notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2015-ben is kihirdetésre kerültek a Pegazus Díj nyertesei

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Megvannak a 2015-ös Pegazus Díj nyertesei!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megvannak a 2015-ös Pegazus Díj nyertesei!


2015/12/22

Idén immár hetedik alkalommal részesültek Pegazus Díjban az ország kis- és középvállalkozásai. A 2015-ös évben is harminc díjat osztottak szét a vállalkozások között. 

Kihirdették az idei Pegazus Díj győztes vállalkozásait

Pegazus Díj 2015

 

Az elismeréseket Magyarország egyik legszebb építményében, a Magyar Tudományos Akadémia székházában működő Akadémia Klub termében vehették át a díjazottak, mely egy exkluzív rendezvényhelyszín Budapest területén. Igen változatos volt az idei év nyertes vállalkozás felhozatala, hisz rengeteg iparágat képviseltek. Ezek között is megtalálható volt idén a nyomdaipari tevékenységet végző társaságok, gép- és berendezésgyártó, élelmiszeripari társaságok, mobiltelefon-javítással, illetve hűtés- és klímatechnikával foglalkozó cégek. Ami viszont mindannyiukban közös, hogy az elmúlt két teljes év során kiemelkedő növekedést értek el. Ez éves szinten átlagosan 55 százalékos árbevétel bővülést jelent. A díjazottak közül valamennyien legalább 5 éve alapított, magyar többségi tulajdonban álló vállalkozások.

 

A rendezvény a patinás Akadémia Klub termeiben zajlott

 

A Pegazus Díj évente kerül adományozásra az Enterprise Investors vállalata által, mely Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektető vállalata, illetve a Bisnode, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója és a Dentons nemzetközi ügyvédi iroda. Ezeknek a vállalatoknak köszönhető, hogy minden évben elismerésre kerülhetnek a legjobban fejlődő kis- és középvállalatok.

 

Az idei nyertesekről a következő oldalon láthatsz részletes információt.

Kihirdették az idei Pegazus Díj győztes vállalkozásait

A 2015-ös Pegazus Díj nyertesei 

Az első díjasok listája

 

Az eseményen az eddigiekhez hasonlóan idén is a „Piacvezető” és a „Feltörekvő” kategóriákban, összesen 30 magyarországi kis- és középvállalatot ismer el díjjal vagy oklevéllel a szakmai zsűri. A legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozások teljesítményét régiónként – Nyugat-, Közép-, és Kelet-Magyarország – díjazzák.

 

A „Feltörekvő” kategóriában azok a vállalatok szerepelnek, amelyek árbevétele 2014-ben 250 millió és 2,5 milliárd forint között mozgott. E kategória győztesei:

 

Régió

Cég

Tevékenység

Nyugat-Magyarország

Wati Kft.

Hűtés- és klímatechnikai rendszerek tervezése, értékesítése, kivitelezése
Közép-Magyarország

XBody Hungary Kft.

Sporteszköz gyártása és értékesítése

Kelet-Magyarország

TrioTechnik Kft.

Gázmotoros kiserőművek gyártása és forgalmazása

 

A „Piacvezető” kategóriába olyan cégek kerültek, amelyek árbevétele 2014-ben már meghaladta a 2,5 milliárd forintot. E kategória győztesei:

 

Régió

Cég

Tevékenység

Nyugat-Magyarország

Iron-Tech Zrt.

Fémmegmunkálás és alkatrészgyártás

Közép-Magyarország

Lakort Kft.

Előregyártott könnyűszerkezetes épületek és létesítmények tervezése, gyártása és kivitelezése

Kelet-Magyarország

Satrax Kft.

Telekommunikációs szolgáltatás és kereskedelem

 
érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Standard

Standard - széljelzõ az árboc csúcsán (="windex")

Saját testsúlyos edzés

 Saját testsúlyos edzés

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)...

Pilotkönyv

 A vízterület jellegzetességeit és a kikötõket bemutató könyv.

Oktatás helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapesten, a Gólvonal Bisztróban, ahol minden adott ahhoz, hogy tökéletes...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!