notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Részvételi szabályzat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Részvételi szabályzat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Részvételi szabályzat


2011/10/26

Részvételi szabályzat


1. A játék időtartama

A játék 2011. október 25.-től 2011. december 12-ig tart.
Sorsolás és eredményhirdetés 2011. december 12-én 9 órakor, algoritmus segítségével történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget.


2. A játék Szervezője

A játék Szervezője és technikai megvalósítója a vitorlázás.hu portált üzemeltető Standard-Team Kft. (székhely: 2100, Gödöllő, Kossuth u. 13.) továbbiakban Szervező.
A játék Fő támogatója Timex  Group Hungary (1039, Hungary Karacsony utca 14.) továbbiakban Fő támogató.


3. Nyeremények

A játék szervezője a regisztrált tagok közt :
2 db A12567G típusú Nautica órát
1 db T5K212 típusú Timex pulzusmérő órát sorsol ki.
A játékban 3 nyertest hirdetünk.


4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó regisztrál a vitorlázás.hu-ra és helyesen válaszol a feltett 3 kérdésre. A vitorlázás.hu.ra egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többszöri regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a felhasználó a sorsoláson sem vesz részt.

Minden regisztráló felhasználó a regisztrációt követően e-mail címére kap egy virtuális, egyedi azonosítóval ellátott sorsjegyet, amellyel automatikusan részt vesz a sorsoláson.


5. A nyertesek kiválasztása

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra.
A Szervező a sorsolás nyerteseit a sorsolást követően haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező  email-en (3 próbálkozás), nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész.
Ilyen esetekben pótnyertes kerül kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően.
A játékban nem vehetnek részt a Standard-Team Kft. munkatársai.


6. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a weboldalra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre.
A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az 7. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nyereményjáték oldalon az adatait (név, település név) nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően.
A weboldalra egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli.


7. Adatkezelési szabályok

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A regisztráció keretében megadott adatait a Szervező, mint adatkezelő 3. félnek nem adja ki, azokat hírlevél adatbázis építésre használja fel.

Adatkezelési alapelveik összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;

A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!
A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adatait hírlevél küldési célokra felhasználjuk.

Vitorlázás.hu hírlevél leiratkozás : info@vitorlazas.hu
Az Adatkezelő rendszerében tárolt adatokat az Adatkezelő bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeli és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adják ki.


8. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
Hozzájárulok, hogy a Vitorlazas.hu leiratkozásomig elektronikus hirdetést, reklámlevelet, hírlevelet küldjön a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a Standard-Team Kft adataimat kezelje, ennek keretében hírlevelelet és elektronikus ajánlatot juttasson el e-mail címemre.
 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Paul Elvström

Paul Elvström életrajz és eredmények Született: 1928. februér 25., Koppenhága,...

Fuxolás

A fuxolás, bandázsolás, babázás két kötél tartós összefonása, egymáshoz való tartós rögzítése.

Takli

Takli: vitorlázat Tengeri mérföld (tmf v. M) - kb. 1852 méter.

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a...

Révfülöp Üdülőszálló Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található az Üdülőszálló...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!