notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oroszlánokkal forgattak filmet, szomorú vége lett

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Oroszlánokkal forgattak filmet, rossz vége lett

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Oroszlánokkal forgattak filmet, rossz vége lett


2014/10/10
Petra

A család egy olyan filmet szeretett volna forgatni, amikben fontos szerep jut az oroszlánoknak is, ezért úgy gondoltál, jobban meg kell ismerniük ezeket a nagymacskákat, így magukhoz költöztettek egyet. De a történet végül rosszul sült el, habár a családban csak a lány sérült meg.

Oroszlán
Ezek a fotók ugyan nagyon meghittek, viszont a háttértörténetet már egyáltalán nem lehet annak nevezni. Neilt, a képen látható oroszlánt a 70-es évek elején fogadta örökbe ez a család, akiket annyira megihletett az Afrikába tett látogatásuk, hogy utána mindenféleképpen szerettek volna forgatni egy filmet ezekről a nagymacskákról. Bár a jó szándék meg volt bennük, egy dolgot azonban mégis figyelmen kívül hagytak: nem számít, hogy mennyire szerethető egy oroszlán, vagy hogy mennyire állnak közel egymáshoz, akkor is egy vadállat, akinek az elméje teljesen máshogy működik. Nem is lett jó vége a történetnek, viszont a legtöbb gondot nem Neil jelentette.

Oroszlán

Neilt, az oroszlánt egy olyan család fogadta örökbe, akik mindannyian színészek és híresek voltak: Tippi Herden és férje, Noel Marshal. A lányuk, Melania Griffith szintén nagyon híres lett világszerte. A baj ott kezdődött, amikor egy állatidomár, Ron Oxley azt mondta nekik, hogy csak akkor ismerhetik meg az oroszlánt, hogyha együtt élnek vele egy darabig. Ez így is lett. Az együtt töltött boldog perceket a LIFE Magazin dokumentálta. A képek alapján az együtt töltött idő nagyon meghitt és zökkenőmentes volt, azonban ezt a filmforgatásról már nem lehetett elmondani.

Oroszlán

A filmforgatás borzasztóan nehezen ment. Melane legalább 50 varratot kapott, miután megtámadta egy oroszlán, viszont az operatőr se járt jobban, mert neki meg a fejbőrét kellett visszavarrni. A filmforgatás alatt rengeteg ember megsebesült, legalább hetvenen, de ez valahol nem is csoda, mert nehéz lehet 150 nagymacskával együtt dolgozni úgy, hogy egyikőjük se állatidomár. Bár ebben a családban meg volt a jó szándék, hogy jobban megismerjék az oroszlánokat, de úgy látszik, ezzel önmagában semmire se mentek. És hogy a kemény munka meghozta-e a gyümölcsét? Hát nem.

Oroszlán

A film rengeteg pénzt elvitt, összességében több mint 17 millió dollár ment el rá, viszont ennek még a negyede se jött vissza: összesen 2 millió dollárt jövedelmezett. Ez egy hatalmas nagy veszteség. De azért maradt néhány jó emlék is ebből az időszakból, amiket most a képeken láthatunk.kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

360

360o büntetésnek nevezzük azt, amikor egy hajó valamilyen szabálytalanságot követ el és...

Bavaria 32

Bavaria 32 - Kötélzet és vitorlázat Nagyvitorla konvencionális...

Focksott

A focksott meghatározását lásd az orrvitorla behúzókötél szótárszónál.

Lazy Jack

 A nagyvitorla bumra szerelt zippzáros zsákja.

Halzolás

A halzolás meghatározását lásd a perdülés szótárszónál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!