Online autókiállítás a koronavírus idején: Ez valami zseniális: online állítja ki a Volkswagen a legújabb autóit

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Ez valami zseniális: online állítja ki a Volkswagen a legújabb autóit

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ez valami zseniális: online állítja ki a Volkswagen a legújabb autóit


2020/04/14
VN

Szorult helyzetben jönnek csak igazán jól a zseniális megoldások, és minden elfogultság nélkül jelenthetem azt ki, hogy a Volkswagen digitális autóbemutatója bizony egy ilyen megoldás. A koronavírus mindenkit arra késztet, hogy amit csak lehetséges az online világba varázsoljon, online bevásárlás, online ételrendelés, online beszélgetés, online tanulás, online kiállítások, online utazás, online séta, és most ez is: egy nagyon profi online kiállítás keretében mutatja be a Volkswagen a legújabb autóit, az elmaradt Genfi autószalon pótlásaként.

Online autókiállítást szervezett a Volkswagen

Elmaradnak a nemzetközi autókiállítások

A Genfi Autószalon kiállítás biztosan sokak számára nem ismeretlen, hiszen ez az egyik legrangosabb és legnagyobb autókiállítás a világon. Idén immáron 90. alkalommal került volna sor a megrendezésére március 5. és 15. között, azonban a koronavírus járvány közbeszólt. De ezenkívül a Detroiti, valamint a Párizsi Autószalon is elmarad, a New York-it augusztus végére tolták, a Pekingit pedig előre meg nem jelölt időpontra. A Volkswagen azonban nem habozott, „megépítette” online a pavilonjait.

 

Az autómodellek bemutatója nem maradt el

A koronavírus járvány nagyon sok iparágat sodort rossz helyzetbe. Nemcsak a turisztika és a vendéglátás sínyli meg a negatív hatásokat, szinte minden szektorban érezhetőek a visszaesések. Az autómárkák sincsenek könnyű helyzetben, hiszen sok gyárat le kellett állítani, egyrészt a járvány terjedésének megállítása miatt, másrészt pedig a beszállítási láncok bizonytalansága miatt. De természetesen a keresletben is jelentkezik visszaesés, ha még most nem is drasztikus, a kialakulóban lévő válság hatását biztosan meg fogják érezni. Ráadásul, mint minden rendezvényt, az autókiállításokat is lemondták a fokozott járványhelyzet miatt, ami gátat szabhat az új modellek nagyszabású bemutatásának is, amit ezeken a rangos eseményeken terveztek megtenni.

 

Virtuálisan mutatja be legújabb modelljeit a Volkswagen

A Volkswagen-en nem fogott ki a koronavírus, amint kiderült, hogy elmarad a nagyszabású Genfi bemutató, ami csupán az esemény előtt pár nappal volt, mikor már a legtöbb pavilon is készen állt, azonnal egy digitális bemutató megtervezésébe fogtak a cégnél. Úgyhogy egészen április 17-ig a nappalink kényelméből tekinthetünk be a virtuális bemutatóba, ahol többek között megnézhetjük az ID.3, a Touareg R, vagy éppen az új Golf generáció összes tagját. A Volkswagen virtuális kiállítása IDE kattintva tekinthető meg. Egyébként a cégcsoport nemcsak ezen a téren reagált nagyon gyorsan, hanem lehetővé tett az online autóvásárlást is, bizony online lehet autót rendelni, amit ki is szállítanak. Mi mondtuk, szorult helyzetben ilyen megoldásokra is szükség lehet!
 


autó érdekesség luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Magas biztonsági fokozatú lakat

Kompromisszummentes biztonságra van szükséged? Válassz a világ vezető lakatgyártó cégének...

Üzleti rendezvényhelyszín

Egy üzleti rendezvényhelyszín nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az adott rendezvény sikeres...

Babaszauna

A babaszauna pozitív hatásai A szauna pozitív hatásairól sokat hallani, azok egyértelműen...

Frontális vihar

A frontális vihar a hidegfronttal érkező, gyakran zivatarral együttjáró vihar, mely több...

Leegierig

Leegierig - a széltõl elforduló hajót hívjuk így
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.