Extravagáns, minimalista ingatlan a pilisi erdőben, aminek az ára az egekben van

hirdetes

Extravagáns, minimalista otthon a pilisi erdőben

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nem túlzok, amikor azt mondom, az ára az egekben van, ugyanis négyzetméter ára eléri a 2 milliót! Viszont van is mit megfizetni. Lessetek be ti is ebbe a minimalista stílusú otthonba.

Minimalista otthon

Szerintem ennek a piliscsabai luxusotthonnak nincs párja a világon. Nem túl nagy – legalábbis attól függ, mihez viszonyítjuk, luxuskategóriában ennél sokkal nagyobb házakat találunk – de mint ahogy mondani szokták, nem a méret a lényeg. Ami hiányzik helyiségekben, azt bőven pótolják az extrém színekben gazdag belső térrel. De nemcsak a színek miatt különleges, vagyis inkább kirívó ez az ingatlan, hanem a kialakítása is meglehetősen egyedi. Kezdjük az árával: négyzetméter ára majdnem 2 millió, ami nem kispályás. Az egész ingatlan területe 300 négyzetméter, úgyhogy egy család kényelmesen elfér benne.

 

A ház minimalista, erre a stílusra pedig a letisztultság és a szabályos formák jellemzőek. Nos, ez meg is van, de szerintem mégse nevezhető a tipikus minimalista stílusú otthonnak, legalábbis némelyik szoba, mert a színvilág meglehetősen egyedi, így elvész az a hűvös elegancia. De ez nem feltétlenül rossz, sose baj, ha valami egyedire sikerül.

 

A ház három szintes és minden alapvető fontosságú helyiség megtalálható benne, amivel egy luxusotthon csak rendelkezhet, majd erre is kitérek. De most kivételesen a legkülönlegesebb helyiséggel kezdem, ami az egybekötött nappali, konyha és étkező. Ez még önmagában nem is hangzik olyan extrémnek, hisz rengeteg családi házban találkozhatunk ezzel a praktikus megoldással, aminek az elsődleges célja az, hogy együtt legyen a család. De itt nemcsak ez a három helyiség van összenyitva, hanem a mennyezet egészen a tetőig nyitott. Itt vannak a galériák, ráadásul körben végig hatalmas üvegfelületek találhatóak, amiken keresztül akadálytalanul áramlik be a természetes fény. Íme:

 

Forrás

Minimalista otthon

A galérián egy dolgozó és társalgó rész van kialakítva. De nem hiányozhat a szauna és a borospince sem. A luxusház elhelyezkedése sem átlagos, ugyanis a Pilisi erdőben található. Ha valaki szeret természet közelben lenni és van 550 millió forintja egy ilyen mesés ingatlanra, az a világ legszerencsésebb embere.

 

Az extrém jellemvonások sorozata viszont nem ért véget az egybenyitott konyhával és nappalival. Érdemes pár szót szólni erről a színvilágról is, mert ez aztán nem semmi. A legmerészebb színválasztást az egyik gyerekszobában figyelhetjük meg, ahol a pirosat és a kéket párosították, ezt a látványt pedig egy hatalmas, térhatású falfestés koronázza meg az ágy fölött.

A másik gyerekszoba is igen merészre sikerült, de ennek már közel sincs olyan mellbevágó hatása, mint az előzőnek.

A hálószoba és ez a fürdőszoba szintén merész kialakítású, különösen a színvilága. Az biztos, hogyha az ember belép ide, a hatása alá fog kerülni.

És végül itt a kert, amiben van egy hatalmas medence is.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Révfülöp Hajóállomás BH Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található a Balatoni Hajóállomás Zrt.... Tovább

Születésnapi buli helyszín Budapest

Igényes, elegáns, exkluzív születésnapi buli helyszín Budapesten? Megtaláltad! A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 153

Átlagos értékelés: 4.9

érdekességek