notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy gyors és könnyed hajó a Jeanneautól: Prestige 30

hirdetes

Prestige 30, a Jeanneau egyik legérdekesebb hajója

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Prestige 30 a Jeanneau egyik legérdekesebb hajója: úgy lehet száguldozni vele a tengeren, akár egy motorcsónakkal, ezzel együtt pedig egy több napos családi kirándulásra is kiválóan alkalmas.

Prestige 30 hajó

A Jeanneau Prestige 30 Open elsősorban jó teljesítményéről ismert és arról, hogy hihetetlenül kényelmes szállást biztosít. A hajó első látásra gyönyörű, szabályos, íves vonalakkal rendelkezik és kifejezetten erős felépítésű. Remekül lehet vele motor csónakázni és száguldozni a tengeren, tehát aki szereti a sebességet, annak ez a hajó kifejezetten előnyös. Emellett a hajó rendkívül kényelmes, akár a kormányzását nézzük, akár a szállását. A hajó négy személynek biztosít kényelmes férőhelyet a belsejében, tehát egy családi kirándulásra kiválóan alkalmas.

Prestige 30 hajó

Ami az egyik legnagyszerűbb része ennek a hajónak, az a pilótafülke. Ez a helyiség meglehetősen tágas, barátságos hangulatú és két ülés is van benne. Bár ezen a hajón az extrák nem tartoznak az alapfelszerelések közé, legalábbis ha a hajó műszaki felépítését nézzük. Viszont ennek az a jó oldala, hogy a hajót személyre szabhatjuk. De ez szerencsére nem mondható el a hajó belsejéről, ott ugyanis csak a hűtőszekrényt kell nekünk beszereznünk, minden más biztosítva van. A hajó belső helyiségei mind nagyon jól fel vannak szerelve. a hajóban találunk egy fürdőszobát, összesen egyetlen kabint és a szalont.

Prestige 30 hajó

A helyiségek rendkívül világosak, mivel sok az ablak. Ez mindenféleképpen jó pont, mert az ember sokkal jobban érzi magát egy világos helyiségben, mint egy sötét lyukban. A szalonban a szokásos felszerelést találjuk: egy asztal és kényelmes kanapék. A helyiség nyugalmat sugároz, az ember szívesen tartózkodik itt. A szalonban még az a jó, hogy ki lehet ott alakítani egy ágyat. A konyhában egy mikrót találunk, viszont a hűtőszekrényről nekünk kell gondoskodnunk. Találunk a hátsó orrban egy hálószobát is egy hatalmas ággyal, ami stílusosan néz ki és kényelmes is eltekintve attól, hogy függőlegesen nem valami tágas. De hát nem állva alszunk, úgyhogy ez talán nem is olyan nagy hátrány.

Prestige 30 hajó

Bár a hajó belsejével nem kell túl sokat foglalkoznunk, mert minden biztosítva van, azonban sok mindent nekünk kell beszereznünk a hajóhoz: ilyen például a dokkolás megkönnyítését segítő orrsugár motor. A hajó 9 méter hosszú és majdnem 3 és fél méter széles. Majdnem 500 liter üzemanyag fér bele, így nagy utakat lehet vele megtenni a tengeren.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Tükör

Tükörnek nevezzük a hajók hátsú síkját. Tovább

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 4.7

hajó