Ember által végzett munkák, amiket a gépek fognak csinálni

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 10 munkakör, ahol az embert gépekre fogják cserélni a szakértők szerint 15 éven belül

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

10 munkakör, ahol az embert gépekre fogják cserélni a szakértők szerint 15 éven belül


2020/08/18
Marx Károly
10 munkakör, ahol az embert gépekre fogják cserélni a szakértők szerint 15 éven belül
Miket fognak a gépek elvégezni helyettünk?

5. Iratrendező

A cégeknél keletkezett iratoknak a kezelése is könnyebbé válik majd, ami feleslegessé teszi majd az iratrendezők szerepét. Az is elképzelhető, hogy pár év múlva az irodavezető kiadja a feladatokat a gépeknek este, és mikor másnap reggel megérkezik az irodájába, addigra mindent a helyén talál majd, hiszen a robotok éjszaka mindent meg tudtak csinálni.

 

6. Betanított munkások

A fő szempont itt is az idő- és a pénzspórolás lesz. A nagyobb cégek azon fognak dolgozni, hogy inkább robotok végezzék el a feladatot, mintsem emberek.

 

7. Irodai gépkezelők

Az irodai gépek nagyrésze önállóan fognak tudni működni, így nem lesz olyanra szükség, aki ezeket üzemelteti. A fejlődés miatt egyre ritkábban fognak elromlani ezek az eszközök, így a karbantartás miatt sem kell annyi embert foglalkoztatni a jövőben.

 

8. Eladók

A hatalmas szupermarketekben található önkiszolgálós pénztárak nem jelentenek túl szép jövőt az eladók számára. Ez bizony a váltás folyamatának a kezdete, aminek a vége az lesz, hogy az összes pénztárban álló személyt el fogják bocsátani. Az sem jelent túl szép jövőt az eladóknak, hogy az online értékesítés már most is rengeteg helyen működik jól, ezért a jövőben biztosan csökkenteni fogják az offline boltok számát.

 

9. Banki ügyintézők

Mára már elérte azt a technológia, hogy a pénzintézetünk netbankjában szinte bármit el tudunk végezni. A bankjaink is erre ösztönöznek minket, hiszen olcsóbban tudjuk elvégezni általában a dolgainkat online, mint élőben. Évről évre csökken a bankfiókok száma és folyamatosan emelkedik az online bankok forgalma. Napjainkban a banki ügyintézők lehetnek azok, akik leginkább érezhetik a közelgő jövő ízét.

 

10. Takarítók

A jövőben a takarítógépek nem csupán egy nappalit fognak tudni kitakarítani, hanem egy teljes irodaházat vagy egy szálloda komplexumot. Éjjel, nappal vagy akár a nap 24 órájában fognak tudni dolgozni, ezek a gépek, hiszen a takarító céget vezető személy rengeteget tud majd spórolni ezzel a technikával.


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Tréning helyszín

Egy tökéletes tréning helyszín távol helyezkedik el a város zajától, hiszen az előadások...

Iránylat

Navigációs alapfogalom. Egy tárgy iránya a hajó­ról nézve, vagy két tárgy egymáshoz...

Rendezvényhelyszín Budapesten

A rendezvények esetében különösen fontos, hogy megfelelő helyszínt találjunk. Egy rosszul...

tanfolyam

Tanfolyam szó magyarázata A kurzus az a keret, amelyben a hallgatók meghatározott rend...

Oktatás helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapesten, a Gólvonal Bisztróban, ahol minden adott ahhoz, hogy tökéletes...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.