Férje halála óta luxushajókon él a 86 éves özvegyasszony

hirdetes

Férje halála óta luxushajókon él

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mielőtt férje maghalt, azt monda neki, hogy ne hagyja abba régi jó szokásukat, utazgasson tovább. Lee Wachtstetter azóta szó szerint le se száll a luxushajókról.

Luxushajó

Lee Wachtstetter nem egy átlagos özvegyasszony. 86 évesen a legtöbb ember már pihenni szeretne, nem pedig utazgatni és világ körüli utakra járni. Nos, Lee Wachtstetter ennek a szöges ellentéte. De nem ez az egyetlen dolog, amiben elüt kortársaitól: férje halála után, akivel házasságuk 50 évét utazgatással töltötték – főleg hajóutakkal - úgy döntött, hogy eladja ötszobás floridai házát, ami egy 4 hektáros telken található és a pénzből elindul soha véget nem érő világ körüli útjára. Mindez 1997-ben történt. Azóta Wachtstetter néni óceánjárókon él és férje halála óta legalább tizenötször körbeutazta a világot.

 

Első új „otthona” a Hollande America nevű luxushajó volt, ahol három évet töltött. Azért hagyta el azt a cirkálót, mert megszüntették azt a szolgáltatást, hogy az esti mulatságokhoz táncpartnert biztosítanak. Lee Wachtstettert ez érzékenyen érintette, mivel régi jó szokása volt, hogy minden este táncol egyet a bálteremben vacsora után. A következő otthona a Crystal Serenity luxushajó, ahol már hetedik éve él és olyan otthonosan mozog rajta, hogy szinte ismeri mind a 655 fős személyzetet. 

Luxushajó

A hajón viszont egyáltalán nem lehet oka panaszra, ugyanis hatalmas luxus veszi körül. Saját szobája van és minden szolgáltatást igénybe vehet a filmvetítésektől kezdve a koktél partikon át a kiadós étkezésekig. Viszont mint mindennek, ennek is meg van az ára: Wachtstetter néni ezért évente 45 millió forintnak megfelelő összeget fizet.

 

Mielőtt férje meghalt, azt monda neki, hogy ha ő már nem lesz vele, akkor se hagyja abba régi jó szokásukat: vagyis hajókázzon. Lee Wachtstetter azóta ki se száll a hajóból, bár ennek nemcsak férje utolsó kívánsága az oka, hanem az, hogy Wachtstetter néni már rengeteg országban járt és olyan sok mindent látott, hogy szinte már semmi nem okoz neki meglepetést. Ezért amikor a hajó egy-egy világ körüli út alkalmával kiköt, Wachtstetter néni inkább a hajón marad és élvezi a csendet. Bár ez nem azt jelenti, hogy ne lenne nyitott az újdonságokra. Viszont az egyetlen állomás, amit semmi pénzért nem hagyna ki, az Miami, ahol a három fia és az unokái laknak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó

Szótár

Észak Dunántúli Elektromos Vitorlázó Sportklub, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az  Észak Dunántúli... Tovább

Nautic 330 Sport

A Nautic 330-as cég legújabb és legsikeresebb típusa. Igazi performance cruiser. A... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 184

Átlagos értékelés: 4.8