notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Plazmatévék megfizethetetlen összegekért

hirdetes

Plazmatévék megfizethetetlen áron

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A világ öt legdrágább plazmatévéje közül még a "legolcsóbb" is milliókba kerül és olyan szuper dolgokra képes, hogy az embernek hozzá se kell érnie a távirányítóhoz, a tévé máris tudja, milyen fényerősségre állítsa magát. És ez csak egy a sok extra közül.

Tévé

Az ötödik helyezett idén januárban vált elérhetővé Európában és ennek is köszönheti borsos árát. Viszont nem egy átlagos tévéről van szó. Azt majd az idő és a technikai fejlődés eldönti, hogy mennyire sikerül megőriznie ezt az előkelő ötödik helyet a világ legdrágább tévéinek listáján. Mindenesetre most egy igazi újdonságnak számít, ugyanis olyan dolgokra képes, amire a többi tévé nem és ez a hajlított képernyő az UHD technikával kombinálva. Ezzel a csellel ugyanis siekrült elérnie a Samsungnak, hogy aki a tévé képernyője előtt ül, annak olyan valóságélményben legyen része, mintha maga is a film szereplője lenne. A tévé képernyője 78 hüvelykes, de kisebb méretekben is akad belőle. A hajlított képernyővel elérték a 3D-s hatást, ráadásul a néző bármelyik fotelbe ül, mindenhol ugyanabban a minőségben élvezheti a filmet.

Tévé

Ez a tévé 2009-ben jelent meg, de az árát tekintve még mindig az elsők között szerepel. A tévé 103 collos, a kép minősége pedig kiváló. Gyártója a Bang & Olufsen cég. Az ára az egeket verdesi, a súlya pedig akkora, mint egy elefánté: a tévé az állvánnyal együtt több mint öt mázsát nyom, ami félelmetes. Ez a tévé nem való akármilyen lakásba! Ha viszont sikerült a megfelelő helyen felállítani a tévét, forgatni is tudjuk a távirányító segítségével. Lenyűgöző az a tulajdonsága, hogy magától alkalmazkodik a környezet fényviszonyaihoz, így nem kell a fénybeállítással vacakolnunk. Ráadásul a tűéles képernyőminőség sokáig megmarad, mert a tévé bizonyos idő után magától újrakalibrálja magát. Ez a technikai csoda mindössze 34 millió forintért a miénk lehet.

Tévé

Ezt a tévét ugyan évekkel ezelőtt, 2008-ban kezdték el forgalmazni, de még mindig iszonyat drága és a világra jellemző, rohamos technikai fejlődés se tudta lejjebb taszítani a legdrágább tévék ranglistáján. A tévé képernyőjének átmérője 274,32 centis és 758 millió színt képes megjeleníteni 1920X1080 felbontásban. Igazi mozi élményt nyújt, bár ez el is várható ilyen magas ár mellett. Ezekkel a tévékkel többnyire olyan helyeken találkozhatunk, ahol sok ember megfordul, mint a bevásárlóközpont, vagy a repülőtér, viszont ez nem jelenti azt, hogy lakásban ne lehetne használni. Csak győzzük kifizetni az árát, ami kerekítve 39 millió forint.

Tévé

A Panasonic egy olyan tévével készül, ami minden elvárásunkat felülmúlja. A képminőség eszméletlenül jó, a képernyő felbontásának aránya pedig hasonló a moziéhoz: 17:9. A tévé külsejét tekintve elegáns és visszafogott, nincs telerakva arannyal, vagy gyémánttal, viszont a minősége mindezért kárpótol. Ennek a plazmatévének az ára simán lekörözi az előzőleg bemutatott modellekét: 500 ezer dollárért lehet a miénk, ami több mint 121 millió forintnak felel meg.

Tévé

Stuart Hughes egy olyan társaság, amely luxus technikai kütyüket gyárt és forgalmaz. Az általuk forgalmazott tévé valószínűleg a legdrágább a világon. A tévé stílusa látványosan különbözik a többiétől. Ugyanez elmondható a társaság többi más termékeiről is. Például a cég által átalakított Aplle iPhone 4-hez mindössze másfél milliárd dollárért juthatunk hozzá, aminek az egyik oka az, hogy több száz karátnyi gyémánt csillog rajta. A tévé se sokkal olcsóbb és visszafogottabb: 19 kiló sárga arannyal és 48 kiló gyémánttal van kirakva, amik 22 karátosak. Már így is pazar látványt nyújt és még nem is beszéltünk a képernyő minőségéről, ami szintén elsőosztályú.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Félszem

A félszem, vagy másik nevén sekli a vitorláshajón igen változatos szerepet tölt be. Ezek... Tovább

Kiel

A kiel(ejtsd: kíl) a hajó tőkesúlya. A kielt nem lehet felhúzni, a hajót ellensúlyozza,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 144

Átlagos értékelés: 5.0

autó