notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milliomosok, akik őrültségekre és extrém dolgokra költötték a pénzüket

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Milliomosok, akik őrültségekre költötték a pénzüket

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Milliomosok, akik őrültségekre költötték a pénzüket


2015/05/12
Petra

Forrás: telegraph.co.uk

Ha milliárdos vagy, akkor határ a csillagos ég, bármit megvehetsz. Viszont vannak olyanok, akik már tényleg túlléptek egy határt. A következő történetek bebizonyítják, hogy pénzért mégse lehet bármit megvenni.

Milliárdos
Az utóbbi időben tapasztalhattuk, hogy egyre nagyobb a szegénység és egyre alacsonyabbak a bérek. Azonban úgy látszik, egyes körökben éppen ellentétes tendencia figyelhető meg, ugyanis a gazdagok vagyona az utóbbi időben növekedett – legalábbis az ezer leggazdagabb brit milliárdos vagyona. Nos, ha valakinek túl sok pénze van, lehetősége van minden kívánságát megvalósítani, viszont miután a kívánságlista végére ért, már azt se tudja, mire költse a pénzét. Legalábbis én így képzelem el a gazdagságot. De helyettem inkább beszéljenek a tények. Most megmutatjuk, hogy milyen őrültségre költik el a pénzüket a brit milliárdosok.

 

A Ten Group nevű cég ügyfelei egytől-egyig a legfelsőbb réteg tagjai, akik hatalmas vagyonokat költenek náluk. Viszont a gazdag ügyfelek között akadt egy-két érdekes figura is. A Telegraph az ő kéréseiket gyűjtötte össze.

Milliárdos

A milliomos csemetéknek nem akármilyen szülinapot szerveznek a szüleik. Egy átlag ember életében már az is kiemelkedő, ha valaki egy autót kap ajándékba. Ha viszont a gazdagokat nézzük, szinte ég és föld a különbség.

 

Pénzzel néha minden elérhető. Ezt bizonyítja egy orosz oligarcha lányának a születésnapi ajándéka. Amikor a lány 18 éves lett, apja egy különleges ajándékkal szeretett volna kedveskedni neki: egy orgonaórát akart szervezni, viszont nem akárhova, hanem a párizsi Notre Dame katedrálisába. Az ár még csak meg se kottyant neki, viszont nem ő volt az egyetlen, aki erre a helyre pályázott, ugyanis két éves volt a várólista – legalábbis a többieknek. Az orosz oligarcha lányának mindössze 15 napot kellett várnia.

Milliárdos

Az előző történet arra volt példa, hogy pénzzel az ember szinte bármit megvásárolhat. De van néhány dolog, amit nem lehet megvenni, bármennyi pénze is van az embernek. Sokan rajonganak a Harry Potterért, szerintem nincs olyan felnőtt, vagy gyerek, aki ne ismerné. Egy milliomosnak viszont az az ötlete támadt, hogy beleíratja a lányát a sorozat következő kötetébe. Viszont ez a kérés el se jutott az írónőig, ami szerintem nem is baj, mert a haja égnek állt volna ettől az ötlettől.

Milliárdos

És most következzen néhány romantikus történet. Ha az ember szerelmes, szinte bármire képes azért, hogy párját boldoggá tegye. Nos, így volt ezzel az a milliárdos férfi is, aki 10 ezer fontért egy afrikai elefántot bérelt az esküvőjére. Bár ezzel nem hiszem, hogy a párját szerette volna meglepni, de az biztos, hogy az esküvőt feldobta. Viszont következő alanyunk már a párjának szeretett volna kedveskedni, méghozzá két életnagyságú táncosnő formájú tortával. Biztos eltartott egy darabig, mire elfogyasztották.gasztronómiaKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Ejtés

A szélhez viszonyított olyan irányváltoztatás, melynek során a haladási irány és a...

Rolex Miami OCR

Rolex Miami OCR vitorlás verseny Ezt a vitorlás versenyt az egyik legnagyobb és...

Turbó vásárlás

A járműgyártsában leggyakrabban használt feltöltőtípus a turbófeltöltő.  A...

Balatonfüred - Balatonfüredi Yacht Club (BYC)

  A Balatonfüredi Yacht Club A BYC közforgalmú kikötő, 70 kikötőhellyel...

Őszi wellness

Az őszi wellness egyre népszerűbb kis hazánkban is, hiszen számos előnye van. Ha az őszi...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!