Rejtélyes maradt halála után is

hirdetes

Máig rejtély veszi körül Freddie Mercuryt

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Múlt héten,  egy dokumentumfilm nézése közben lettem figyelmes egy információra Freddie Mercury kapcsűn. Gondoltam,hogy utánanézek, hogy mennyi igaz ebből a szóbeszédből. Mutatom, hogy mire is jutottam!

A Mercury rejtély

 

Nézzük tehát a tiszta tényeket: Freddie Mercury a Queen volt énekese egy páratlan tehetségű ember volt. Hangjáért még ma is milliók vannak oda, nem is lehet sejteni, hogy mikor fog legközelebb egy hozzá hasonló tehetség születni.1946-ban Farrokh Bulsara néven született a zanzibári Stone Townban, párszi indiai szülők gyermekeként. Anyakönyvi kivonata szerint tehát ő indiai állampolgár volt. 

 

Sajnos, mint a hozzá hasonló tehetségek, ő is kicsapongó életmódot élt...1991-ben jelentette be, hogy a szervezetében az AIDS vírus nyomaira bukkantak és még ugyan ebben az évben meg is halt. A rejtély pedig csak itt veszi igazán kezdetét!

hirdetes

 

A híres sztárok és egyáltalán a híres emberek kapcsán már megszokhattuk, hogy teljes titoktartás övezi azt, hogy hol is nyugszanak örök álmot. Michael Jackson esetében is így van, de ami Freddie Mercury kapcsán van, az még a titoktartáson is túlmutat.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Lenzventil

Lenzventil - a hajóban felgyülemlett vizet az áramlástan alapján távolítja el Tovább

Melges 32

Melges 32 vitorlás hajó leírás A Melges 32, kistestvéréhez, a Melges 24-hez hasonlóan... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes