notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Füred kupa - Szeptember 11-12.

hirdetes

SailSupportService Nagydíj - Németh István emlékverseny

Solymos Dóra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hetedik alkalommal rendezi meg a Balatonfüredi Yacht Club a Füred Kupa nagyhajós pályaversenyt szeptember 11-12.-én a One Designe osztályoknak. A versenyen évről évre egyre több hajó indul, köztük 8m OD, Elliot770, Scholtz22, Sudár Regatta, Dragon, Asso99, Melges24, J-24 osztályok legjobbjai, a magyar vitorlázó elit méri össze tudását.

Vitorlázás - Füred kupa

A verseny a One Designe Trophy egyik állomása, e mellett Németh István emlékét öregbíti aki a club kiválósága volt. 1955-óta a mai napig tartja a Kékszalag időrekordot.

Tavaly fantasztikus időjárással ajándékozták meg a versenyt az égiek, reméljük ez idén is így lesz majd. A verseny fő szponzora és egyben névadója az SailSupportService már több éve kiemelt partnere és támogatója clubnak és vitorlázóinak.

Az indulóknak szeptember 8-ig lehetőségük van előnevezni a regattára.

Részletes versenykiírás

A rendező Balatonfüredi Yacht Clubról:
Európa egyik legrégebbi vitorlás klubját a Balatonfüredi Yacht Clubot 1867-ben alapították. A klub megalakulás óta nagy hangsúly fektet a versenyzésre, kiemelten foglalkozik az utánpótlás neveléssel, a tagok döntő része jelenleg is aktív versenyző. A klub 15. éve folyamatosan a legeredményesebb hazai vitorlás egyesület. A pont-szerző helyek több mint felét az ifjúsági sportolók szerzik. A 2012-es olimpiára egy nagyon határozott és komoly program kezdődött el. Két hajóosztályban sikeres és a sport iránt elkötelezett, tehetséges fiatalok kezdték meg a felkészülést. A Balatonfüredi Yacht Club 2009-ben, a Magyar Sport napja alkalmából a sport területén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Magyar Sportért emlékérem EZÜST FOKOZATÁT kapta.

hirdetes

Sajtóinformáció:                                                                                  

hirdetes
Solymos Dóra
E-mail: solymos.dora@byc.hu
Mobil: 06 70 6263658
www.byc.hu

 

Forrás: www.byc.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 187

Átlagos értékelés: 4.9