Gyógyító természet

hirdetes

Gyógyító természet: ölelj meg egy fát!

SKHeni
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Ha átölelünk egy fát, az nyugtatóan hat ránk. Ha teszünk egy sétát a gyógyító természetben, megnyugszunk, feltöltötdünk, jobban érezzük magunkat! Hogy miért? Az alábbi cikkből megtudhatod!

Ölelj meg egy fát!

 

A fa és a természet

 

A fa nem csak egy fa, hanem ennél jóval többet jelent. A természet szimbóluma, menedéket és táplálékot nyújt nekünk, barátunk és tanítónk, a lelkünket jóleső érzéssel tölti el az átölelése. A fa a természet része, amelyek együttesen nyugtató hatással vannak ránk, a természetben feltöltődhetünk, energiát vehetünk magunkhoz és kikapcsolódhatunk a mindennapok mókuskerekéből.

 

A szerelem mellett a természet az a legfőbb dolog, amely inspirálja a festőket, költőket és a zenészeket. A művészettel fejezik ki a természet nagyságát és szépségét: tájak és állatok, fények és színek, vitalitás és erő jelenik meg a műveikben. De legfőképpen a természet szerelmesei tudják igazán, hogy környezetünk ereje és szépsége a hegyekben, tengerekben, az erdőkben és mezőkben rejlik. Aki szereti a természetet, annak 3 kiapadhatatlan forrás áll a rendelkezésére: a szépség, az öröm és az egészség. A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

hirdetes

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek túra

Szótár

Kutter

A kutter vitorlázatot használó hajók két orrvitorlát használnak egymás mögött, plussz... Tovább

Traveller

Traveller - a munkapad speciális fajtája, könnyen állítható Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes