notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Jobb anyagi helyzet a pénzhozó növények segítségével

hirdetes

Pénzhozó növények

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Néhány pénzhozó növény és máris jobb az anyagi helyzeted. Most megtudhatod, milyen növényeket tarts otthon!

Jobb anyagi helyzet a pénzhozó növények segítségével

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pénzhozó növények

 

A feng shui segítségével olyan növényekkel tarkíthatod otthonod, melyek az anyagi gondokon segíthetnek.

Ehhez azonban pénzügyileg tudatossá kell válnod, nem csak a feng shui hatásától kell várni az ölbe hulló vagyont.

A feng shui szerint otthonod minden része más és más hatással van a pénzszerzési képességeidre. Például a kelet segít, hogy új ötleteid támadjanak a pénz megszerzésére vonatkozóan, a délkelet a jövőbeli gyarapodás módjaihoz kapcsolódik, míg az északkelet segít megragadni az előnyös befektetést hozó lehetőségeket.

A növények levelei a fém chihez kapcsolódnak és hozzásegítenek a pénzérmék és a papírpénz energiájához. A hatás erősítéséhez tedd a növényt fémből készült kaspóba, de a fém jelleget támogathatod a föld elemet jelképező kerámiakaspó használatával is.

 

 

Pénzhozó növény: Szerencsebambusz

 

A szerencsebambusz - Dracaena sanderana - nemcsak a szerencsét, de állítólag azzal együtt a pénzt is bevonzza a lakásba. Rendkívül egyszerű tartani: nem szabad tűző napra tenni, és gondoskodni kell róla, hogy mindig elegendő vízben álljon a gyökere.

 

pénzhozó növény - szerencsebambusz

 

 

 

hirdetes

Pénzhozó növény: Ciklámen

 

A szobai ciklámen - Cyclamen persicum - az egyik leggyakoribb virág az otthonokban. Nem kedveli a túlöntözést, emellett figyelni kell arra, hogy hűvös és világos helyen legyen. Mindezt több havi virágzással hálálja majd meg, illetve kerek levelei által a pénzt is bevonzza.

 

Pénzhozó növény: Ciklámen

 

 

 

Pénzhozó növény: Korallvirág

 

A Madagaszkárról származó korallvirág - Kalanchoe blossfeldiana -egy igen igénytelen növény, és, mint a pénzhozó virágok általában, nem kedveli a túlöntözést. Nagyon fényigényes és jól bírja a száraz levegőt. A feng shui szerint apró virágainak és leveleinek sokasága segít bevonzani az anyagi jólétet.

 

Pénzhozó növény: Korallvirág

 

 

 

Pénzhozó növény: Pilea

 

A pileafajták - Pilea - apró leveleik által vonzzák be a pénzt a lakásba. Könnyű gondozni, és rendkívül gyorsan növekszik. Keleten gyakran adják ajándékba, állítólag ugyanis szerencsét hoz.

 

Pénzhozó növény: Pilea

 

 

 

Pénzhozó növény: Begónia

 

A begónia - Begonia - színes és gyönyörű virágokkal rendelkezik. Lekerekített formái által az anyagi helyzet rendezésében is segíthet. Nem bírja a szárazságot, és fényigénye is nagy.

 

Pénzhozó növények: begónia

 

 

 

Pénzhozó növény: Vadkakaó

hirdetes

 

A vadkakaóról - Pachira aquatica - szintén úgy tartják, hogy szerencsét és pénzt hoz a házhoz.  A tűző napot nem szereti, és nem szabad túlöntözni sem. Leveleit azonban érdemes naponta vízzel permetezni.

 

Pénzhozó növény: vadkakaó

 

 

 

Pénzhozó növény: Fokföldi ibolya

 

A fokföldi ibolya - Saintpaulia - szintén lekerekített leveleivel vonza a pénz chijét. Sok fényt, meleget és párát igényel, emellett földjét mindig kissé nedvesen kell tartani.

 

Pénzhozó növény: fokföldi ibolya

 

 

 

Pénzhozó növény: Pozsgafa

 

A pozsgafát - Crassula ovata - nem véletlenül nevezik pénzfának is, a feng shui egyik legkedveltebb pénzhozó növénye. Nem szabad túl öntözni, mert könnyen elrohadhat. Ezenkívül nagy a fényigénye.

 

Pénzhozó növény: Pozsgafa

 

 

 

Pénzhozó növény: Párnafű

 

A párnafű - Soleirolia soleirolii - tökéletes pénzhozó növény, hisz apró levelei szinte megszámlálhatatlanok.A földjét nedvesen kell tartani és csak langyos vízzel szabad öntözni. Emellett ügyelni kell rá, hogy ne érje közvetlen napfény.

 

Pénzhozó növény: párnafű

 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 232

Átlagos értékelés: 4.8