notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pünkösdi Fotópályázatát a Pünkösdi Regatta alkalmából, és élő közvetítés a versenyről

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Fotópályázat és élő közvetítés Pünkösdi Regattáról

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fotópályázat és élő közvetítés Pünkösdi Regattáról


2010/05/21

Fotópályázatát, melynek témája alapvetően a Pünkösdi Regatta és a hozzá kapcsolódó parti rendezvények, illetve bármi, ami a témához kapcsolódik. A pályázaton, a vízen, illetve a szárazföldön készített fotókkal lehet részt venni, hivatásos és amatőr fotósoknak egyaránt.

Pünkösdi Regatta alkalmából Fotópályázatát

 

 Élő közvetítés a Pünkösdi Regatta vitorlásversenyről itt!

 

 

A fotó(k) témája


2010-es Pünkösdi Regatta – maga a verseny három napjának vízi és szárazföldi eseményeinek megörökítése, olyan pillanatok megragadása, melyek visszaadják a rendezvény szellemiségét (pl. hajó és hajósok kapcsolata, sportág kipróbálása, gyerekek a fedélzeten, sport szépsége, táj, Balaton, parti rendezvények stb.), egyszóval tükrözik, hogy a vitorlázás, a sport, a versenyzés és a természet élményt ad! A Fotopályázat érdekessége, hogy a portál mellett élőben a verseny helyszínén is fut. Keszthelyen nem csak hogy le lehet adni a képeket, és nevezni lehet, de a leadott képek kivetítőn bemutatásra is kerülnek!


A rendezvényről


A rendezvény helyszíne: Balaton, Keszthely
A rendezvény időpontja: 2010. május 22-24.
A pályázat online beküldésének határideje: 2010. május 27. 23 óra 59 perc.
A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
A nyertes, illetve kiemelkedő pályamunkákból a szervező internetes és nyilvános fotókiállítást rendez, illetve a tervek szerint 2011. évi falinaptárt készít.


Díjazás


I. helyezett: Novetex Biomatrac utalvány 150.000 Ft értékben
II. helyezett: Vitorlázás.hu pulcsi
III. helyezett: Vitorlázás.hu póló

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK


A pályázatnak nevezési díja nincs.
A pályázaton való indulás feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése vagy a helyszínen a nevezési lap kitöltése, a fotó(k) megfelelő formátumban történő beküldése, illetve leadása a helyszínen.
A pályázaton hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhatnak.
Egy pályázó több fotóval is pályázhat.
A fotókat jó minőségben, minimum 5 megapixel felbontásban, JPG vagy TIFF formátumban CD-n, vagy DVD-n, illetve bármilyen elektronikus adathordozón kérjük leadni a fenti címre.

Hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó nevezési űrlapokat – és így a nevezéseket is – érvénytelennek tekintjük.
A pályázat értékelése:
A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A zsüri elnöke: Réti Dóra fotóművész
A zsűri döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.
A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben kapnak értesítést.


Egyéb rendelkezések, részvételi feltételek


A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkező pályamunkákat a vitorlazas.hu  térítésmentesen, teljes körűen felhasználhatja.
A beküldött pályamunkákat a pályázat kiírójának nem köteles megőriznie, azokat visszaküldeni nem áll módjában.
Pályázaton való részvétel azt jelenti, hogy a pályázók a jelen pályázati szabályokat elfogadták, és alávetik magukat azoknak. Minden a pályázattal kapcsolatos előírás és dokumentum (nevezési űrlap) a pályázati szabályok részét képezi.
Azok a pályázatok, melyek elektronikus, vagy bármilyen más úton a leadási határidőig nem érkeznek be, nem vehetnek részt a versenyben. Személyesen a pályázatokat 2010. június 27-én 16 óráig van mód leadni a szervezőirodában.
A vitorlazas.hu, mint a pályázat kiírója fenntartja a jelen pályázati feltételek megváltoztatásának jogát, a változások honlapon való egyidejű közzététele mellett.


Nevezés

 
Kapcsolat és info


Nánási Beatrix
Tel.: 06-70-386-33-15
E-mail: info@vitorlazas.huKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonfűzfő - BS Fűzfő Kikötő

A balatonfűzfői BS Fűzfő Kikötő közforgalmú,a csatorna keleti partján 116 hajó...

Alsóörs - Vitorlás SC

Alsóörs - Vitorlás SC kikötő - tudnivalók: Az alsóörsi Vitorlás SC kikötője a tó...

Halzolás, perdülés

A hajó irányváltoztatása elfele a széltől, melynek során a hajó iránya – farával a...

Videoton Yacht Club, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Videoton Yacht Club ...

Tőkesúlyos hajó

Tőkesúllyal és kabinnal rendelkező vitorlás hajó. Nevezik még kielernek is.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!