A Müpa rendezésében reflektorban a Recirquel Újcirkusz Társulat Budapesten!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A Müpa rendezésében - Recirquel Újcirkusz Társulat Budapesten!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Müpa rendezésében - Recirquel Újcirkusz Társulat Budapesten!


2016/01/14

A Recirquel Újcirkusz Társulat előadását láthatjuk az elkövetkező hónapokban a Művészetek Palotájában, melyben elvegyül a tánc és a cirkusz művészete. Mindenkinek ajánljuk, akit elvarázsol a szépség és a művészetek világa!

 

Recirquel Újcirkusz Társulat Budapesten a Müpában!

A Művészetek Palotája mindig is csodás alkotásokat hozott azok elé, akik betértek ebbe az impozáns, különleges és még annál is csodálatosabb épületbe. Szerencsére sosem fogyunk ki ezekből a csodákból, hisz ismételten egy igazán varázslatos – talán néhányunknak ijesztő – mutatványnak, mégis művészien gyönyörű csodának lehetünk szemtanúi. Az elkövetkező hónapokban a Recirquel Újcirkusz Társulat előadását csodálhatjuk meg a Müpában, ezen belül is a Fesztivál Színházban. A produkció a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében valósult meg, melynek támogatója, a PP Center volt. Köszönöm (talán) mindenki nevében a támogatást, hisz csak így jöhetett létre a következő hónapok talán legizgalmasabb előadása! Hoztunk is róla nektek egy videót, nézzétek meg, remélem titeket is úgy elvarázsol, ahogy engem!

 

 

Az előadás után ne menjetek sehová, üljetek be a Müpa éttermébe egy finom vacsira!

Biztos vagyok benne, hogy az előadás titeket is elbűvöl majd, ami után lesz egy kis beszélgetnivaló a vendégekkel. Hozd el ismerőseidet, barátaidat, párodat az előadásra, aztán üljetek be együtt átbeszélni az előadás részleteit egy igazi fine dining étterembe, mely a Művészetek Palotájával található egy épületben! Viszont nem árt asztalt foglalni, mert az előadás után nem egyszer volt teltház, kellemetlen lenne, ha nem kapnátok helyet sehol az étteremben. Itt tudjátok megtenni, akár már most is: Asztalfoglalás

 

 

További részletek a Recirquel Újcirkusz Társulat előadásáról a Művészetek Palotájában

 

Helyszín: Művészetek Palotája, Fesztivál Színház

Rendező: Müpa

Időpontok:

 • 2016. február 16. 19:00
 • 2016. február 17. 19:00
 • 2016. február 18. 19:00
 • 2016. március 31. 19:00
 • 2016. április 1. 19:00
 • 2016. április 2. 11:00
 • 2016. április 3. 11:00
 • 2016. április 4. 19:00
 • 2016. április 5. 19:00
 • 2016. április 6. 19:00
 • 2016 április 7. 19:00

 

“Ha létezett ősi egység, úgy a lelkek is mind egy pontból fakadtak. Szétválásuk pillanata óta egymást keresik, mint mi emberek a Földön. Két ember egymásra találásának története, akik útjukon bejárják a képzelet világainak legbenső mélységeit. A tánc és a cirkusz találkozása egy illúziókba font valótlan térben. “

// Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk. //


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Révfülöp Üdülőszálló Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található az Üdülőszálló...

Evező

Az evező, vagy másnéven pádli a vitorláshajók tartozéka. A kenu evezőjéhez hasonló, egy...

Keszthely - BAHART Vitorláskikötő

Keszthely BAHART Vitorláskikötő bemutatása A Keszthelyi Vitorláskikötő a Balaton egyik...

Behúzókötél

A behúzókötél a vitorlák behúzására, kiengedésére, szélhez való optimális...

Balatonszemes - BAHART Kikötő

Balatonszemesi vitorláskikötő Szolgáltatásai: A felújított balatonszemesi kikötőben...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.