Részvételi szabályzat

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Részvételi szabályzat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Részvételi szabályzat


2011/10/26

Részvételi szabályzat


1. A játék időtartama

A játék 2011. október 25.-től 2011. december 12-ig tart.
Sorsolás és eredményhirdetés 2011. december 12-én 9 órakor, algoritmus segítségével történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget.


2. A játék Szervezője

A játék Szervezője és technikai megvalósítója a vitorlázás.hu portált üzemeltető Standard-Team Kft. (székhely: 2100, Gödöllő, Kossuth u. 13.) továbbiakban Szervező.
A játék Fő támogatója Timex  Group Hungary (1039, Hungary Karacsony utca 14.) továbbiakban Fő támogató.


3. Nyeremények

A játék szervezője a regisztrált tagok közt :
2 db A12567G típusú Nautica órát
1 db T5K212 típusú Timex pulzusmérő órát sorsol ki.
A játékban 3 nyertest hirdetünk.


4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó regisztrál a vitorlázás.hu-ra és helyesen válaszol a feltett 3 kérdésre. A vitorlázás.hu.ra egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többszöri regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli, így a felhasználó a sorsoláson sem vesz részt.

Minden regisztráló felhasználó a regisztrációt követően e-mail címére kap egy virtuális, egyedi azonosítóval ellátott sorsjegyet, amellyel automatikusan részt vesz a sorsoláson.


5. A nyertesek kiválasztása

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra.
A Szervező a sorsolás nyerteseit a sorsolást követően haladéktalanul, maximum 3 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A Szervező a nyertesek értesítését a játékosok által a regisztráció során megadott e-mail címen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. Ha a Szervező  email-en (3 próbálkozás), nem tudja a nyertest elérni, akkor az ajándék jogosultság elvész.
Ilyen esetekben pótnyertes kerül kisorsolásra a játékszabályzat egyéb pontjainak megfelelően.
A játékban nem vehetnek részt a Standard-Team Kft. munkatársai.


6. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak a weboldalra, valamint hiánytalanul és a valóságnak megfelelően válaszolnak a feltett kérdésekre.
A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta a jelen és az 7. pontbeli Adatkezelési szabályzatot és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nyereményjáték oldalon az adatait (név, település név) nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően.
A weboldalra egy személy csak egyszer regisztrálhat. Több regisztráció esetén a regisztrációkat a Szervező törli.


7. Adatkezelési szabályok

Tájékoztatjuk, hogy a nyereményjátékban való részvétel feltétele az önkéntes regisztráció. A regisztráció keretében megadott adatait a Szervező, mint adatkezelő 3. félnek nem adja ki, azokat hírlevél adatbázis építésre használja fel.

Adatkezelési alapelveik összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;

A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen pontban és a fentiekben foglaltakat!
A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adatait hírlevél küldési célokra felhasználjuk.

Vitorlázás.hu hírlevél leiratkozás : info@vitorlazas.hu
Az Adatkezelő rendszerében tárolt adatokat az Adatkezelő bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeli és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adják ki.


8. A regisztrált személy által tett nyilatkozatok

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
Hozzájárulok, hogy a Vitorlazas.hu leiratkozásomig elektronikus hirdetést, reklámlevelet, hírlevelet küldjön a regisztrációnál megadott e-mail címemre. Hozzájárulok, hogy a Standard-Team Kft adataimat kezelje, ennek keretében hírlevelelet és elektronikus ajánlatot juttasson el e-mail címemre.
 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Aliga - Club Aliga

Club Aliga Vitorláskikötő bemutatása: A Club Aliga kikötő a Balaton keleti...

reffelés

A hajó folyamatosan jobban dől az optimális szögnél, célszerű reffelni azaz a...

Észak Dunántúli Elektromos Vitorlázó Sportklub, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az  Észak Dunántúli...

Pünkösdi Regatta

Pünkösdi Regatta A Pünkösdi Regatta egy nagyhajós vitorlás túraverseny. Minden évben...

Felnőttképzés

A közel 15 éves tapasztalattal rendelkező EFEB Felnőttoktatási Központ olyan színvonalas...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.