Nappali trendek 2013? A kulcsszó: Légy egyedi! Megmutatjuk, hogyan!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Nappali trendek 2013? A kulcsszó: Légy egyedi! Megmutatjuk, hogyan!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nappali trendek 2013? A kulcsszó: Légy egyedi! Megmutatjuk, hogyan!


2013/07/17
Egyediség és egységesség- ebben a két szóban tudnám meghatározni annak a titkát, hogyan lehet az otthonunkban azt a hangulatot és látványt megteremteni, ami után vágyakozunk. Sokszor előfordul, hogy megvásárlunk több lakásdekorációs elemet, amelyek mindegyike külön-külön is egy remek darab, az összhatás mégis elmarad.
Nappali trendek 2013? A kulcsszó: Légy egyedi! Megmutatjuk, hogyan!

Ha szeretnénk megteremteni az otthonunk összhangját, érdemes komplexen átgondolni az egyes helyiségek elrendezését, berendezését. Az egységet megteremteni a legjobban a lakástextíliákkal tudjuk, hiszen azok adják a végső simítást.
 
Egy nappaliban lényeges elem a függöny vagy a római roló, a kanapé, a fotel, a díszpárnák, esetleg az asztalterítő.
 

A legfőbb elem: kanapé és fotel

Milyen a kanapéd? Tudod cserélni rajta a huzatot? Ha tudod cserélni rajta a huzatot, könnyebb a dolgod, mert így ezt is meg tudod változtatni, ha szeretnéd. Ha nem cserélhető rajta a huzat, akkor is van rá lehetőséged, hogy feldobd egy kis takaróval. Nagyon divatos mostanában, hogy kisebb futókat helyezünk el a kanapén keresztben. 
 
Nappali trendek 2014
 
A másik lehetőséged, hogy az egész kanapét leteríted egy nagy ágytakaróval. Ezt is tudod úgy igazgatni, mintha teljesen rászabták volna a kanapédra, pusztán néhány helyen be kell tűrni az ülőfelület köré és a karfánál, a háttámlánál, ha lehetséges. Ennek csak annyi a hátránya, hogy használat közben ez bizony elmozdul. Viszont ha fekszel a kanapén és tévénézés közben fázol, egyszerűen magadra hajthatod. Ha nem tudod így megoldani a kárpitcserét, még mindig vásárolhatsz egy olyan ottománt a kanapéd mellé, aminek kárpitját igazíthatod a többi lakástextilhez. Az ottomán nagyon praktikus, hiszen felrakhatod rá a lábad, de akár kisasztalként is szolgálhat. 
 

Díszpárnát a kanapéra

A díszpárna ma aranykorát éli. Ha nem tudsz a kanapédon huzatot cserélni, dobd fel a kanapét néhány díszpárnával. Ha igazán jó hatást akarsz elérni, csoportosítsd őket és legalább 3 darabot helyezz el egy helyre. Színben, mintázatban legyél bátor! Legyen közte olyan színű és mintázatú, ami a függönnyel vagy a római rolóval megegyező anyagú. Nagyon divatos, ha ugyanabból a textilcsaládból tudunk választani ugyanolyan színvilágra épülő, de más mintázatú díszpárna huzatot. Rengeteg divatos kispárna huzatot (mint pl. a képen) találtam egy webáruházban, ha ide kattintasz, megnézheted őket Te is! 
 
Kanapé huzatok

Függöny vagy római rolót tegyünk az ablakra?

Miért ne rakhatnád akár mind a kettőt? Nagyon divatos, ha kombináljuk ezt a kétfajta ablakdekorációs eszközt. A római roló vagy más néven raffroló nagyon sokféle lehetőséget nyújt a megfelelő fényviszonyok kialakítására, hiszen többféle pozícióban is megállíthatjuk. Dekorációs szempontból meg azért nagyon jó, mert választhatunk olyan textíliát hozzá, amilyen például a kanapéhuzatunk vagy a díszpárnánk, esetleg az asztalterítőnk. Ezért könnyedén képezhetünk vele egységet. Választhatunk olyan típust, amihez nem kell külön karnis, de ha már van karnisunk, az sem baj, mert akkor is van megoldás.
Gondoljuk át alaposan a lakástextil választást!
 
Nagyon gondosan válasszuk ki a textíliát. Ha tehetjük, vigyünk haza belőle egy kis darabot, mert az otthoni fényviszonyok között egészen másként mutathatnak, mint a boltban, mesterséges fény mellett. Az is előfordulhat, hogy emlékeinkben teljesen másképp élnek az otthoni színek és a boltban hiába gondoljuk azt, hogy biztos jó lesz, mégis mellényúlunk.
 
Divat a lakásban
 
Végezetül pedig, ha a nappali textíliáit tervezzük, mindenképpen minimum ezt a három fő elemet egyszerre válasszuk ki és döntsük el, hogy melyiket szeretnénk. Az előbb említett webáruházban találtam raffrolókat és függönyöket is, valmint huzatokat kanapékra. Kattints ide, és néz körül, hogyan lehet kedvező áron a te nappalid is divatos! 
 

divat kreatív



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Alsó szem

Alsó szem: A vitorla alsó sarkára szerelt szem, ringli a sarok rögzítésére.

Kávéház Budapest

Sokan nem tudják, de kis hazánkban található a Világ Legszebb Kávéháza! Ezen legendás...

Csörlő

A csörlő a kötélbehúzást megkönnyítő szerkezet.

Luftkaszni

A luftkaszni jelentése légkamra. Ezek olyan légmentes zárt kamrák a hajóban, amik...

Backbord

A Backbord (ejtsd: bekbord) kifejezést lásd a jobb csapás -nál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.