notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oroszlánokkal forgattak filmet, szomorú vége lett

hirdetes

Oroszlánokkal forgattak filmet, rossz vége lett

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A család egy olyan filmet szeretett volna forgatni, amikben fontos szerep jut az oroszlánoknak is, ezért úgy gondoltál, jobban meg kell ismerniük ezeket a nagymacskákat, így magukhoz költöztettek egyet. De a történet végül rosszul sült el, habár a családban csak a lány sérült meg.

Oroszlán

Ezek a fotók ugyan nagyon meghittek, viszont a háttértörténetet már egyáltalán nem lehet annak nevezni. Neilt, a képen látható oroszlánt a 70-es évek elején fogadta örökbe ez a család, akiket annyira megihletett az Afrikába tett látogatásuk, hogy utána mindenféleképpen szerettek volna forgatni egy filmet ezekről a nagymacskákról. Bár a jó szándék meg volt bennük, egy dolgot azonban mégis figyelmen kívül hagytak: nem számít, hogy mennyire szerethető egy oroszlán, vagy hogy mennyire állnak közel egymáshoz, akkor is egy vadállat, akinek az elméje teljesen máshogy működik. Nem is lett jó vége a történetnek, viszont a legtöbb gondot nem Neil jelentette.

Oroszlán

Neilt, az oroszlánt egy olyan család fogadta örökbe, akik mindannyian színészek és híresek voltak: Tippi Herden és férje, Noel Marshal. A lányuk, Melania Griffith szintén nagyon híres lett világszerte. A baj ott kezdődött, amikor egy állatidomár, Ron Oxley azt mondta nekik, hogy csak akkor ismerhetik meg az oroszlánt, hogyha együtt élnek vele egy darabig. Ez így is lett. Az együtt töltött boldog perceket a LIFE Magazin dokumentálta. A képek alapján az együtt töltött idő nagyon meghitt és zökkenőmentes volt, azonban ezt a filmforgatásról már nem lehetett elmondani.

Oroszlán

A filmforgatás borzasztóan nehezen ment. Melane legalább 50 varratot kapott, miután megtámadta egy oroszlán, viszont az operatőr se járt jobban, mert neki meg a fejbőrét kellett visszavarrni. A filmforgatás alatt rengeteg ember megsebesült, legalább hetvenen, de ez valahol nem is csoda, mert nehéz lehet 150 nagymacskával együtt dolgozni úgy, hogy egyikőjük se állatidomár. Bár ebben a családban meg volt a jó szándék, hogy jobban megismerjék az oroszlánokat, de úgy látszik, ezzel önmagában semmire se mentek. És hogy a kemény munka meghozta-e a gyümölcsét? Hát nem.

Oroszlán

A film rengeteg pénzt elvitt, összességében több mint 17 millió dollár ment el rá, viszont ennek még a negyede se jött vissza: összesen 2 millió dollárt jövedelmezett. Ez egy hatalmas nagy veszteség. De azért maradt néhány jó emlék is ebből az időszakból, amiket most a képeken láthatunk.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Kávézó Budán

A PRE-GO egy különleges kávézó Budán, ahova érdemes ellátogatnod, ha a minőségi kávézás... Tovább

cirkálás

Az a művelet sorozat, amikor a célunkat csak negyedszélben tudjuk megközelíteni, és legalább... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 112

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív