A Portside a magánrepülők idegrendszere

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Portside: A magánrepülőgépek idegrendszere

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Portside: A magánrepülőgépek idegrendszere


2020/10/01
Marx Károly
Portside: A magánrepülőgépek idegrendszere
Magánrepülők

Vajon a legtöbb vállalat valóban törődik a költségcsökkentéssel, ha magánflottáiról van szó?

Az egyéni tulajdonosokhoz hasonlóan nincs egyetlen méret sem. Számos vállalat kiváló munkát végez a repülési magánosztály irányításában, és nem keres megtakarításokat, de szoftverüket a megfelelősségi és felügyeleti funkciókhoz használják, például részletes jelentések készítéséhez a CFO-nak, az Igazgatóságnak vagy egy vagyonkezelőnek. Sok vállalat megpróbálja repülési adatait egy nagyobb vállalati menedzsment rendszerbe illeszteni, mint például az Oracle vagy az SAP, és szeretnék azt gondolni, hogy a Portside egy könnyebben használható alternatíva, amelyet a repülési részleg számára fejlesztettek ki, és fejlett funkciókat tartalmaz, melyek más rendszerben nem érhetők el.

 

Hogyan alakult a kapcsolata az európai ügyfelekkel? Gyakran utazik a cég Európába?

A Portside összes európai ügyfele a jelenlegi amerikai ügyfeleink vagy európai befektetők ajánlása volt. Most évente többször utazik a cég Európába (London, Párizs, Genf), hogy meglévő és potenciális ügyfelekkel dolgoznak.

 

Vannak-e különbségek európai és amerikai ügyfelei között?

Lehet, hogy különbségek vannak a helyszín (az európai ügyfelek gyakrabban repülnek nemzetközi viszonylatban, mint az amerikai ügyfelek) és a repülőgépek (európai ügyfélkörünk "nehezebb" gépekkel repül), de nincsenek valódi különbségek. A magánrepülőgép-tulajdonosok kifinomult, sikeres emberek, akik a legjobbakat követelik, és ugyanúgy értékelik az adatközpontú megközelítést a főbb pénzügyi döntések meghozatalában, függetlenül attól, hogy hol laknak.

 

Mi a legnagyobb tévhit a magánrepülőgép birtoklásával kapcsolatban? 

Az új tulajdonosok általában azt gondolják, hogy a repülőgép tulajdonjoga vagy könnyű vagy nehéz és kiszámíthatatlan. Egyik sem igaz. A repülőgépek drága, összetett eszközök, amelyek inkább hasonlítanak egy vállalkozás tulajdonjogához és irányításához, mint mondjuk egy autóhoz. Mint minden vállalkozásnál, a zökkenőmentes működéshez kulcsfontosságú a megfelelő csapat és rendszerek megléte.
 


luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Révfülöp Üdülőszálló Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található az Üdülőszálló...

Cirkálás

A cirkálás, vagy más néven kreuzolás a szél ellen történő vitorlázás, cikk-cakk vonalban.

Kereskedő tanfolyam

Kereskedő tanfolyam   A kiskereskedelem mindig is a világgazdaság egyik húzó...

Balatonboglár Hajóállomás

A kikötőt 1890-ben helyezték üzembe. Tájolása: NY. A személyhajók a kikötőmedence...

Laser

Laser vitorlás hajó története 1970-ben tervezte Bruce Kirby. A Laser nagyon hamar...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.