2015-ben is kihirdetésre kerültek a Pegazus Díj nyertesei

hirdetes

Megvannak a 2015-ös Pegazus Díj nyertesei!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Idén immár hetedik alkalommal részesültek Pegazus Díjban az ország kis- és középvállalkozásai. A 2015-ös évben is harminc díjat osztottak szét a vállalkozások között. 

Kihirdették az idei Pegazus Díj győztes vállalkozásait

Pegazus Díj 2015

 

Az elismeréseket Magyarország egyik legszebb építményében, a Magyar Tudományos Akadémia székházában működő Akadémia Klub termében vehették át a díjazottak, mely egy exkluzív rendezvényhelyszín Budapest területén. Igen változatos volt az idei év nyertes vállalkozás felhozatala, hisz rengeteg iparágat képviseltek. Ezek között is megtalálható volt idén a nyomdaipari tevékenységet végző társaságok, gép- és berendezésgyártó, élelmiszeripari társaságok, mobiltelefon-javítással, illetve hűtés- és klímatechnikával foglalkozó cégek. Ami viszont mindannyiukban közös, hogy az elmúlt két teljes év során kiemelkedő növekedést értek el. Ez éves szinten átlagosan 55 százalékos árbevétel bővülést jelent. A díjazottak közül valamennyien legalább 5 éve alapított, magyar többségi tulajdonban álló vállalkozások.

hirdetes

 

A rendezvény a patinás Akadémia Klub termeiben zajlott

 

A Pegazus Díj évente kerül adományozásra az Enterprise Investors vállalata által, mely Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektető vállalata, illetve a Bisnode, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója és a Dentons nemzetközi ügyvédi iroda. Ezeknek a vállalatoknak köszönhető, hogy minden évben elismerésre kerülhetnek a legjobban fejlődő kis- és középvállalatok.

hirdetes

 

Az idei nyertesekről a következő oldalon láthatsz részletes információt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Szeksztáns

Tengeri csillagászati navigációnál használt tükrös szögmérő. Tovább

Baumlift

A baumlift meghatározását lásd a pihentető szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes