notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

SEGÍTS MEGOSZTÁSODDAL! LEHET, HOGY PONT A TE FELHÍVÁSOD ÁLTAL TALÁL A SEGÍTSÉG MÁTÉRA! KÖSZÖNÖM!

hirdetes

SEGÍTS MEGOSZTÁSODDAL! LEHET, HOGY PONT A TE FELHÍVÁSOD ÁLTAL TALÁL A SEGÍTSÉG MÁTÉRA! KÖSZÖNÖM!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Máté agydaganatos kisfiú, aki elveszítette otthonát. Segítsd Mátét egy megosztással, és adj reményt neki, hogy újra lehessen saját szobája. A mindennapi nehéz küzdelem, és a gyógyulás is könnyebb, ha érzi milyen sok jó szándékú ember áll mellette, és támogatja Őt akár lelkileg is egy jó szóval. 

 

Máté agydaganatos kisfiú, aki elveszítette otthonát. Segítsd Mátét egy megosztással, és adj reményt neki, hogy újra lehessen saját szobája. A mindennapi nehéz küzdelem, és a gyógyulás is könnyebb, ha érzi milyen sok jó szándékú ember áll mellette, és támo

RÉSZLET AZ ÉDESANYA LEVELÉBŐL:
„Végső elkeseredésemben fordultam 2013. november 25-én a nyilvánossághoz, amikor az RTL Híradó leközölte a velünk készített riportot. A rövid interjúból nem derült ki a családom kálváriája, de most szeretném megosztani a történetünket mindenkivel. Gyermekem H. Máté 2000. április 07-én látta meg a napvilágot. Máté gyönyörűen fejlődött, míg 2010. április 23-án az iskolában megszédült a lépcsőn és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörte a bal kezét. Miután begipszelték a kezét a háziorvosunk különféle vizsgálatokra küldött minket, ahol kiderült, hogy gyermekem fejében daganat van.

A műtő előtt várakoztunk a kezünket tördelve, vajon életben marad-e. Szörnyű napok következtek, a felépülés nagyon hosszú folyamat volt. Máténak újra kellett tanulnia még a szobatisztaságot is.

A kórházban eltöltött hetek, napok az utógondozás, illetve az a tény, hogy állandó felügyelet szükséges Máténak lehetetlenné tették, hogy munkát vállaljak. Így párom alkalmi keresete és beteg édesanyám nyugdíja volt a család egyetlen jövedelme. 3 év alatt teljesen tönkrementünk anyagilag, nem csak a hitelünket, de a rezsit sem tudtuk fizetni. Közölték velünk, hogy a mi kis házunkat ahol Máté felnőtt, elárverezik a fejünk felől, és ekkor kiderült, hogy a tumor újra 3 cm-re nőtt.

hirdetes

 

 

Az utolsó előtti percben érkezett a segítség, egyik ismerősünk engedte át a házát, hogy ne legyünk földön futók. Ami mai napig nagyon fáj, hogy az első otthonunk, azóta is ott áll lakatlanul.

Az ősszel három kemoterápiát is végig csinált a gyermekem és jött az újabb hidegzuhany 2013. november 07-én készült felvétel megállapította, hogy a tumor a kezelés ellenére nem csökkent, hanem nőtt, így a műtét elkerülhetetlen lesz. Nagyon félünk. Sajnos minden beavatkozás veszteséggel jár és a daganatot teljesen eltávolítani nem lehet.”

Máté szüleivel 2013-ban jött létre a kapcsolat. Az újrakezdésben, az új otthon megteremtésében, összefogással lehet támogatást adni a családnak, ezzel Máténak lelki segítséget adni, hogy újra lehet saját szobája. Azzal, hogy reményt adunk, pozitív élményeket, még a gyógyulás is, a nehézségek ellenére, könnyebb lehet!
A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány rendszeres szociális alapú segélyezésén túl, az adományoknak a sokoldalú támogatásoknak és az ADÓ 1%-os felajánlásoknak köszönhetően, országosan tudja a leukémiás és daganatos gyermekeket nevelő családokat támogatni.

MÁTÉT IS TÁMOGATHATJA KÖZVETLENÜL, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A ANYUKA KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI. /utazás, gyógyszerköltség, vitaminok, táplálék kiegészítők/

hirdetes

A támogatást postai csekken is megteheti


REMÉNY A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY
4032 DEBRECEN CÍVIS U. 5. SZ. 3/28. CÍMRE
és kérjük a közlemény rovatba beírni a „Máté 552”
Utalás esetén a: 11993001-02325172-10000001 számlaszámra küldheti támogatását,
ebben az esetben is kérjük a közlemény rovatba beírni a „Máté 552”
Külföldről is megteheti a támogatást IBAN: HU61-11993001-02325172-10000001
SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB,

 

FIGYELEM!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
és az adományozott teljes összeget az Önök által támogatott család részére fizetjük ki!
KÖSZÖNJÜK CSALÁDTÁMOGATÁSÁT
Kérjük, segítse a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt céljai elérésében és ajánlja fel adója 1%-át a 18557071-1-09 adószámra!

Máté agydaganatos kisfiú, aki elveszítette otthonát. Segítsd Mátét egy megosztással, és adj reményt neki, hogy újra lehessen saját szobája. A mindennapi nehéz küzdelem, és a gyógyulás is könnyebb, ha érzi milyen sok jó szándékú ember áll mellette, és támogatja Őt akár lelkileg is egy jó szóval.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Hangjelzések

Bár a vitorlázók többsége nem használ hangjelzéseket, a géphajók jelzéseinek... Tovább

Schooner

A schooner, magyarosan szkúner, egy kétárbocos vitorlás hajó, amin a hátsó árboc magasabb. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 211

Átlagos értékelés: 5.0