notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oroszlánokkal forgattak filmet, szomorú vége lett

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Oroszlánokkal forgattak filmet, rossz vége lett

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Oroszlánokkal forgattak filmet, rossz vége lett


2014/10/10
Petra

A család egy olyan filmet szeretett volna forgatni, amikben fontos szerep jut az oroszlánoknak is, ezért úgy gondoltál, jobban meg kell ismerniük ezeket a nagymacskákat, így magukhoz költöztettek egyet. De a történet végül rosszul sült el, habár a családban csak a lány sérült meg.

Oroszlán
Ezek a fotók ugyan nagyon meghittek, viszont a háttértörténetet már egyáltalán nem lehet annak nevezni. Neilt, a képen látható oroszlánt a 70-es évek elején fogadta örökbe ez a család, akiket annyira megihletett az Afrikába tett látogatásuk, hogy utána mindenféleképpen szerettek volna forgatni egy filmet ezekről a nagymacskákról. Bár a jó szándék meg volt bennük, egy dolgot azonban mégis figyelmen kívül hagytak: nem számít, hogy mennyire szerethető egy oroszlán, vagy hogy mennyire állnak közel egymáshoz, akkor is egy vadállat, akinek az elméje teljesen máshogy működik. Nem is lett jó vége a történetnek, viszont a legtöbb gondot nem Neil jelentette.

Oroszlán

Neilt, az oroszlánt egy olyan család fogadta örökbe, akik mindannyian színészek és híresek voltak: Tippi Herden és férje, Noel Marshal. A lányuk, Melania Griffith szintén nagyon híres lett világszerte. A baj ott kezdődött, amikor egy állatidomár, Ron Oxley azt mondta nekik, hogy csak akkor ismerhetik meg az oroszlánt, hogyha együtt élnek vele egy darabig. Ez így is lett. Az együtt töltött boldog perceket a LIFE Magazin dokumentálta. A képek alapján az együtt töltött idő nagyon meghitt és zökkenőmentes volt, azonban ezt a filmforgatásról már nem lehetett elmondani.

Oroszlán

A filmforgatás borzasztóan nehezen ment. Melane legalább 50 varratot kapott, miután megtámadta egy oroszlán, viszont az operatőr se járt jobban, mert neki meg a fejbőrét kellett visszavarrni. A filmforgatás alatt rengeteg ember megsebesült, legalább hetvenen, de ez valahol nem is csoda, mert nehéz lehet 150 nagymacskával együtt dolgozni úgy, hogy egyikőjük se állatidomár. Bár ebben a családban meg volt a jó szándék, hogy jobban megismerjék az oroszlánokat, de úgy látszik, ezzel önmagában semmire se mentek. És hogy a kemény munka meghozta-e a gyümölcsét? Hát nem.

Oroszlán

A film rengeteg pénzt elvitt, összességében több mint 17 millió dollár ment el rá, viszont ennek még a negyede se jött vissza: összesen 2 millió dollárt jövedelmezett. Ez egy hatalmas nagy veszteség. De azért maradt néhány jó emlék is ebből az időszakból, amiket most a képeken láthatunk.kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Rund Um

Rund Um vitorlás verseny történet 1998 óta Rund Um élőben is nyomon követhető az...

Legénybúcsú helyszín Budapest

Íme, egy méltán híres legénybúcsú helyszín Budapesten!. Természetesen a...

Focksott

A focksott meghatározását lásd az orrvitorla behúzókötél szótárszónál.

Trimmzsinór

A vitorlában lévő vékony állítózsinór. Általában a vitorla alsó- és hátsóélébe...

Schwert

Schwert (ejtsd: svert) - jolle leengedhetõ uszonya, oldalsodródás ellen
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.