notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ennyire megbecsüli az alkalmazottait egy milliárdos cégvezető

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Ennyire megbecsüli az alkalmazottait ez a milliárdos cégvezető

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ennyire megbecsüli az alkalmazottait ez a milliárdos cégvezető


2015/05/12
Petra

Egy kínai cég vezetője, Li Jinyuan, aki nem mellesleg milliárdos, egy négy napos luxusnyaralással fejezte ki megbecsülését alkalmazottjai iránt a vállalat működésének 20 esztendős évfordulója alkalmából.

Milliárdos
Li Jinyuan, egy kínai cég vezetője különleges módon ünnepelte meg a vállalat fenntartásának 20. évfordulóját. Viszont most nemcsak a hierarchia legtetején lévő nagykutyák mulattak nagyvonalúan, mint ahogy az általában lenni szokott, hanem az alkalmazottaknak is kijárt a jóból, a cég vezetője ugyanis egy olyan életre szóló élményt ajándékozott nekik, amit nemcsak ők, de valószínűleg a világ se fog elfelejteni. Nem mindennap találkozik az ember olyan milliárdos cégvezetőkkel, akik nem sajnálnak 10 milliárd forintot költeni arra, hogy a dolgozók jól érezzék magukat. Li Jinyuan nemcsak a cég 20 éves születésnapját ünnepelte, hanem az alkalmazottjait is, hisz ők is keményen dolgoztak azért, hogy a vállalat jól teljesítsen.

Milliárdos

A cég vezetője egy különleges nyaralást szervezett a dolgozóknak külföldre, ahol nemcsak egy sima üdülésben vehettek részt, hanem olyan élményeket élhettek át, amire csak a felső tízezernek van lehetősége. Az alkalmazottak főnökük jóvoltából elutazhattak Párizsba, Nizzába, Monacóba és Cannes-ba, ahova összesen 84 repülőgép szállította őket. 2600 ember nyaralásának megszervezése nem egyszerű feladat, ezért Li Jinyuan a legjobb szakemberekhez fordult segítségért a lebonyolításhoz.

Milliárdos

Ugyan a nyaralás csak négy napos volt, viszont eseményekben annál gazdagabb. A dolgozók a leghíresebb múzeumokat látogatták meg. Párizsban például Li Jinyuan bezáratta az egész Louvre-t, hisz hogy máshogy fért volna el ott 2600 ember? Franciaországban még egy belföldi utazást is megszervezett nekik, amihez több mint 140 buszra volt szükség. De ha már a számoknál tartunk, a hotelszobákra szintén sokat kellett költeni, ha a főnök azt akarta, hogy mind a 2600 alkalmazottja kényelmesen elférjen. Ehhez a szándékához pedig már kétség se fér.

Milliárdos

Viszont az alkalmazottaknak nemcsak múzeum látogatásból és utazgatásból áll ez a négy napos kiruccanás, habár sokan már ennyiért is összetennénk a kezünket. Kezdjük a szállodákkal. Ezek a szállodák ugyanis nem akármilyen szállodák voltak, hanem a legjobb luxusszállodák. Ezen kívül Li Jinyuan megszervezte a világ legszuperebb csapatépítő programját: megnéztek egy Moulin Rouge Show-t, emellett a cég vezetőjétől egy privát vásárlást kaptak ajándékba a Lafayette luxusáruházban.

 

Szerintem a dolgozók sose fogják elfelejteni ezt a négy napos utat. A nyaralás megszervezése 33 millió euróba került, ami 10 milliárd forintot tesz ki. Miután véget ért az út, a szervezők a visszajelzésekre is kíváncsiak voltak, amik csöppet se meglepő módon mind pozitívak.utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Sholtz 34+2

Scholtz 34+2 lábas túra jacht   Széles fedélzet, extra méretű cockpit, 2...

Kikötőmester

A kikötő hajókkal és hajósokkal foglalkozó mindenese.

Rék

Rék: Az árbóc hátradőlésének mértéke.

BAVARIA VISION 46

 A Bavaria 46 Vison bemutatása A giebelstadti hajógyár legújabb modelljét a Bavaria...

Eszes Tamás

Név: Eszes Tamás Eszes Tamás születési hely/idő: Keszthely, 1976. június...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!