A Kékszalag vitorlás verseny másnapján - Rendezvény a New York Kávéházban: Vitorlázás, művészet, Balaton és irodalom

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Vitorlázás és művészet, irodalom: a Kékszalag után a New York Kávéházban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vitorlázás és művészet, irodalom: a Kékszalag után a New York Kávéházban!


2015/06/15

Rajongsz a vitorlázásért és a Balatonért? Az irodalom és a művészet is közel áll hozzád? Van egy jó hírünk! Íme az idei nyár legígéretesebb programja, amely a kultúrát köti össze a szórakozással! Vitorlázás és irodalom, művészetek és a Balaton – kell ennél több?

New York Művész Páholy rendezvénye a Kékszalag vitorlás verseny másnapján

A New York Művész Páholy rendezvénysorozat idén is a Világ Legszebb Kávéházában, a New York Kávéházban kap helyet. A híres Kékszalag vitorlás verseny után egy nappal, július 06-án a Páholy szezonzáró estje kerül itt megrendezésre, amelynek fő tematikája a vitorlázás, a Balaton és a művészetek.

 

Kékszalag Nemzetközi Tókerülő verseny – a vitorlázás szerelmeseinek kötelező program!

Fotó: Kékszalag Nemzetközi Tókerülő Verseny

 

2015. július 2-án, idén 47. alkalommal kerül megrendezésre a Kékszalag Nemzetközi Tókerülő verseny, ahol összesen minimum 600 hajó indul útnak Balatonfüred – Balatonkenese – Tihany – Keszthely – Balatonfüred útvonalon, hogy megszerezze a vitorlás körökben elismert díjak egyikét. A Balaton legkiemelkedőbb, már-már világhírű eseménye nem csak a versenyzők számára kínál izgalmakkal teli 48 órát, de a partról szemlélve a rendezvény minden érdeklődőnek csodálatos látványt biztosít.

 

A Kékszalag másnapján – rendezvény a vitorlásoknak és minden érdeklődőnek

Fotó: Litkey Farkas
(forrás: New York Művész Páholy Facebook oldala)

 

A két éves New York Művész Páholy rendezvénysorozat január óta tartó szezonjának záró rendezvényén július 06-án a Balaton, a vitorlázás, a művészet, az irodalom és a bor kerül középpontba. A Kékszalag másnapján megrendezésre kerülő találkozón a résztvevők négy különleges férfi vendég beszédét hallgathatják meg a Világ Legszebb Kávéházában, a New York Kávéházban.

 

A Balatont középpontba állító beszélgetés során felidézik a tó irodalmi, művészeti jelentőségét, valamint Litkey Farkas, Detre Szabolcs, Szeremley László és Szabó Sipos Barnabás vendégek által a vitorlázás is központba kerül – hiszen borászt, színművészt, sportolót egyaránt összeköt a hajó és a víz szeretete.

 

„Balatont álmodom, s melléje magamat” – a New York Művész Páholy szezonzáró estje a New York Kávéházban

Fotó: Balatont álmodom s melléje magamat – New York Művész Páholy rendezvény
(forrás: New York Művész Páholy eseménye)

 

Az est mottóját Gárdonyi Géza Balaton című versének utolsó sora adta. Az irodalmi vonatkozású estre minden kedves érdeklődőt várnak szeretettel a szervezők és Juhász Anna háziasszony, akinek a színvonalas rendezvénysorozatot köszönhetjük.

 

Az eseményről és a programokról további információkat, érdekességeket a New York Művész Páholy folyamatosan frissülő Facebook oldalán találhatsz, ide kattintva: New York Művész Páholy

 

Az esemény ide kattintva érhető el: Balaton álmodom s melléje magamat – a New York Művész Páholy szezonzáró estje július 06-án.

 

A program megtekintéséhez előzetes regisztráció szükséges, jelentkezni a newyorkprogram@cafeandevent.eu címen lehet.

 


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Salona 42

Salona 42 vitorlás hajó bemutatása A Salona 42 vitorlás hajót szintén a J&J Design...

Catering

A catering szó egy angol kifejezésből ered, melynek elsődleges jelentése a tömeg...

MTB kerékpár

MTB kerékpár

Korcsolyázás

A korcsolyázásra Budapesten számtalan lehetőségünk van, hiszen több korcsolyapálya is...

reffelés

A hajó folyamatosan jobban dől az optimális szögnél, célszerű reffelni azaz a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.