notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bermuda háromszög és a 90 év után előkerült hajó

hirdetes

Újabb rejtély a Bermuda háromszögből!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Ismét egy megmagyarázhatatlan, sőt egyenesen bizarr dolog történt a Bermuda-háromszögben: hiszik vagy sem, de újra megjelent egy 90 évvel ezelőtt eltűnt hajó!

90 év után került elő a hajó

 

Kuba partjainak a közelébe lett figyelmes a helyi, mindig éber parti őrség egy olyan hajóra, mely tiltott övezetben tartózkodott. A teljesen rozsdás rossz állapotú hajó a hívásokra egyáltalán nem válaszolt, így az előírásoknak megfelelően a parti őrség fogta körül a kísértetbárkát és tüzetesebb vizsgálat alá vette.A helyszínen derült csak ki, hogy, a hajó vélhetően az az a gőzös, amely még 1925 november 29-én indult útjára a dél-karolinai Charleston kikötőjéből WJ Meyer kapitánnyal és 32 tagú személyzettel a fedélzetén. Úti céljuk a közeli Havanna volt, ahova szenet kellett volna szállítaniuk, ám a céljukat sosem érték el.

 

A hajó az indulás után két nappal szőrén-szálán eltűnt a Bermuda háromszögben és azóta sem tudtak róla semmit.A szervek első dolga természetesen a hajónapló felkutatása volt, melynek a bejegyzései december 1-vel szűntek meg, míg az előző két napról részletes tájékoztatás olvasható.Azonnal átfogó vizsgálat indult, amely a teljes rejtélyt hivatott volt kivizsgálni: hol volt 90 évig a hajó? Hogyan kerülhetett észrevétlenül a személyzet nélkül hánykolódva a katonai övezetbe.

hirdetes

 

90 év után került elő a hajó

 

A vizsgálattal Rodolfo Salvador Cruzt, hajózási szakértőt bízták meg, aki a hajónapló részletes átvizsgálása után sem tudott mást megállapítani, minthogy lehetséges, hogy a hajót december 1-én a személyzet elhagyta. Mint hangsúlyozta, ez csak feltevés, mert a hajó elhagyását egyébként semmi nem indokolta volna.

 

“Nagyon fontos számunkra, hogy megértsük, mi történt. Az ilyen esetek hátrányosan befolyásolják a gazdasági életet. Ezért azt szeretnénk, hogy többé ne forduljanak elő hasonló esetek. Most itt az ideje, hogy felfedezzük a Bermuda-háromszüg rejtélyét egyszer s mindenkor.”

hirdetes

 

A Bermuda háromszög kedvenc témája a misztikus történeteket feldolgozó irodalomnak. A világ öt legnagyobb megválaszolatlan kérdése között tartják nyilván. Sok repülő és hajó eltűnése köthető ide.Maga a háromszög egyébként Miami, Puerto Rico és a Bermuda közötti régiót foglalja magába. Ezen a helyen rengeteg hajó és repülőgépnek nyomát vesztették már el az elmúlt évszázadok során.A tudósok azt állítják, hogy titokzatos eltűnések a természeti erők miatt, vagy emberi hiba miatt történtek. A mostanában elfogadott magyarázat szerint a mágnesességhez kapcsolható a Bermuda-háromszög rejtélye. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező... Tovább

Légszekrény

Légszekrény - kishajókba épített kamrák, amik boruláskor nem engedik a hajót elsüllyedni Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 181

Átlagos értékelés: 4.9

hajó tenger,óceán