A Portside a magánrepülők idegrendszere

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Portside: A magánrepülőgépek idegrendszere

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Portside: A magánrepülőgépek idegrendszere


2020/10/01

Gondolkodtál már azon, hogy hány ember utazhat magánrepülőgéppel? Vajon létezik-e valamilyen rendszer, ami ezeket a gépeket valamilyen formában számon tartja? Mennyire költséghatékony egy saját repülőgép fenntartása? Következő cikkünkben ezekre a kérdésekre kapunk választ.

Magánrepülők

A Portside

A Portside azért lett kiépítve, hogy leegyszerűsítse és korszerűsítse a magánrepülőgépek pénzügyi irányítását. A tulajdonosok számára ez egy adat-, jelentési és üzleti elemzési platform, amely azonnal megválaszolhatja repülőgépiekkel kapcsolatos bármely pénzügyi kérdést, és segít nekik gyorsan meghozni a fontos döntéseket. Az üzemeltetők számára ez a rendszer a pénzügyi idegközpont, amely egy helyen összegyűjti és beszámol minden releváns pénzügyi adatról és operatív eseményről, legyen szó bérletkezelésről, tulajdonosok jelentéséről, karbantartás-kezelésről stb.

 

Milyen ügyfeleket szolgál ki?

A Portside két különálló ügyfélcsoportot szolgál ki. Egyrészt vannak magánrepülőgép-tulajdonosok, családi irodisták, pénzügyi vezetők és vállalati igazgatóságok, akik érdekeltek abban, hogy teljes körű ismertséget szerezzenek repülőgépeik működésében és pénzügyi helyzetében. Amit kapnak, adatok, részletes jelentések diagramok és mutatók formájában, képesek az adatok gyors megértésére és elemzésére. A második csoportba tartozik a repülés szakterülete: alapkezelő társaságok, charter-üzemeltetők, repülési részlegek, repülési könyvelők és adószakemberek. Ehhez a csoporthoz nyilvántartási rendszert biztosítanak a repülés pénzügyi vonatkozásaival kapcsolatban.

 

Melyek azok a konkrét dolgok, amibe segít a Portside?

A Portside a fentiek mindegyikében segít a repülőgép-tulajdonosoknak, de nézzünk pár konkrét példát is. A Portside az egyetlen olyan vállalat a piacon, amely rendelkezik Karbantartási terv elemzéssel. Miután megvan az adatok arról, hogy a tulajdonos mennyit költenek különféle karbantartással kapcsolatos kiadásokra, csak egy kattintásra van szüksége ahhoz, hogy kiderüljön, részesül-e egy adott repülőgép, a motor karbantartásában vagy az avionikai alkatrészek tervében. A tulajdonosok rendelkezésére áll a Mission Analyzer is. Ehhez a tulajdonos konkrét repülési adataira van szükség, és egy másik repülőgépet helyez el, hogy a tulajdonos képet kapjon arról, hogy mennyibe kerülne ugyanazon szolgáltatás egy másik repülőgéppel. Minden számítás a Portside-ből gyűjtött valós költségadatokon alapul. Képesek kiszámolni a tulajdonos meglévő repülőgépeinek egy másik modellre történő cseréjének megtakarítását (vagy további költségét is). Az üzemanyagköltségek összehasonlításától az adóellenőrzés papírnyomtatásáig más eszközök is rendelkezésre állnak, amelyek célja a tulajdonosok működési költségeinek optimalizálása. Ha érdekel a Portside története, és hogy miként jutott el Európába, illetve kíváncsi vagy, hogy mi a legnagyobb tévhit a magánrepülőkkel kapcsolatban, akkor lapozz a következő oldalra!


luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Raffica

Raffica vitorlás hajó A hajót Bruce Farr tervezte a Libera hajóosztály...

Dörzsléc

A dörzsléc a hajó szélét védő szegély.

reffelés

A hajó folyamatosan jobban dől az optimális szögnél, célszerű reffelni azaz a...

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást...

Pozíciólámpa

 Napnyugtától napkeltéig, menetben használandó jelzőlámpa.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.