Bemutatkozik a Peugeot 2008

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Bemutatkozik a Peugeot 2008

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Bemutatkozik a Peugeot 2008


2017/05/05

A Peugeot 2008 modellcsalád 2013-ban lépett ki a kompakt szabadidő autók piacára és 2016-ban kapott egy frissítést, mely során több kisebb változtatás mellett új, látványosabb hűtőmaszkot és érintőképernyős fedélzeti számítógépet kapott. Nem mellesleg idén márciusban testvérmodellje, a Peugeot 3008-as elnyerte az Év Autója címet.

Bemutatkozik a Peugeot 2008

 

A Peugeot 2008 hamisítatlan szabadidő-autós formatervvel rendelkezik, a kiszélesített sárvédők, a függőleges hűtőrács és a látványos védőelemek a mindennapi használatra tervezett, robusztus autó benyomását keltik.

 

A modell háromféle felszereltségi szinttel érhető el, melyek közül az alapfelszereltségű Access most akciósan, használtautó beszámítással már 3.590.000 Ft-tól* megvásárolható. A magasabb felszereltségű Active már kormányról vezérelhető rádiót, klímaberendezést és ködfényszórókat is kapott, az Allure felszereltségi szintet pedig többek között 16"-os könnyűfém felni, két zónás automata klíma, krómbetétek és LED-track hangulatvilágítás jellemzi.

 

Mindhárom változathoz, minden magánügyfél számára ráadásul most új Peugeot 2008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállás jár ajándékba.

Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A következő oldalon folytatom! 

 

 

A karosszéria gömbölyű és pontos vonalait még jobban kihangsúlyozzák az új árnyalatok, a 308 GTi-től kölcsönzött piros Ultimate, valamint az Emerald Crystal fényezés. A kínálatban összesen kilencféle külső szín szerepel, ebből öt metál. A PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a vezető könnyen figyelemmel kísérheti az autó összes kezelőszervét. Az egyedülálló vezetőhely a PEUGEOT 2008 vezetésének legfontosabb jellemzőit jelképezi: az ösztönös vezethetőséget, a fürgeséget és a biztonságot.

 

A középkonzolon elhelyezett Grip Control kapcsolóval az adott útfelület tapadásához választhatjuk meg az ideális üzemmódot, így az év minden szakában maximális sokoldalúságot biztosít.

 

A Grip Control az adott útfelület tapadásához mérten továbbítja a nyomatékot, és optimalizálja a meghajtást. A rendszer folyamatosan a vezető felügyelete alatt áll, aki bármikor dönthet úgy, a Grip Control intelligens vezérlésére bízza magát a Standard üzemmód bekapcsolásával, vagy saját maga választja ki a vezetési módot a Normál, Hó, Terep és Homok állások közül, de az ESP és a Grip Control 50 km/h-ig teljesen ki is kapcsolható.

 

A Grip Control funkció az Active és Allure felszereltség esetén, 100 lóerősnél erősebb motorral felszerelt változatokba rendelhető opció, manuális vagy automata váltóval, 16 vagy 17 colos keréktárcsák esetén.

 

 

A típust áramvonalas sziluettjének, alacsony tömegének és az Euro 6 motorok gazdag választékának köszönhetően, alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás jellemzi. Az egyes változatok kilométerenkénti emissziója 90 és 114 gramm között mozog, a motorválaszték 1.2-es, háromhengeres benzinmotorokból és az 1.6-os blueHDi dízelmotorokból áll, 82 és 120 lóerő között választható teljesítményszintekkel.

 

A gyári fogyasztási adatok 3,5 l/100 km és 4,9 l/100 km között mozognak, melyben jelentős szerepe van annak, hogy az autó tömege a legnehezebb változatban is csak 1200 kg, a legkönnyebb modell pedig mindössze 1045 kg.

 

Ajándék metálfény az SUV héten!

2017. május 8. és 13. között minden új Peugeot 2008 modellhez metálfényt adunk ajándékba**, amennyiben az ügyfél 2017. május 8. és 13. között új Peugeot 2008 modellre adásvételi szerződést kötött és a vásárlás használtautó-beszámítással történt valamelyik magyarországi, hivatalos Peugeot-Márkakereskedésben.

 

Ha szeretne további információkat megtudni típusról, látogasson el a Peugeot 2008 honlapjára, ahol jelentkezhet tesztvezetésre vagy személyre szabhatja az Önnek legmegfelelőbb modellt a konfigurátor segítségével.

 

https://www.peugeot.hu/modellek/szemelyautok/2008-crossover.html

 

*Jelen ajánlat a 2017. április 1-től június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 2008 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 2008 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 590 000 Ft indulóár a Peugeot 2008 Access 1.2 PureTech 82 LE motorral felszerelt változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt- és használt Peugeot 2008 vásárlására nem vonatkozik. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben, illetve keresse fel a www.peugeot.hu honlapot!

 

**Az ajándék metálfény készpénzre nem váltható, teszt- és használtautó vásárlására nem vonatkozik. A jelen akció más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

 


autó



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Palstek

  Csathurok, az egyik leggyakoribb vitorláscsómó (névadója: Stekk Pál legendája).

Légszekrény

Légszekrény - kishajókba épített kamrák, amik boruláskor nem engedik a hajót elsüllyedni

Látszólagos szél

Mozgó hajón a valódi szelet a menetszelünk élesebbé teszi, mozgó hajóra mindig a...

Döghullám

A döghullám a szél elülte után megmaradó kellemetlen hullámzás.

Ballon

A ballon a nagyméretű orrvitorlák gyűjtõneve, például spinakker.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.