notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Paris Hiltonnak van egy másik oldala is

hirdetes

Paris Hilton másik oldala

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A bulvár lapok sokszor beleesnek abba a hibába, hogy nem az igazi tartalmat, hanem azokat az információkat tárja az emberek elé, ami jobban felkelti az érdeklődésüket, ezzel nagyobb nézettséget kicsalva. Ez történt Paris Hiltonnal is. Azonban a média már sokkal kevesebbet foglalkozik azzal, amit letett az asztalra.

Paris Hilton

Kevés ember van, aki ne ismerné Paris Hiltont, azonban a médiában kialakult róla egy bizonyos kép, ami nem túl pozitív. Paris Hilton amolyan elrontott amerikai előkelőségként jelenik meg a médiában, aki luxuskörülmények közé született máris egy szállodalánc örököseként, és egész életében fényűzés és csillogás vette körül, mondhatni semmiben nem szenvedett hiányt. Már tinédzser korában buliból buliba járt és emellett nagyon szerető és összetartó családja volt. Azonban sokakkal ellentétben ő nemcsak a bulizásnak szentelte az életét, hanem létrehozott egy világszínvonalú márkát, amit a világon szinte mindenki ismer és az utóbbi időben kezdett el foglalkozni az ingatlan örökségével is.

Paris Hilton

Paris Hilton szinte egész életében egy ismert celeb volt, aki már jó párszor megfordult a kamerák előtt és nem is egy reality show-ban szerepelt, azonban állítása szerint a média egészen máshogy mutatja be őt, mint amilyen a való életben. A média általában olyan történeteket tár a nyilvánosság elé a hírességekről, amik érdekesek és nagy nézettséget hoznak, azokat a történeteket, amikről viszont úgy gondolják, hogy kevésbé érdekesek, kevesebbet foglalkoznak. Paris nemcsak egy híres celeb, hanem emellett egy vállalkozó üzletasszony is, aki keményen dolgozik, azonban ezt az oldalát már kevesen ismerik. A média csak egy bizonyos karaktert ábrázol róla, de állítása szerint ő egész máshogy viselkedik a mindennapi életben.

Paris Hilton

Bár a média szívesen kutakodik a sztárok magánéletében és mint ahogy sok ezer példa is bizonyítja, ez nem mindig jól sül el, azonban sokan egy idő után immúnissá válnak erre és már kevésbé zaklatja fel őket, hogy a bulvár média sokat foglalkozik velük. Így volt ezzel Paris Hilton is, akiről már kialakult egy bizonyos kép az emberek szemében, viszont ami egyszer mélyen beleivódik a köztudatba, azt már nagyon nehéz megváltoztatni. Bár Paris Hilton valóban luxuskörülmények közé született és jobb dolga volt, mint az emberek 90 százalékának, viszont arra már kevesebb figyelem irányul, hogy 12 éves kora óta hegedül és hogy rengeteget dolgozik.

Paris Hilton

Sokan, akik már fiatal korukban ekkora vagyonhoz jutnak, beleesnek abba a hibába, hogy nem képesek megbirkózni ezzel a felelősséggel, azonban Paris a legjobbat hozta ki belőle.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 198

Átlagos értékelés: 4.7

divat