, ringli a sarok rögzítésére.

Drengolás

A drengolás jelentése benyomulás, versenyen például az ellenfél és a bója közé.

Luv oldal

 A hajó szél felöli oldala.

Párna

Párna
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.