notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milánói Világkiállítás

hirdetes

Milánó Világkiállítás 2015 – Táplálni a Földet, Energiát adni az Életnek!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Te tudod már, mi lett a központi tematikája a május elsején nyitó, 2015-os Világkiállításnak, amelyet Milánóban rendeznek meg? Ne hagyd ki Te sem ezt a világszintű rendezvényt, olvasd el cikkünkben, mi minden vár rád!

Világkiállítás

A Világkiállítások gazdasági és kulturális szempontból is a harmadik legfontosabb eseménynek számítanak napjainkban.  Legutóbb 2010-ben, Shanghai-ban rendeztek hasonló bejegyzett kiállítást - 1995 óta ugyanis 5 évnél sűrűbben nem lehet ekkora volumenű expot rendezni!

Te tudod már, mi az idei év legnagyobb rendezvényének tematikája? Lapozz egyet, és cikkünkből kiderül!

 

Ha szeretnéd Te is megnézni ezt a világszintű eseményt egy 5 napos kirándulással kapcsolatban, amelyek Észak-Olaszország legszebb látványosságairól sem kell lemaradnod, kattints ide, és foglalj helyet nálunk: Milánó Világkiállítás 2015

Világkiállítás

A milánói Világkiállítás tematikája 2015-ben

A 2015-ös Világkiállítás május elsején nyitja meg kapuit. A Milánóban megrendezésre kerülő expo központi tematikája egy, „Táplálni a világot, energiát adni az életnek” című pályázat alapján aktualitásokra épülve az egészség, a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem köré épül. Legfontosabb gondolata az egészséges, megfelelő minőségű és biztonságos élelmiszerek fontossága. Az expo azt a gondolatot kívánja erősíteni és eljuttatni minél több helyre, hogy az ilyen típusú táplálék mindenki számára szükséges, és jár is!

hirdetes

 

Lapozz, és tudd meg Magyarország mivel készült a kiállításra!

Világkiállítás

A magyar pavilon

Valószínűleg a magyar pavilonról már Te is hallottál, hiszen nem is olyan rég óriási hírverés volt körülötte. Félretéve az ilyen hírekben megjelent vitás hozzáállást szeretnék pár szót elmondani hazánk megjelenéséről.

Magyarország a milánói Világkiállításon az Életkert fantázianevű pavilonnal mutatkozik be idén. A tematikán belül a szervezők nagy hangsúlyt fektettek a tradícióra, a kreativitásra és az innovációra.

hirdetes

 

Hazánk idén nagy hangsúlyt fektettek a fürdő-és gyógyvizekre, a genetikailag módosítatlan gabonákra és a szőlőkre, valamint a borokra.

Világkiállítás

Mi a célja a Világkiállításnak?

A Világkiállítás egyik legfőbb célja, hogy a témakörön belül több tudományág innovációit is bemutassa. Megjelennek környezeti, történeti, kulturális, antropológiai, technológiai és gazdasági szempontok is. A szervezők elképzelése alapján a hatalmas közös kiállítás nagyszerű fóruma lehet az új kapcsolatok, összefüggések kialakítására, egy élhetőbb, egészségesebb környezet megteremtése érdekében.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Bugsprit

A bugsprit meghatározását lásd az orrsudár szótárszónál. Tovább

Babaszauna

A babaszauna pozitív hatásai A szauna pozitív hatásairól sokat hallani, azok egyértelműen... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 142

Átlagos értékelés: 4.9

kiállítás