notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hazánkban és a környező országokban is jelentősen elterjedt a gyémántok eladásával kapcsolatos visszaélés. Amire mindenképp érdemes odafigyelni és sokan nem tudják, hogy az ipari gyémántokat is csiszolják. gyémántok értéke

hirdetes

Óvatosan a gyémántokkal!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Hazánkban és a környező országokban is jelentősen elterjedt a gyémántok eladásával kapcsolatos visszaélés. Amire mindenképp érdemes odafigyelni és sokan nem tudják, hogy az ipari gyémántokat is csiszolják ékszerekbe való befoglalásra, főleg briliáns típusú csiszolást alkalmazva

Hazánkban és a környező országokban is jelentősen elterjedt a gyémántok eladásával kapcsolatos visszaélés. Amire mindenképp érdemes odafigyelni és sokan nem tudják, hogy az ipari gyémántokat is csiszolják. gyémántok értéke

 

 

A gyémántok értéke


Aki gyémántot vásárol befektetési céllal akár milyen kecsegtető az ajánlat mindenképpen érdemes szakértővel megnézetni a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett. Tehát felhívom a figyelmet, mindenképpen alaposan gondoljuk át a vásárlást illetve szakértő segítségét kérjük mindenképpen (megéri!).
Erről csak azért írtam, mert rengeteget hallok ilyen jellegű sztorikat, amelyben mindenféle gyémántokat vásárolnak és végül kiderül negyedét sem éri a kifizetett értékének..Egyébként vállalatunknál 5 Euróért is lehet (ipari) gyémántot venni . Tehát nem minden csillogó gyémánt értékes ami fénylik! :)
Afrikából rengeteg színes gyémánt érkezik hazánkba, amelyek csodálatosan szépek, de csak egy részük számít értékes vs vagy if minőségjelzéssel ellátott gyémántnak.


A gyémántok értéke – szakértői szemmel

hirdetes


Hozzá nem értő szemeknek szinte nincs különbség az értékes gyémánt és a zárványos szennyezettebb gyémántok között, de a szakértő szemek azonnal látják a különbségeket.
A kisebb gyémántoknál pl. 0,1 ct csak nagyítóval észrevehető a szennyezettség, míg a nagyobb néhány karátosnál szabad szemmel is látható.
Sok történetet hallottam arról is , mikor egy tényleg értékes gyémántot megvásárol az alany és értékesíteni szeretné, de nem a megfelelő bevizsgáló, ill. felvásárló helyekre juttatja el.


A gyémántok értéke - átverés


És bizony vannak olyan felvásárlók, akik igen hitelesen előadják sztorijukat a felvásárlandó kővel kapcsolatban rávéve ügyfelüket az eladásra töredék áron s ez mellett elhitetve, hogy nemsokára csak rosszabb áron tudja majd eladni.
De természetesen gondolom sokunk számára már mindezek a trükkök ismerősek és hála istennek tudatosabbak leszünk e témákban , nem bedőlve az ilyen – mondjuk így – tolvajoknak!

hirdetes


Én azt mondom , hogy az Európai unió területén is jelentős gyémánt kereskedelem zajlik, amelyben érdemes részt venni, mert jobb, mint a befektetési arany, ha a megfelelő helyen vesszük és természetesen ha a megfelelő helyen adjuk el. Ez a személyes véleményem és tapasztalatom is mint, a DIAMOND MATRIX I. G. vezetője.

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 E-mail: diamondmatrix2012@gmail.com

 Kérdésed van a témával kapcsolatban? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 

Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Tőkesúly

A tőkesúly a nagyobb hajókon a víz alatti ellensúly. Nevezik még kielnek vagy ballasztnak. Tovább

Utazás

Ki ne szeretne utazni?? :) Buta kérdés, biztos, hogy mindenki! Utazni lehet sokféleképpen,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 208

Átlagos értékelés: 4.8

kreatív