Vicces reklámok a 90-es évekből, amiket sose felejtesz el

hirdetes

Reklámok a 90-es évekből

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vannak olyan reklámok, amik egy életre nyomot hagynak bennünk. A kilencvenes években és az ezredforduló környékén bőven akadt ilyen, most ezekből mutatunk egy válogatást. Nektek melyik volt a kedvencetek?

Vicces reklám

A reklámok évről évre változnak, de mindig maradnak olyanok, amik nyomot hagynak bennünk. Húsz évvel ezelőtt, vagy annál is régebben, a szocializmus időszakában viszont jóval kevesebb reklám volt, mint manapság, talán ez lehet az oka annak, hogy ezekre a reklámokra mindenki emlékszik. Vagy csak egyszerűen jobbak voltak, mint a mostaniak? Nézzétek meg ezt a válogatást és döntsétek el;)

 

Chokito

Azóta is a legzseniálisabb reklám, amit valaha láttam és a csoki is finom volt, kár, hogy már nem lehet kapni. A szlogen ( Ronda és finom) pedig úgy látszik, örökre beírta magát a történelembe, mert a mai napig lehet vele találkozni.


 

Sport szelet

 

Számomra a Sport szelet reklámja volt a legemlékezetesebb. Most vagy a véletlen műve, vagy tényleg nagyon gyakran leadták, de ha naponta tízszer nem láttam ezt a reklámot gyerekkoromban, akkor egyszer se. Ez a raszta hajú, segítőkész fiatalember sokáig volt a Sport szelet arca, és ami a lényeg, azért volt ilyen erős, mert sok Sport szeletet evett:)

 

BB reklám

 

„Köszönjük, Emese!” Még ma is találkozhatunk ezzel a szállóigével, és ennek ez a reklám az oka:

 

Pannon GSM

 

Ez a zene a mai napig a fülemben cseng, de csak most jöttem rá, hogy miért, amikor újra megnézem ezt a reklámot. A dal Jamie Winchester és Hrutka Róbert műve, ami hatalmas sláger lett.

Vicces reklám

Canesten

 

Szerintem nincs olyan ember, aki ne emlékezne erre a reklámra. Annak idején rengeteg negatív kritikát kapott, de a negatív reklám is reklám.

 

10. Sziget fesztivál

 

A Kistehén 2002-ben volt a Sziget fesztivál reklámarca. Ez is azok közé a reklámok közé tartozik, amit szerintem nyugdíjas korunkban se fogunk elfelejteni. Ez a kornyikálás annyira fülsértő, hogy ha akarnám se tudnám kiverni a fejemből.

 

„Omlósz” Maggi

 

Végig tudjátok nézni úgy ezt a reklámot, hogy közben ne éreznétek enyhe ingerültséget? Sokakat idegesített ez a beszédhibás kisfiú, de biztos ugyanennyien vannak, akik aranyosnak gondolták. Mindenesetre a figyelmet sikerült felkelteni, úgyhogy a reklám elérte a célját.

 

Traubi Szóda

 

A mai napig lehet kapni, szerintem az egyik legfinomabb szénsavas üdítő:) Bár ez nem 90-es évek, hanem inkább 70-80-as, de nem tudtam kihagyni:

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Behajózás

Behajózás - hajóra szállni, felkerülni az utaslistára Tovább

Ballon

A ballon a nagyméretű orrvitorlák gyűjtõneve, például spinakker. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 240

Átlagos értékelés: 4.9

érdekességek