Hogyan mehetünk nyaralni 2021-ben? Mehetünk egyáltalán? Ami mindenkit érdekel: mehetünk-e nyaralni 2021-ben, és ha igen, akkor milyen feltételekkel?

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Mehetünk nyaralni idén, és ha igen, akkor csak oltással? A 2021-es nyaralás feltételei

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mehetünk nyaralni idén, és ha igen, akkor csak oltással? A 2021-es nyaralás feltételei


2021/03/30
VN

Egy évvel a koronavírus kitörése után az emberek már érthetően nagyon vágynak arra, hogy végre újra útra kelhessenek egy nyaralás, vagy akár szeretteik meglátogatása céljából. Az idegenforgalmi és vendéglátóipar súlyos veszteségeket szenvedett az elmúlt év során, és az emberek többsége még mindig nem mer utazásokat tervezgetni az idei nyárra.

Nyaralás 2021 ezek lesznek a feltételek

Az emberek még mindig nem bíznak a nemzetközi utazásokban. Ez nem meglepő, elvégre 2020 tavaszán és nyarán temérdek külföldi karanténokban ragadt utazóról hallhattunk. Ma már ott tartunk, hogy egyes utazási irodák ingyenes lemondást ígérnek ügyfeleik számára, amennyiben az utazásokat a vírushelyzet miatti okokból kell lefújniuk. Ez valamivel biztonságosabbá teszi a foglalásokat az utazni vágók számára. Ennek ellenére a kérdés még mindig itt lebeg a fejünk felett: mehetünk-e nyaralni 2021-ben, és ha igen, akkor milyen feltételekkel?

 

A távolsági utazások továbbra is tabuk

Épp ahogyan elkezdtünk beszélni a lazításokról, az új mutációk és az oltásokkal (illetve az oltási igazolványokkal) kapcsolatos kérdések további fennakadásokat okoztak a járványhelyzet leküzdésében. Továbbra is túl sok tehát a kérdőjel ahhoz, hogy pontosan megjósolhassuk, mikor és hogyan kezdhetünk el újra szabadon utazgatni az országok között.

 

Abban azonban biztos lehetünk, hogy a legtöbb ember nem utazhat majd ugyan úgy, ahogyan a járvány előtt tette. Egy jó ideig biztosan szigorú korlátozások maradnak majd érvényben a hosszútávú, nemzetközi utazásokra. Sokan persze már lefoglalták idei szállásukat és repülőjegyüket a környező európai országokba, de meglehet, hogy ők sem ott nyaralnak majd idén, ahol szerettek volna.

 

2021-ben nem csak az lesz döntő szempont a vakációs célpontok között, hogy hol milyen szigorúak a karanténok, hanem az is, hogy mely országokban hány új fertőzöttet azonosítanak napi, vagy heti szinten, illetve, hogy milyen ütemben oltják a helyi lakosságot. Ezeknek köszönhetően az emberek többsége jó eséllyel az országhatárokon belül utazik majd, ha teheti.
 

További részletekért lapozzatok! És légyszíves szavazzatok is, ti mentek nyaralni idén?!


Balaton érdekesség hajó hír tenger, óceán utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Bavaria 44

Bavaria 44 vitorlás hajó történet,leírás A Bavaria 44 vitorlás hajót 2002 és 2004...

Top

Az árboc csúcsa.

Osztályjelzés

  A hajó típusának jelzése a nagyvitorlán.

Előmerevítő

Az előmerevítő, másnéven vorstag egyárbocmerevítő drótkötél a hajó orrától az...

Palstek

  Csathurok, az egyik leggyakoribb vitorláscsómó (névadója: Stekk Pál legendája).
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.