Milyen női cipőt válasszon az aktív nő?

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Milyen női cipőt válasszon az aktív nő?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Milyen női cipőt válasszon az aktív nő?


2022/10/22

Az aktív, rohanással, jövés-menéssel teli hétköznapok egészen másfajta cipőviseletet kívánnak, mint az alkalmak, elegáns vacsorák vagy üzleti találkozások. Amikor az ide-oda szaladgálásé a főszerep, akkor a praktikusság elsőbbséget élvez, akárcsak a kényelem. Viszont mindez nem jelenti azt, hogy akkor a szemrevaló megjelenésnek intettek. Korántsem!


Pontosan mit jelent a lábakra szabott komfort?

A komfortosságot, mint tényezőt, jelzőt, jellemzőt, érdemes egy kicsit körbejárni. A https://answear.hu/k/noi/cipok kínálatában kizárólag olyan modellek fedezhetőek fel, amik komfortosak a legteljesebb mértékben. De mit is jelent ez? Mert nem pusztán kényelmet, ezt már most kihangsúlyozzuk.

A mindennapi komforthoz szervesen hozzátartozik a maradéktalan funkcionalitás és a szemeket kényeztető esztétikum. Nem vagy-vagy, hanem is-is! Előbbi a könnyű járásban érhető a leginkább tetten, utóbbi pedig magától értetődően nyilvánvaló, hogy a látvány terén csíphető el. Az összhang tehát akkor jön létre, amikor egyikből sincsen hiány!

De mit takarnak a könnyed léptek? Olyan kialakítást, ami támogatja a gyors és akadálytalan előre haladást. A cicasarkú modellek ezért annyira kitűnőek mindazoknak, akik egyébként nem szívesen mondanának le a sarkak nyújtotta kellemről. Aztán a platform lábbelik is joggal kérnek szót maguknak, még akkor is, ha néhány évvel ezelőtt eltűnni látszottak. Ám vigyázat, ez valóban csak a látszat! Manapság népszerűbbek, mint eddig valaha! A sneakereket ugyan elsősorban sportolóknak fejlesztették ki a gyártók, de akkora siker kísérte a debütálásukat, hogy szó szerint betoppantak a hétköznapokba is.

Vagyis jól látható, hogy a komfortosság számtalan stílusirányzat közbenjárásával, megannyi kialakítás, fazon segítségével megvalósítható. És akkor még az esztétikumról alig ejtettünk szót, mert annyira sokoldalú és annyira egyénre szabható!
 

Éljenek az élénk színek?

Igen, de csak akkor, ha ízlésbe vágnak! Az tény, hogy az idei szezonban aratnak az árnyalatok. Nemcsak a tradicionális variációk, mint például fekete, barna, hanem az extrább, nem egyszer neonban tündöklő verziók. Piros, lila, sárga, zöld – a határ jóformán a csillagos ég, vagy minimum az égboltot átszelő szivárvány. Mindettől függetlenül a hagyományosabb típusok sem tűntek el a színről, lévén a mai napig sokan ragaszkodnak hozzájuk. Csupán arról van szó, hogy jócskán akad választási lehetőség. S talán a sokszínűség divatosabb most, mint eddig bármikor valaha! Rá is fér ez a fajta pulzálás a szürke hétköznapokra.
 

Az aktív élet csak sportosan élhető meg?

Nem csak és kizárólag! Sportosan is, igen, viszont az elegancia szintén megtestesíthető, még úgy is, ha történetesen nap, mint nap ügyeket kell intézni és ide-oda rohangálni. A komfortosságba ugyanis az elegáns megjelenés is beletartozik, amennyiben egyénileg stílusba vág. Így aztán a magasabb sarkú modellek is előtérbe kerülhetnek vagy éppen a lapos talpú, ékesített variációk, amikre nem mondható egy pillanatig sem, hogy mindennaposak, vagy mondjuk unalmasak, sablonosak. A lényeg a testre szabott választás!

 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle.

Rendezvénytermek Budapesten

A tökéletes rendezvénytermek Budapesten olyan helyszínen helyezkednek el, ami távol esik a...

Scholtz 32

A Scholtz 32 vitorláshajó leírása (gyári adatok és leírás) A SCHOLTZ 32...

Backstag

A backstag meghatározását lásd az oldalsó hátramerevítő szótárszónál.

Dörzsléc

A dörzsléc a hajó szélét védő szegély.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.