2015-ben is kihirdetésre kerültek a Pegazus Díj nyertesei

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Megvannak a 2015-ös Pegazus Díj nyertesei!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megvannak a 2015-ös Pegazus Díj nyertesei!


2015/12/22

Idén immár hetedik alkalommal részesültek Pegazus Díjban az ország kis- és középvállalkozásai. A 2015-ös évben is harminc díjat osztottak szét a vállalkozások között. 

Kihirdették az idei Pegazus Díj győztes vállalkozásait

Pegazus Díj 2015

 

Az elismeréseket Magyarország egyik legszebb építményében, a Magyar Tudományos Akadémia székházában működő Akadémia Klub termében vehették át a díjazottak, mely egy exkluzív rendezvényhelyszín Budapest területén. Igen változatos volt az idei év nyertes vállalkozás felhozatala, hisz rengeteg iparágat képviseltek. Ezek között is megtalálható volt idén a nyomdaipari tevékenységet végző társaságok, gép- és berendezésgyártó, élelmiszeripari társaságok, mobiltelefon-javítással, illetve hűtés- és klímatechnikával foglalkozó cégek. Ami viszont mindannyiukban közös, hogy az elmúlt két teljes év során kiemelkedő növekedést értek el. Ez éves szinten átlagosan 55 százalékos árbevétel bővülést jelent. A díjazottak közül valamennyien legalább 5 éve alapított, magyar többségi tulajdonban álló vállalkozások.

 

A rendezvény a patinás Akadémia Klub termeiben zajlott

 

A Pegazus Díj évente kerül adományozásra az Enterprise Investors vállalata által, mely Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektető vállalata, illetve a Bisnode, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója és a Dentons nemzetközi ügyvédi iroda. Ezeknek a vállalatoknak köszönhető, hogy minden évben elismerésre kerülhetnek a legjobban fejlődő kis- és középvállalatok.

 

Az idei nyertesekről a következő oldalon láthatsz részletes információt.

Kihirdették az idei Pegazus Díj győztes vállalkozásait

A 2015-ös Pegazus Díj nyertesei

 

Az első díjasok listája

 

Az eseményen az eddigiekhez hasonlóan idén is a „Piacvezető” és a „Feltörekvő” kategóriákban, összesen 30 magyarországi kis- és középvállalatot ismer el díjjal vagy oklevéllel a szakmai zsűri. A legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozások teljesítményét régiónként – Nyugat-, Közép-, és Kelet-Magyarország – díjazzák.

 

A „Feltörekvő” kategóriában azok a vállalatok szerepelnek, amelyek árbevétele 2014-ben 250 millió és 2,5 milliárd forint között mozgott. E kategória győztesei:

 

Régió

Cég

Tevékenység

Nyugat-Magyarország

Wati Kft.

Hűtés- és klímatechnikai rendszerek tervezése, értékesítése, kivitelezése
Közép-Magyarország

XBody Hungary Kft.

Sporteszköz gyártása és értékesítése

Kelet-Magyarország

TrioTechnik Kft.

Gázmotoros kiserőművek gyártása és forgalmazása

 

A „Piacvezető” kategóriába olyan cégek kerültek, amelyek árbevétele 2014-ben már meghaladta a 2,5 milliárd forintot. E kategória győztesei:

 

Régió

Cég

Tevékenység

Nyugat-Magyarország

Iron-Tech Zrt.

Fémmegmunkálás és alkatrészgyártás

Közép-Magyarország

Lakort Kft.

Előregyártott könnyűszerkezetes épületek és létesítmények tervezése, gyártása és kivitelezése

Kelet-Magyarország

Satrax Kft.

Telekommunikációs szolgáltatás és kereskedelem

 


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Útjog

Elhaladási jog, elsőbbség.

Balatonszemes Hunyady József Vitorláskikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján Balatonszemesnél található a Balatoni...

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást...

Finn

Finn vitorlás hajó - 1952 óta töretlen A Finn Vitorlás Szövetség az 1952-es Helsinki...

Backbord

A Backbord (ejtsd: bekbord) kifejezést lásd a jobb csapás -nál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.