notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Önfenntartó luxustorony, már ilyen is létezik!

hirdetes

Önfenntartó luxustorony, ilyen is létezik!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A feltaláló már régóta gondolkozott azon, hogyan lehetne megvalósítani egy önfenntartó luxustornyot, azonban a fára épített változatot azonnal elvetette. Ez lett az eredmény!

Luxustorony

Önfenntartó és luxus egy mondatban? Igen, lehetséges! A feltaláló Jono Williams, aki mérnök és grafikus. Már nagyon régóta gondolkozott azon, hogyan lehetne megvalósítani egy olyan luxustornyot, ami habár önfenntartó, egyáltalán nem nélkülözi a kényelmet, mellette csodás panoráma nyílik a tájra. A tervek végül megszülettek, amiket meg is valósított. Sokunknak elsőre egy fára épített luxusház ugrik be, de ilyesmiről szó sincs, inkább egy hatalmas luxustoronyról. Biztos úgy is meg lehetett volna valósítani, hogy fára építik, de Williams a tornyot sokkal ideálisabbnak találta erre a célra.

 

A luxusotthon körpanorámás és minden van benne, amit ember csak kívánhat - habár van egy kis szépséghibája, amit majd később részletezünk, na de semmi se lehet tökéletes. Az épület legnagyobb ereje a napenergia hasznosításában rejlik, viszont mellette van benne wi-fi is, így egyáltalán nincs elvágva a külvilágtól. És hogy mi minden van még benne? Nos, aki vendége lehetne ennek a luxusotthonnak, az egy percig se unatkozna, mert mindennel felszerelték, amit egy „átlagos” luxusház nem nélkülözhet: vezeték nélküli hangrendszer, söradagoló és hangulatvilágítás – mindezt okostelefonnal lehet irányítani.

Luxustorony

Az épületnek egyetlen hibája van csak, ami felboríthatja az oda látogatók lelki egyensúlyát: a tisztálkodási rendszert még nem sikerült megoldani. De mivel az épület már teljesen kész van, ezért felhúztak a torony mellé egy melléképületet erre a célra. Legalább van hova menni, ha hív a természet, de nem lehet valami kényelmes, főleg ha figyelembe vesszük a luxustorony egyik legérdekesebb felszerelését, a söradagolót.

 

A luxustorony szinte minden szempontból kilóg a sorból a többi luxusotthon közül. Már első látásra is leginkább egy repülő csészealjhoz hasonlít, de ami még furcsább benne, az az, hogy a söradagoló előrébb van a sorrendben, mint a fürdőszoba. Aki pihenésre és szórakozásra vágyik, annak ez a luxustorony teljesen ideális, mert távol van a város zajától.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 222

Átlagos értékelés: 4.8

divat