notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

3 híres plus size modell, akik hátat fordítottak az irreális szépségideálnak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 3 modell, akik hátat fordítottak az irreális szépségideálnak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 modell, akik hátat fordítottak az irreális szépségideálnak


2015/08/08

Tudták, milyen szuper vékonynak lenni és tökéletes testalkattal pózolni a kamerák előtt, mégse kellett nekik ez az élet, most megtudhatjátok, miért. Most megismerhettek 3 plus size modellt, akik hátat fordítottak az irreális szépségideálnak.

Modell
A divatszakma manapság hatalmas változásokon megy keresztül, ami azt jelenti, hogy eltűnik a régi, nádszál karcsú szépség ideál és megjelenik helyette az egészséges testkép, amit manapság úgy is neveznek, hogy teltkarcsú. Erről sokat lehetne vitatkozni, hisz évtizedeken keresztül az emberek minden nőt a túlsúlyos kategóriába helyeztek, aki nem volt olyan vékony, mint a plakátokon szereplő szupermodellek. Sőt, saját maguk elé is nagy elvárásokat támasztottak. Biztos nektek is van olyan ismerősötök, vagy esetleg ti éltétek át, hogyha felszaladt rátok néhány plusz kiló, azt katasztrófának éreztétek. Persze itt az egészséges súlyfeleslegről beszélek, nem a kóros elhízásról, ami betegségek kialakulásához vezethet. Az egészséges súlyfelesleg az, amikor az ember belenéz a tükörbe és nem egy csont és bőr kép néz vissza rá, hanem egy teljes ember, akinek vannak hibái, van rajta némi fölösleg is, de mégis boldog és egészséges.

 

Szerencsére a divatszakmában is egyre több a teltkarcsú modell. Van, aki erre azt mondja, hogy alacsonyabbra került a mérce, de ezt inkább úgy lehetne megfogalmazni, hogy az a szépségideál, amiért rengeteget kellett szenvedni, koplalni, izzadni, és amiért nagyon sok jó dologról le kellett mondani, és cserébe az ember még csak nem is érezte magát jól a bőrében, kezd feledésbe merülni. Helyette jönnek a teltkarcsú modellek, akiknek közel sem kell ennyit szenvedniük, mégis szépek és boldogok. Most megismerhettek néhány plus size modellt, akik nemcsak szűk körökben népszerűek, hanem világszerte. Lehet, hogy a média még mindig a szuper vékony testalkattal rendelkező lányokat mutogatja, de ha végignézünk az átlagos emberek között, a legtöbben közel sem ilyen tökéletesek.

 

Jennie Runk

 

Jennie Runk a plus size modellek egyik élharcosa. Elmondása szerint kötelességének érzi, hogy megmutassa a világnak, de elsősorban a molettebb alkattal rendelkező lányoknak, hogy megéri elfogadni magukat olyannak, amilyenek. De ezt nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítja, ugyanis ő a H&M első duci fürdőruha modellje. Runk rengetegszer szerepelt már a címlapon, mondhatni trendformálóvá vált, a H&M fürdőruhamodelljeként viszont egyenesen tarolt.

 

Crystall Renn

 

Crystall Renn

 

Crystall Renn egykor azoknak a modelleknek a táborát erősítette, akik kő kemény diéták és nélkülözések által nyerték el tökéletesen sovány alakjukat. Crystall Renn mondhatni megjárta a poklot, ugyanis a sok diéta és a folyamatos fogyókúrázás miatt olyan étkezési rendellenesség fejlődött ki nála, ami akár végezhetett volna is vele. Orvosai figyelmeztették, és ő hallgatott rájuk, viszont karrierjét még így sem kellett félbehagynia, csak más úton haladt tovább: plus size modell lett, ráadásul az egyik legsikeresebb. Élete teljesen pozitív fordulatot vett, ráadásul nem kell állandóan fogyókúráznia, így jól érezheti magát a bőrében.

 

Saffi Karina

 

 

Saffi Karina azok közé az élharcosok közé tartozik, akik felkészítik a teltkarcsú modelleket a kifutókon való szereplésre, különböző tanácsokkal látják el őket, de mindenekelőtt bíztatással, hogy fogadják el magukat. Saffi Karina nyitotta meg Anglia első plus size modell workshopját, ezzel beírta a nevét a divat történelmébe. Karina, akárcsak Crystall, szintén vékony modell volt, de egy idő után elege lett az állandó koplalásból és elhízott. Korábbi ügynökségeinél ezt nem nézték jó szemmel, ezért kirúgták. Végül ő is úgy döntött, hogy beáll a plus size modellek egészséges testképért folytatott harcába.

 

A divatszakma ébredezik, az emberek kezdenek rájönni, hogy többet ér az, ha jól érzik magukat a bőrükben, mint az, hogy egy olyan szépségideálnak akarjanak megfelelni, ami nagyon sok ember számára fizikai képtelenség. Hisz a legtöbben nem születünk igazi 180 centis, vékony és karcsú modell alkatnak. Csak az emberek egy része van megáldva ilyen testtel, de szerintem nagyon unalmas lenne a világ, ha mindenki egyforma lenne.

 

Az a legjobb a divatban, hogy az egyik legkreatívabb módja az önkifejezésnek. Erre ma már akkor is van lehetőség, ha a teltebb lányok táborát erősíted, ugyanis léteznek olyan divatmárkák, melyek kifejezetten a teltkarcsú hölgyek igényeinek kielégítésére szakosodtak.


 

Egyre több olyan divatmárka jelenik meg, ami nemcsak hogy teret hagy a teltebb alkattal rendelkező lányoknak is, hanem kifejezetten az ő igényeik kielégítésével foglalkozik. Ilyen márka a hazánkban egyre népszerűbb Wannabee, melynek webáruházában M mérettől egészen az 5XL-ig válogathatsz a legdivatosabb ruhadarabok között.

 

Ha szeretnél körbenézni a kifejezetten teltkarcsú testalkattal rendelkező lányok számára tervezett trendi ruhadarabok között, akkor kattints ide: Teltkarcsú hölgyek divatja.divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonszemes Hunyady József Vitorláskikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján Balatonszemesnél található a Balatoni...

Háromnegyedszél

Háromnegyedszél - a menetirány és látszólagos szél által bezárt szög nagyobb 90 foknál

Focksott

A focksott meghatározását lásd az orrvitorla behúzókötél szótárszónál.

gyógyszerkiadó

gyógyszerkiadó szakasszisztens tanfolyam

Döghullám

A döghullám a szél elülte után megmaradó kellemetlen hullámzás.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!