Milliomosok, akik őrültségekre és extrém dolgokra költötték a pénzüket

hirdetes

Milliomosok, akik őrültségekre költötték a pénzüket

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha milliárdos vagy, akkor határ a csillagos ég, bármit megvehetsz. Viszont vannak olyanok, akik már tényleg túlléptek egy határt. A következő történetek bebizonyítják, hogy pénzért mégse lehet bármit megvenni.

Milliárdos

Az utóbbi időben tapasztalhattuk, hogy egyre nagyobb a szegénység és egyre alacsonyabbak a bérek. Azonban úgy látszik, egyes körökben éppen ellentétes tendencia figyelhető meg, ugyanis a gazdagok vagyona az utóbbi időben növekedett – legalábbis az ezer leggazdagabb brit milliárdos vagyona. Nos, ha valakinek túl sok pénze van, lehetősége van minden kívánságát megvalósítani, viszont miután a kívánságlista végére ért, már azt se tudja, mire költse a pénzét. Legalábbis én így képzelem el a gazdagságot. De helyettem inkább beszéljenek a tények. Most megmutatjuk, hogy milyen őrültségre költik el a pénzüket a brit milliárdosok.

 

A Ten Group nevű cég ügyfelei egytől-egyig a legfelsőbb réteg tagjai, akik hatalmas vagyonokat költenek náluk. Viszont a gazdag ügyfelek között akadt egy-két érdekes figura is. A Telegraph az ő kéréseiket gyűjtötte össze.

Milliárdos

A milliomos csemetéknek nem akármilyen szülinapot szerveznek a szüleik. Egy átlag ember életében már az is kiemelkedő, ha valaki egy autót kap ajándékba. Ha viszont a gazdagokat nézzük, szinte ég és föld a különbség.

 

Pénzzel néha minden elérhető. Ezt bizonyítja egy orosz oligarcha lányának a születésnapi ajándéka. Amikor a lány 18 éves lett, apja egy különleges ajándékkal szeretett volna kedveskedni neki: egy orgonaórát akart szervezni, viszont nem akárhova, hanem a párizsi Notre Dame katedrálisába. Az ár még csak meg se kottyant neki, viszont nem ő volt az egyetlen, aki erre a helyre pályázott, ugyanis két éves volt a várólista – legalábbis a többieknek. Az orosz oligarcha lányának mindössze 15 napot kellett várnia.

Milliárdos

Az előző történet arra volt példa, hogy pénzzel az ember szinte bármit megvásárolhat. De van néhány dolog, amit nem lehet megvenni, bármennyi pénze is van az embernek. Sokan rajonganak a Harry Potterért, szerintem nincs olyan felnőtt, vagy gyerek, aki ne ismerné. Egy milliomosnak viszont az az ötlete támadt, hogy beleíratja a lányát a sorozat következő kötetébe. Viszont ez a kérés el se jutott az írónőig, ami szerintem nem is baj, mert a haja égnek állt volna ettől az ötlettől.

Milliárdos

És most következzen néhány romantikus történet. Ha az ember szerelmes, szinte bármire képes azért, hogy párját boldoggá tegye. Nos, így volt ezzel az a milliárdos férfi is, aki 10 ezer fontért egy afrikai elefántot bérelt az esküvőjére. Bár ezzel nem hiszem, hogy a párját szerette volna meglepni, de az biztos, hogy az esküvőt feldobta. Viszont következő alanyunk már a párjának szeretett volna kedveskedni, méghozzá két életnagyságú táncosnő formájú tortával. Biztos eltartott egy darabig, mire elfogyasztották.

Forrás: telegraph.co.uk

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-06-30

Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-ban újra visszatér a már hagyománnyá vált Zánkai Bornapok. A balatonfüredi borhetek után a Zánkai Bornapok a második leghosszabb borhét a Balaton északi részén. A szervezők idén is számtalan izgalmas programmal készültek a borkóstoláson kívül is. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy miért lesz érdemes Zánkára utaznod!

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

2018-07-01

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

Már javában tart Balaton egyik legjobban várt fesztiválja, a Balaton Fesztivál. A rendezvényt 2018. június 29-e és július 1-e között rendezték meg idén. Ne csüggedj, hiszen a mai napon még ellátogathatsz a fesztiválra! Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy mivel készültek idén a szervezők és mit tartogat számodra még a vasárnap!

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

2018-07-04

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

Ma elrajtolt az egyik legnevesebb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A fesztiválozás szerelmesei idén is találkozhatnak a megszokott kiváló minőséggel, a legjobb zenékkel, tengernyi programmal és a gyönyörű Balatonnal. Az idei fesztiválon azonban kiemelt szerepet kap a biztonság is, melyet egy új programmal segítenek elő!

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

2018-07-04

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

Keszthelyen 2018-ban is megrendezik az egyik legjobban várt balatoni eseményt, a KeszthelyFeszt fesztivált! Keszthely Zala megyében, a Balaton nyugati szegletében fekszik, ami előnyös helyszínt jelent turizmusára tekintve! Tudj meg többet az egyik legjobb balatoni fesztiválról! Olvasd el cikkünket, ha szeretnél többet is megtudni!

gasztronómia
hirdetes