Milánói Világkiállítás

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Milánó Világkiállítás 2015 – Táplálni a Földet, Energiát adni az Életnek!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Milánó Világkiállítás 2015 – Táplálni a Földet, Energiát adni az Életnek!


2015/05/01

Te tudod már, mi lett a központi tematikája a május elsején nyitó, 2015-os Világkiállításnak, amelyet Milánóban rendeznek meg? Ne hagyd ki Te sem ezt a világszintű rendezvényt, olvasd el cikkünkben, mi minden vár rád!

Világkiállítás

A Világkiállítások gazdasági és kulturális szempontból is a harmadik legfontosabb eseménynek számítanak napjainkban.  Legutóbb 2010-ben, Shanghai-ban rendeztek hasonló bejegyzett kiállítást - 1995 óta ugyanis 5 évnél sűrűbben nem lehet ekkora volumenű expot rendezni!

Te tudod már, mi az idei év legnagyobb rendezvényének tematikája? Lapozz egyet, és cikkünkből kiderül!

 

Ha szeretnéd Te is megnézni ezt a világszintű eseményt egy 5 napos kirándulással kapcsolatban, amelyek Észak-Olaszország legszebb látványosságairól sem kell lemaradnod, kattints ide, és foglalj helyet nálunk: Milánó Világkiállítás 2015

Világkiállítás

A milánói Világkiállítás tematikája 2015-ben

A 2015-ös Világkiállítás május elsején nyitja meg kapuit. A Milánóban megrendezésre kerülő expo központi tematikája egy, „Táplálni a világot, energiát adni az életnek” című pályázat alapján aktualitásokra épülve az egészség, a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem köré épül. Legfontosabb gondolata az egészséges, megfelelő minőségű és biztonságos élelmiszerek fontossága. Az expo azt a gondolatot kívánja erősíteni és eljuttatni minél több helyre, hogy az ilyen típusú táplálék mindenki számára szükséges, és jár is!

 

Lapozz, és tudd meg Magyarország mivel készült a kiállításra!

Világkiállítás

A magyar pavilon

Valószínűleg a magyar pavilonról már Te is hallottál, hiszen nem is olyan rég óriási hírverés volt körülötte. Félretéve az ilyen hírekben megjelent vitás hozzáállást szeretnék pár szót elmondani hazánk megjelenéséről.

Magyarország a milánói Világkiállításon az Életkert fantázianevű pavilonnal mutatkozik be idén. A tematikán belül a szervezők nagy hangsúlyt fektettek a tradícióra, a kreativitásra és az innovációra.

 

Hazánk idén nagy hangsúlyt fektettek a fürdő-és gyógyvizekre, a genetikailag módosítatlan gabonákra és a szőlőkre, valamint a borokra.

Világkiállítás

Mi a célja a Világkiállításnak?

A Világkiállítás egyik legfőbb célja, hogy a témakörön belül több tudományág innovációit is bemutassa. Megjelennek környezeti, történeti, kulturális, antropológiai, technológiai és gazdasági szempontok is. A szervezők elképzelése alapján a hatalmas közös kiállítás nagyszerű fóruma lehet az új kapcsolatok, összefüggések kialakítására, egy élhetőbb, egészségesebb környezet megteremtése érdekében.


kiállításKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Pádli

  Egytollú, rövid evező.

Optimist

Optimist vitorlás hajó leírása Az Optimist egy kicsi, egyszemélyes vitorlás hajó....

Flaute

A flaute jelentése teljes szélcsend.

Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája nevezetű kulturális programot – az 1999-ben indult francia példa...

Élkötél

A hátsóél kivételével a vitorla élekre kötelet varrnak fel, mely meghatározza a vitorla...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.