Milyen programok vannak a nyár utolsó hetében a Balatonnál?

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Nyárzáró programok a hétvégére, amit mindenképp ki kell használni a Balatonon!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nyárzáró programok a hétvégére, amit mindenképp ki kell használni a Balatonon!


2020/08/28

Eljött ez a hétvége is. A nyár utolsó hétvégéje, de nem kell ettől még csüggednünk ugyanis remek programok várnak minket ezen a hétvégén is. Nézzük meg, hogy hol vannak a Balatonon belül ezek a remek események!

Nyárzáró hétvégi programok

Vajda Katalin: Anconai szerelmesek

Az Anconai szerelmesek zenés komédia első bemutatása óta már eltelt 20 év, de még mindig ez a legtöbbször és legtöbbféleképpen eljátszott vígjáték a magyar színpadokon. Egyszerre találhatóak meg benne az olasz komédiáknak a jellegzetes hagyományai, illetve a jó magyar humor. A történet fő helyszíne egy olasz kisvárosnak a tere, ami az Adriai-tenger partján található, ahol a főszereplőnket, Don Tomao a szeretőivel, illetve a kissé beszédhibás gyermekével találkozhatunk. A történet során megismerhetünk olyan szereplőket, mint Giovanni, aki a környék legrosszabb kávéját főző cukrásza, vagy Agnese a panzió tulajdonost, illetve Luciát a dadogós leányt és Viktoriát, aki azért tért haza, hogy megkeresse a születendő gyermeke édesapját. A bonyodalom már itt is elég összetett, de erre még rátesz egy lapáttal a történetben később megjelenő szereplők, akik közt van alkoholista, vándormuzsikus, de még egy szerzetes ruhában bujkáló fiatal lány is. Ha mindez nem lenne elég a teljes káoszra, Don Tomao segít nekünk abban, hogy a végső happy end előtt, még nevessünk pár hatalmasat. Ez a színdarab több mint 2 órás szórakozást nyújt a nézőknek rengeteg humorral, egy kis erotikával mindezt hatalmas nosztalgikus érzéssel, amitől ez a darab a legjobb választás egy hosszú fárasztó nap után. A műsor augusztus 29-én lesz a Bujtor István Szabadtéri Színpadon.

 

Szőke Nikolett - Balogh Roland

Szőke Nikolett 1983-ban Zalaegerszegen egy zenész családba született, de mikor 4 éves volt Budapestre költöztek. Mivel édesapja cimbalmos, újszülött kora óta a zene veszi körül, de ő csupán az érettségi után kezdett el komolyabban foglalkozni a zenével. Az első ének órájára rá fél évre már a Magyar Rádió 6-os Stúdiójában koncertezett, amit élőben közvetítettek. Mindezek mellett külkereskedelmet tanult, majd felvették az ELTE Bölcsészettudományi Karának angol-orosz szakára. Mivel aktív szereplőjévé vált a magyar jazz életében, ezért idő elött befejezte a tanulmányait. Ha érdekel, hogy ki az a Balogh Roland, illetve arra, hogy milyen program vár még ránk a hétvégén, akkor lapozz a következő oldalra!


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Raum

A raum másnéven háromnegyed szél. A hátszél és a kreuz között foglal helyet a...

Fonyód Vitorláskikötő Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Balatoni Hajózási Zrt. Keresztes...

Robert Scheidt

Robert Scheidt   Születési hely/idő 1973. április 15. Sao Paolo Robert...

Luftkaszni

A luftkaszni jelentése légkamra. Ezek olyan légmentes zárt kamrák a hajóban, amik...

Franck Cammas

Franck Cammas vitorlázó életrajz Franck Cammas 1972 december 22.-én született...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.