notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ennyire megbecsüli az alkalmazottait egy milliárdos cégvezető

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Ennyire megbecsüli az alkalmazottait ez a milliárdos cégvezető

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ennyire megbecsüli az alkalmazottait ez a milliárdos cégvezető


2015/05/12
Petra

Egy kínai cég vezetője, Li Jinyuan, aki nem mellesleg milliárdos, egy négy napos luxusnyaralással fejezte ki megbecsülését alkalmazottjai iránt a vállalat működésének 20 esztendős évfordulója alkalmából.

Milliárdos
Li Jinyuan, egy kínai cég vezetője különleges módon ünnepelte meg a vállalat fenntartásának 20. évfordulóját. Viszont most nemcsak a hierarchia legtetején lévő nagykutyák mulattak nagyvonalúan, mint ahogy az általában lenni szokott, hanem az alkalmazottaknak is kijárt a jóból, a cég vezetője ugyanis egy olyan életre szóló élményt ajándékozott nekik, amit nemcsak ők, de valószínűleg a világ se fog elfelejteni. Nem mindennap találkozik az ember olyan milliárdos cégvezetőkkel, akik nem sajnálnak 10 milliárd forintot költeni arra, hogy a dolgozók jól érezzék magukat. Li Jinyuan nemcsak a cég 20 éves születésnapját ünnepelte, hanem az alkalmazottjait is, hisz ők is keményen dolgoztak azért, hogy a vállalat jól teljesítsen.

Milliárdos

A cég vezetője egy különleges nyaralást szervezett a dolgozóknak külföldre, ahol nemcsak egy sima üdülésben vehettek részt, hanem olyan élményeket élhettek át, amire csak a felső tízezernek van lehetősége. Az alkalmazottak főnökük jóvoltából elutazhattak Párizsba, Nizzába, Monacóba és Cannes-ba, ahova összesen 84 repülőgép szállította őket. 2600 ember nyaralásának megszervezése nem egyszerű feladat, ezért Li Jinyuan a legjobb szakemberekhez fordult segítségért a lebonyolításhoz.

Milliárdos

Ugyan a nyaralás csak négy napos volt, viszont eseményekben annál gazdagabb. A dolgozók a leghíresebb múzeumokat látogatták meg. Párizsban például Li Jinyuan bezáratta az egész Louvre-t, hisz hogy máshogy fért volna el ott 2600 ember? Franciaországban még egy belföldi utazást is megszervezett nekik, amihez több mint 140 buszra volt szükség. De ha már a számoknál tartunk, a hotelszobákra szintén sokat kellett költeni, ha a főnök azt akarta, hogy mind a 2600 alkalmazottja kényelmesen elférjen. Ehhez a szándékához pedig már kétség se fér.

Milliárdos

Viszont az alkalmazottaknak nemcsak múzeum látogatásból és utazgatásból áll ez a négy napos kiruccanás, habár sokan már ennyiért is összetennénk a kezünket. Kezdjük a szállodákkal. Ezek a szállodák ugyanis nem akármilyen szállodák voltak, hanem a legjobb luxusszállodák. Ezen kívül Li Jinyuan megszervezte a világ legszuperebb csapatépítő programját: megnéztek egy Moulin Rouge Show-t, emellett a cég vezetőjétől egy privát vásárlást kaptak ajándékba a Lafayette luxusáruházban.

 

Szerintem a dolgozók sose fogják elfelejteni ezt a négy napos utat. A nyaralás megszervezése 33 millió euróba került, ami 10 milliárd forintot tesz ki. Miután véget ért az út, a szervezők a visszajelzésekre is kíváncsiak voltak, amik csöppet se meglepő módon mind pozitívak.utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Exkluzív rendezvényhelyszín

Exkluzív rendezvényhelyszín olyan hely a különféle rendezvények megtartásakor, ahol...

Magas biztonsági fokozatú lakat

Kompromisszummentes biztonságra van szükséged? Válassz a világ vezető lakatgyártó cégének...

Biztonságtechnika

A komplex vagyonvédelem a biztonságtechnika szerint a mechanikai védelmen alapszik, melyet az...

karácsonyi céges vacsora

Karácsonyi céges vacsora a nosztalgikus hangulatú Dunyha Étteremben! Tartsa meg karácsonyi...

Lobogtatni

Vitorlás hajót megállítani a vitorlák kilobogtatásával lehet.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.