Ott voltunk a Kool & The Gang koncerten a Paloznaki Jazzpikniken. Élveztük, de elmondjuk mire figyelj és miért ne igyál 100% Balatont…Jazz Piknik Programok 2018

hirdetes

Paloznaki Jazzpiknik – Minőség, jóhangulat és egy kis káosz

Máté Balázs, online marketing tanácsadó
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ott voltunk a Kool & The Gang koncerten a Paloznaki Jazzpikniken. Élveztük, de elmondjuk mire figyelj, mivel menj és mivel ne, és miért ne igyál sok 100% Balatont…
 

Paloznaki Jazzpiknik – Minőség, jó hangulat és egy kis káosz Jazz Piknik Programok 2018

 

Hatalmas marketing ötlet - bárki is találta ki a Jazzpikniket - a Homola pincészet számára. Ennyi ember, ennyi Homola bort szerintem egész évben nem iszik meg, mint a Jazzpikniken. Megismerheted a borokat, és ha nem fáj tőle a fejed, mint nekünk másnap, akkor még lehet, veszel is ezentúl Homola bort. Amellett, hogy az ötlet hatalmas, maga a rendezvény is színvonalas, jó hangulatú, emelt szintű fesztivál, szerintem mindenki jól érezte magát, attól eltekintve, hogy a boros standoknál egy óránál többet is kellett állni.

 

Pedig nem kevés stand volt, és persze mind Homola Pincészet… Igaz, lehetett kapni más borokat is, de az ember ide nem gourméskodni jött, csak kért egy liter fröccsöt, az meg persze mindig Homola borból volt. Voltak azért olyanok, akik Petrányit kértek, hiszen azért azt gondolom, ez Magyarország legelitebb fesztiválja. A közönség itt nem könnyűvérű lányokból áll, mint más fesztiváloknál híres. Rengeteg cégvezető ismerősömmel találkoztam, de a sétáló emberek is mind a jólszituált, nem tinédzser korosztályból tevődtek össze. De mindenki állt, és várta hosszasan a Homola borát, melyet kérhettél praktikusan műanyag palackba, fröccsként. Mivel a hőmérséklet harminc fok felett volt még este is, mi kértünk is kettővel, nem kellett volna…Milyen volt a koncert, és maga a fesztivál? A következő oldalon képekkel is bemutatom!

hirdetes

 

Paloznaki Jazzpiknik – Minőség, jó hangulat és egy kis káosz Jazz Piknik Programok 2018

Autóval nem érdemes jönni a Jazzpiknikre, hatalmas a dugó, nehéz a ki és bejutás is koncert után. A községben haladni sem lehet az utcán sétáló fesztiválozóktól, érdemesebb bringával jönni. Ennek egyetlen hátránya, hogy nincs rendes, őrzött bringatároló, erre a szervezők sajnos nem gondoltak. De még mindig jobb, mint autóban a dugóban állni… Bringával a közlekedés tökéletes, mi is találtunk egy kerítést ahova le lehetett zárni a kerékpárt. Nem is lett baja, bár hazafele már inkább toltuk…A Sáfránkerttől kezdve végig vannak boros, lángosos bódék, sétál át a tömeg. A biztonságiak jó fejek voltak, nem volt semmi átvizsgálás, kötözködés, könnyű a jegykezelésen átjutni. Még szerencse, hogy Magyarország nem a terroristák hazája, mert itt aztán lehetett volna irtani…De szerencsére jó helyen élünk. 

 

A fesztivál területe nagyon szépen, igényesen fel van építve, gyönyörű volt az alkonyati fényekben, ahogy odaértünk a tisztás, lampionokkal, boros házacskákkal (Homola borral ugye), és a VIP szektorokkal. A hangosítás is szuper volt, bár egyszer elment a koncert alatt a hang, de a minőségre nem volt panasz. A terület hatalmas, és bár rengetegen voltunk, kényelmesen elfértünk. A borosbódéknál való hosszú ácsorgást egyből elfelejtette mindenki, ahogy megjött a Kool & The Gang. Szerintem a Rolling Stones mellett ez az egyetlen olyan zenekar, melyet apáink is szerettek és gyerekeink is ismerik számaikat. A show mégis olyan fergeteges volt, mint ha most adnák elő életükben először a Celebrationt.

hirdetes

 

A hang a mozgás, élőben teljesen elbűvölő volt, „hangulatcsinálásban” is profik a fiúk. Összeségében tehát nagyon jó volt a koncert, és a Jazzpiknik is. Reméljük, jövőre lesz őrzött bringatároló, és még több boros stand, ahol az sem baj, ha csak Homola borokat adnak, csak ne kelljen várnunk egy órát egy fröccsre… Aki szeretné a másnapi fejfájást elkerülni, az azért óvatosan fogyassza a 100% Balatont….  

 

Kattints az alábbi képre, ahol fotókon mutatjuk be, milyen is volt tegnap a Jazzpikink!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Traveller

Traveller - a munkapad speciális fajtája, könnyen állítható Tovább

Esküvőhelyszín Budapest

A nagy napra megtalálni a megfelelő helyszínt nem egyszerű, hiszen rengeteg szempontot... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 194

Átlagos értékelés: 5.0