Jobb anyagi helyzet a pénzhozó növények segítségével

Pénzhozó növények

Rédei Csilla
hirdetes

Néhány pénzhozó növény és máris jobb az anyagi helyzeted. Most megtudhatod, milyen növényeket tarts otthon!

Jobb anyagi helyzet a pénzhozó növények segítségével

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pénzhozó növények

 

A feng shui segítségével olyan növényekkel tarkíthatod otthonod, melyek az anyagi gondokon segíthetnek.

Ehhez azonban pénzügyileg tudatossá kell válnod, nem csak a feng shui hatásától kell várni az ölbe hulló vagyont.

A feng shui szerint otthonod minden része más és más hatással van a pénzszerzési képességeidre. Például a kelet segít, hogy új ötleteid támadjanak a pénz megszerzésére vonatkozóan, a délkelet a jövőbeli gyarapodás módjaihoz kapcsolódik, míg az északkelet segít megragadni az előnyös befektetést hozó lehetőségeket.

A növények levelei a fém chihez kapcsolódnak és hozzásegítenek a pénzérmék és a papírpénz energiájához. A hatás erősítéséhez tedd a növényt fémből készült kaspóba, de a fém jelleget támogathatod a föld elemet jelképező kerámiakaspó használatával is.

 

 

Pénzhozó növény: Szerencsebambusz

 

A szerencsebambusz - Dracaena sanderana - nemcsak a szerencsét, de állítólag azzal együtt a pénzt is bevonzza a lakásba. Rendkívül egyszerű tartani: nem szabad tűző napra tenni, és gondoskodni kell róla, hogy mindig elegendő vízben álljon a gyökere.

 

pénzhozó növény - szerencsebambusz

 

 

 

hirdetes

Pénzhozó növény: Ciklámen

 

A szobai ciklámen - Cyclamen persicum - az egyik leggyakoribb virág az otthonokban. Nem kedveli a túlöntözést, emellett figyelni kell arra, hogy hűvös és világos helyen legyen. Mindezt több havi virágzással hálálja majd meg, illetve kerek levelei által a pénzt is bevonzza.

 

Pénzhozó növény: Ciklámen

 

 

 

Pénzhozó növény: Korallvirág

 

A Madagaszkárról származó korallvirág - Kalanchoe blossfeldiana -egy igen igénytelen növény, és, mint a pénzhozó virágok általában, nem kedveli a túlöntözést. Nagyon fényigényes és jól bírja a száraz levegőt. A feng shui szerint apró virágainak és leveleinek sokasága segít bevonzani az anyagi jólétet.

 

Pénzhozó növény: Korallvirág

 

 

 

Pénzhozó növény: Pilea

 

A pileafajták - Pilea - apró leveleik által vonzzák be a pénzt a lakásba. Könnyű gondozni, és rendkívül gyorsan növekszik. Keleten gyakran adják ajándékba, állítólag ugyanis szerencsét hoz.

 

Pénzhozó növény: Pilea

 

 

 

Pénzhozó növény: Begónia

 

A begónia - Begonia - színes és gyönyörű virágokkal rendelkezik. Lekerekített formái által az anyagi helyzet rendezésében is segíthet. Nem bírja a szárazságot, és fényigénye is nagy.

 

Pénzhozó növények: begónia

 

 

 

Pénzhozó növény: Vadkakaó

hirdetes

 

A vadkakaóról - Pachira aquatica - szintén úgy tartják, hogy szerencsét és pénzt hoz a házhoz.  A tűző napot nem szereti, és nem szabad túlöntözni sem. Leveleit azonban érdemes naponta vízzel permetezni.

 

Pénzhozó növény: vadkakaó

 

 

 

Pénzhozó növény: Fokföldi ibolya

 

A fokföldi ibolya - Saintpaulia - szintén lekerekített leveleivel vonza a pénz chijét. Sok fényt, meleget és párát igényel, emellett földjét mindig kissé nedvesen kell tartani.

 

Pénzhozó növény: fokföldi ibolya

 

 

 

Pénzhozó növény: Pozsgafa

 

A pozsgafát - Crassula ovata - nem véletlenül nevezik pénzfának is, a feng shui egyik legkedveltebb pénzhozó növénye. Nem szabad túl öntözni, mert könnyen elrohadhat. Ezenkívül nagy a fényigénye.

 

Pénzhozó növény: Pozsgafa

 

 

 

Pénzhozó növény: Párnafű

 

A párnafű - Soleirolia soleirolii - tökéletes pénzhozó növény, hisz apró levelei szinte megszámlálhatatlanok.A földjét nedvesen kell tartani és csak langyos vízzel szabad öntözni. Emellett ügyelni kell rá, hogy ne érje közvetlen napfény.

 

Pénzhozó növény: párnafű

 

 

 

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

Badacsony - Hajóállomás BH Zrt.

Badacsony Hajóállomás BH Zrt. kikötő tudnivalók: Mindenképpen azt ajánlom a... Tovább

360

360o büntetésnek nevezzük azt, amikor egy hajó valamilyen szabálytalanságot követ el és... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.