Tippek vékony férfiaknak az öltözködéshez

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 5+1 öltözködési tipp vékony férfiaknak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5+1 öltözködési tipp vékony férfiaknak


2020/08/21

Biztos mindenki halott már olyanról, aki arról panaszkodik, hogy nehezen talál magának ruhát, és amit vesz az sem úgy áll rajta, ahogyan azt ő elgondolta. Ezeket a mondatokat sokszor a vékonyabb emberektől hallhatjuk, nem pedig a súlyosabb embertársainktól. A következő cikkünkbe a vékony férfiaknak hoztunk el pár alap tanácsot, amiket, ha betartanak, akkor tökéletesen fognak kinézni a nap minden percében.

tippek vékony férfiaknak

Alapdarabok egy vékony férfinek

Alapdaraboknak mondható a testhez simuló felsők, a szűkre szabott nadrágok, és a slim fit jelölésű ingek. A divatipart vezető cégek elsősorban a vékonyabb testalkatú embereket célozza meg, így, ha valaki teljesen döntésképtelen, hogy miket hordjon, az próbálja fel azokat a pólókat, nadrágokat, kiegészítőket, amik a próbababákon vannak, hiszen azok majdnem biztos, hogy jók lesznek rájuk. De alapszabályként elmondható, hogy egy galléros pólóval és egy szövetnadrággal nem tudunk rosszat tenni.

 

A minták a mi barátaink

A mintás ruhákkal nyugodtan tudunk kísérletezni, pont úgy, mint az élénk világos színekkel. Előnyös lehet, ha szögletes és vízszintes mintákat keresünk, mivel ezek optikailag nagyobbá teszik a felsőtestünket, és ellensúlyozzák a vékonyságból adódó megjelenést. A hosszanti csikózású ruhadarabokat mindenképp kerüljük, mert azok megnyújtják az amúgy is vékony testalkatot.

 

Figyeljük a szabásvonalat!

Sokan nem veszik figyelembe a ruha szabásvonalát, pedig a megfelelő szabás kiválasztása legalább olyan fontos, mint a ruhadarabunk anyaga, színe vagy éppen a mintája. A felső választásakor érdemes vállban kicsit szűkösebb darabot választani, mert attól a felsőtest kidogozottabbnak fog tűnni. Nadrág szempontjából azzal teszünk a legjobbat, ha olyan szabású darabot keresünk, ami nem egyenes, de nem is túlságosan szűk. Az egyenes szabástól előnytelen, csőszerű alajka lesz a lábunknak, a szűk farmerek pedig még jobban kiemelik a vékony lábunkat, ami szintén nem túl szerencsés. Ebben az esetben érdemes egy középutat választani a két szabás között. Ha érdekel a maradék öltözködési alapszabály, akkor lapozz a következő oldalra!


divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Borda

Borda – a hajótest keresztirányú eleme, merevítõje

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén...

Csomó, Knots

A csomó, vagy knots a sebesség mértékegysége, 1 tengeri mérföld/óra, azaz 1,85 km/óra.

Vendée Globe

Vendée Globe vitorlás verseny - Elméletben egyszerű Elméletben a Vendée Globe egy...

Salona 45

Salona 45 vitorlás hajó bemutatása A Salona hajógyár 7 éve gyárt vitorlás hajókat, 7...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.