notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Jobb anyagi helyzet a pénzhozó növények segítségével

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Pénzhozó növények

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Pénzhozó növények


2012/11/04
Rédei Csilla

Néhány pénzhozó növény és máris jobb az anyagi helyzeted. Most megtudhatod, milyen növényeket tarts otthon!

Jobb anyagi helyzet a pénzhozó növények segítségével

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pénzhozó növények

 

A feng shui segítségével olyan növényekkel tarkíthatod otthonod, melyek az anyagi gondokon segíthetnek.

Ehhez azonban pénzügyileg tudatossá kell válnod, nem csak a feng shui hatásától kell várni az ölbe hulló vagyont.

A feng shui szerint otthonod minden része más és más hatással van a pénzszerzési képességeidre. Például a kelet segít, hogy új ötleteid támadjanak a pénz megszerzésére vonatkozóan, a délkelet a jövőbeli gyarapodás módjaihoz kapcsolódik, míg az északkelet segít megragadni az előnyös befektetést hozó lehetőségeket.

A növények levelei a fém chihez kapcsolódnak és hozzásegítenek a pénzérmék és a papírpénz energiájához. A hatás erősítéséhez tedd a növényt fémből készült kaspóba, de a fém jelleget támogathatod a föld elemet jelképező kerámiakaspó használatával is.

 

 

Pénzhozó növény: Szerencsebambusz 

A szerencsebambusz - Dracaena sanderana - nemcsak a szerencsét, de állítólag azzal együtt a pénzt is bevonzza a lakásba. Rendkívül egyszerű tartani: nem szabad tűző napra tenni, és gondoskodni kell róla, hogy mindig elegendő vízben álljon a gyökere.

 

pénzhozó növény - szerencsebambusz

 

 

 

Pénzhozó növény: Ciklámen

 

A szobai ciklámen - Cyclamen persicum - az egyik leggyakoribb virág az otthonokban. Nem kedveli a túlöntözést, emellett figyelni kell arra, hogy hűvös és világos helyen legyen. Mindezt több havi virágzással hálálja majd meg, illetve kerek levelei által a pénzt is bevonzza.

 

Pénzhozó növény: Ciklámen

 

 

 

Pénzhozó növény: Korallvirág

 

A Madagaszkárról származó korallvirág - Kalanchoe blossfeldiana -egy igen igénytelen növény, és, mint a pénzhozó virágok általában, nem kedveli a túlöntözést. Nagyon fényigényes és jól bírja a száraz levegőt. A feng shui szerint apró virágainak és leveleinek sokasága segít bevonzani az anyagi jólétet.

 

Pénzhozó növény: Korallvirág

 

 

 

Pénzhozó növény: Pilea

 

A pileafajták - Pilea - apró leveleik által vonzzák be a pénzt a lakásba. Könnyű gondozni, és rendkívül gyorsan növekszik. Keleten gyakran adják ajándékba, állítólag ugyanis szerencsét hoz.

 

Pénzhozó növény: Pilea

 

 

 

Pénzhozó növény: Begónia

 

A begónia - Begonia - színes és gyönyörű virágokkal rendelkezik. Lekerekített formái által az anyagi helyzet rendezésében is segíthet. Nem bírja a szárazságot, és fényigénye is nagy.

 

Pénzhozó növények: begónia

 

 

 

Pénzhozó növény: Vadkakaó

 

A vadkakaóról - Pachira aquatica - szintén úgy tartják, hogy szerencsét és pénzt hoz a házhoz.  A tűző napot nem szereti, és nem szabad túlöntözni sem. Leveleit azonban érdemes naponta vízzel permetezni.

 

Pénzhozó növény: vadkakaó

 

 

 

Pénzhozó növény: Fokföldi ibolya

 

A fokföldi ibolya - Saintpaulia - szintén lekerekített leveleivel vonza a pénz chijét. Sok fényt, meleget és párát igényel, emellett földjét mindig kissé nedvesen kell tartani.

 

Pénzhozó növény: fokföldi ibolya

 

 

 

Pénzhozó növény: Pozsgafa

 

A pozsgafát - Crassula ovata - nem véletlenül nevezik pénzfának is, a feng shui egyik legkedveltebb pénzhozó növénye. Nem szabad túl öntözni, mert könnyen elrohadhat. Ezenkívül nagy a fényigénye.

 

Pénzhozó növény: Pozsgafa

 

 

 

Pénzhozó növény: Párnafű

 

A párnafű - Soleirolia soleirolii - tökéletes pénzhozó növény, hisz apró levelei szinte megszámlálhatatlanok.A földjét nedvesen kell tartani és csak langyos vízzel szabad öntözni. Emellett ügyelni kell rá, hogy ne érje közvetlen napfény.

 

Pénzhozó növény: párnafű

 

 

 

 Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Detre Dia

Detre Dia, szörf olimpikon Lásd itt: Detre Diána

Sekli

Saválló fémből készült csavaros alkatrész, mellyel mozgó, különálló...

iShares Cup

iShares Cup vitorlás verseny történet Az egész 2004-ben kezdődött, amikor az Extreme...

Almádi Öreghegy Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az Almádi Öreghegyi kikötő....

Közbeszerzési referens

A közbeszerzési referens egy olyan szakma, melyre egyre nagyobb az igénye a cégeknek, hisz a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!