MSC Magnifica - A hajó, ahol akár egy életet is leélhetnénk

hirdetes

A hajó, ahol akár egy életet is leélhetnénk

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az MSC Magnifica nevű luxus óceánjáró egy olyan hajó, amibe szinte egy egész város szolgáltatásait belezsúfolták, sőt, még annál is többet. Itt könnyen eltölthet az ember hosszabb időt anélkül, hogy bármiben is nélkülözne.

Luxushajó

Ez a luxus óceánjáró semmihez se hasonlítható, pazar és csodálatos. Ez az MSC Cruises egyik legfényűzőbb luxushajója, amit MSC Magnifica néven emlegetnek. Miután 2010 márciusában bemutatták ezt a csodálatos hajót Hamburgban, máris vízre bocsájtották. Ez az óceánjáró azért is nagyon érdekes, mert a technológiája rendkívül környezettakarékos. A hajót kifejezetten úgy tervezték, hogy minél környezetkímélőbb legyen, viszont emellett megtartja a luxushajókra jellemző pompát és ragyogást is. Összesen 2500 férőhely van rajta, ahol 1000 hely a személyzeté. Ezen a hajón aztán mindent megtalálhatunk, amit csak akarunk, rengeteg luxusszolgáltatás van helyben.

Luxushajó

A hajó külsejére leginkább az olasz stílus és a kifinomultság jellemző, ami érdekes kontrasztot alkot azzal a sok extrával, amivel ezt a hajót ellátták. Rengeteg olyan kabint találunk itt, amik kisebb balkonnal rendelkeznek. A hajón strandolni is lehet, mert három hatalmas medence áll a vendégek rendelkezésére, ugyanakkor sportolásra is számtalan lehetőség nyílik, mert van itt minigolfpálya, tenisz és kosárlabda pálya és emellett még egy futópálya is. A hajó középpontjában pedig egy olyan wellness központ is található, amit csak a nyugalom szigeteként emlegetnek. Itt az ember számtalan módon relaxálhat: elmehet szaunázni, gyógyfürdőre, fitneszezni, szépségszalonba, és masszázsra is.

Luxushajó

A medencék felett behúzható tető van, szóval ez a hajó téli utazásokra is teljesen alkalmas. Viszont az eddig felsoroltak csak egy kis része annak a sok mindennek, ami ezen az óceánjárón fellelhető. Olyan ez a hajó, mintha egy egész város szolgáltatásait zsúfolták volna bele. Aki hosszabb túrára megy, elmehet itt étterembe, bárokba, szivarboltba, internetes kávézókba, színházba – ami 1200 férőhelyes – moziba, kaszinóba és diszkóba.

Luxushajó

A hajót mindemellett a pazar szolgáltatás mellett a legmodernebb környezetvédelmi technológiával szerelték fel. Összesen 293 méter hosszú, 32 méter széles és fél méter híján 60 méter magas. Maximális sebessége 23 csomó, cirkáló sebessége pedig 18.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 117

Átlagos értékelés: 4.9

hajó