Ennyire megbecsüli az alkalmazottait egy milliárdos cégvezető

hirdetes

Ennyire megbecsüli az alkalmazottait ez a milliárdos cégvezető

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy kínai cég vezetője, Li Jinyuan, aki nem mellesleg milliárdos, egy négy napos luxusnyaralással fejezte ki megbecsülését alkalmazottjai iránt a vállalat működésének 20 esztendős évfordulója alkalmából.

Milliárdos

Li Jinyuan, egy kínai cég vezetője különleges módon ünnepelte meg a vállalat fenntartásának 20. évfordulóját. Viszont most nemcsak a hierarchia legtetején lévő nagykutyák mulattak nagyvonalúan, mint ahogy az általában lenni szokott, hanem az alkalmazottaknak is kijárt a jóból, a cég vezetője ugyanis egy olyan életre szóló élményt ajándékozott nekik, amit nemcsak ők, de valószínűleg a világ se fog elfelejteni. Nem mindennap találkozik az ember olyan milliárdos cégvezetőkkel, akik nem sajnálnak 10 milliárd forintot költeni arra, hogy a dolgozók jól érezzék magukat. Li Jinyuan nemcsak a cég 20 éves születésnapját ünnepelte, hanem az alkalmazottjait is, hisz ők is keményen dolgoztak azért, hogy a vállalat jól teljesítsen.

Milliárdos

A cég vezetője egy különleges nyaralást szervezett a dolgozóknak külföldre, ahol nemcsak egy sima üdülésben vehettek részt, hanem olyan élményeket élhettek át, amire csak a felső tízezernek van lehetősége. Az alkalmazottak főnökük jóvoltából elutazhattak Párizsba, Nizzába, Monacóba és Cannes-ba, ahova összesen 84 repülőgép szállította őket. 2600 ember nyaralásának megszervezése nem egyszerű feladat, ezért Li Jinyuan a legjobb szakemberekhez fordult segítségért a lebonyolításhoz.

Milliárdos

Ugyan a nyaralás csak négy napos volt, viszont eseményekben annál gazdagabb. A dolgozók a leghíresebb múzeumokat látogatták meg. Párizsban például Li Jinyuan bezáratta az egész Louvre-t, hisz hogy máshogy fért volna el ott 2600 ember? Franciaországban még egy belföldi utazást is megszervezett nekik, amihez több mint 140 buszra volt szükség. De ha már a számoknál tartunk, a hotelszobákra szintén sokat kellett költeni, ha a főnök azt akarta, hogy mind a 2600 alkalmazottja kényelmesen elférjen. Ehhez a szándékához pedig már kétség se fér.

Milliárdos

Viszont az alkalmazottaknak nemcsak múzeum látogatásból és utazgatásból áll ez a négy napos kiruccanás, habár sokan már ennyiért is összetennénk a kezünket. Kezdjük a szállodákkal. Ezek a szállodák ugyanis nem akármilyen szállodák voltak, hanem a legjobb luxusszállodák. Ezen kívül Li Jinyuan megszervezte a világ legszuperebb csapatépítő programját: megnéztek egy Moulin Rouge Show-t, emellett a cég vezetőjétől egy privát vásárlást kaptak ajándékba a Lafayette luxusáruházban.

 

Szerintem a dolgozók sose fogják elfelejteni ezt a négy napos utat. A nyaralás megszervezése 33 millió euróba került, ami 10 milliárd forintot tesz ki. Miután véget ért az út, a szervezők a visszajelzésekre is kíváncsiak voltak, amik csöppet se meglepő módon mind pozitívak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

tanfolyam

Tanfolyam szó magyarázata A kurzus az a keret, amelyben a hallgatók meghatározott rend... Tovább

Cirkálás

A cirkálás, vagy más néven kreuzolás a szél ellen történő vitorlázás, cikk-cakk vonalban. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes