notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

SEGÍTS MEGOSZTÁSODDAL! LEHET, HOGY PONT A TE FELHÍVÁSOD ÁLTAL TALÁL A SEGÍTSÉG MÁTÉRA! KÖSZÖNÖM!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > SEGÍTS MEGOSZTÁSODDAL! LEHET, HOGY PONT A TE FELHÍVÁSOD ÁLTAL TALÁL A SEGÍTSÉG MÁTÉRA! KÖSZÖNÖM!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

SEGÍTS MEGOSZTÁSODDAL! LEHET, HOGY PONT A TE FELHÍVÁSOD ÁLTAL TALÁL A SEGÍTSÉG MÁTÉRA! KÖSZÖNÖM!


2014/02/03

Máté agydaganatos kisfiú, aki elveszítette otthonát. Segítsd Mátét egy megosztással, és adj reményt neki, hogy újra lehessen saját szobája. A mindennapi nehéz küzdelem, és a gyógyulás is könnyebb, ha érzi milyen sok jó szándékú ember áll mellette, és támogatja Őt akár lelkileg is egy jó szóval. 

 

Máté agydaganatos kisfiú, aki elveszítette otthonát. Segítsd Mátét egy megosztással, és adj reményt neki, hogy újra lehessen saját szobája. A mindennapi nehéz küzdelem, és a gyógyulás is könnyebb, ha érzi milyen sok jó szándékú ember áll mellette, és támo

RÉSZLET AZ ÉDESANYA LEVELÉBŐL:
„Végső elkeseredésemben fordultam 2013. november 25-én a nyilvánossághoz, amikor az RTL Híradó leközölte a velünk készített riportot. A rövid interjúból nem derült ki a családom kálváriája, de most szeretném megosztani a történetünket mindenkivel. Gyermekem H. Máté 2000. április 07-én látta meg a napvilágot. Máté gyönyörűen fejlődött, míg 2010. április 23-án az iskolában megszédült a lépcsőn és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörte a bal kezét. Miután begipszelték a kezét a háziorvosunk különféle vizsgálatokra küldött minket, ahol kiderült, hogy gyermekem fejében daganat van.

A műtő előtt várakoztunk a kezünket tördelve, vajon életben marad-e. Szörnyű napok következtek, a felépülés nagyon hosszú folyamat volt. Máténak újra kellett tanulnia még a szobatisztaságot is.

A kórházban eltöltött hetek, napok az utógondozás, illetve az a tény, hogy állandó felügyelet szükséges Máténak lehetetlenné tették, hogy munkát vállaljak. Így párom alkalmi keresete és beteg édesanyám nyugdíja volt a család egyetlen jövedelme. 3 év alatt teljesen tönkrementünk anyagilag, nem csak a hitelünket, de a rezsit sem tudtuk fizetni. Közölték velünk, hogy a mi kis házunkat ahol Máté felnőtt, elárverezik a fejünk felől, és ekkor kiderült, hogy a tumor újra 3 cm-re nőtt.

 

 

Az utolsó előtti percben érkezett a segítség, egyik ismerősünk engedte át a házát, hogy ne legyünk földön futók. Ami mai napig nagyon fáj, hogy az első otthonunk, azóta is ott áll lakatlanul.

Az ősszel három kemoterápiát is végig csinált a gyermekem és jött az újabb hidegzuhany 2013. november 07-én készült felvétel megállapította, hogy a tumor a kezelés ellenére nem csökkent, hanem nőtt, így a műtét elkerülhetetlen lesz. Nagyon félünk. Sajnos minden beavatkozás veszteséggel jár és a daganatot teljesen eltávolítani nem lehet.”

Máté szüleivel 2013-ban jött létre a kapcsolat. Az újrakezdésben, az új otthon megteremtésében, összefogással lehet támogatást adni a családnak, ezzel Máténak lelki segítséget adni, hogy újra lehet saját szobája. Azzal, hogy reményt adunk, pozitív élményeket, még a gyógyulás is, a nehézségek ellenére, könnyebb lehet!
A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány rendszeres szociális alapú segélyezésén túl, az adományoknak a sokoldalú támogatásoknak és az ADÓ 1%-os felajánlásoknak köszönhetően, országosan tudja a leukémiás és daganatos gyermekeket nevelő családokat támogatni.

MÁTÉT IS TÁMOGATHATJA KÖZVETLENÜL, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A ANYUKA KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI. /utazás, gyógyszerköltség, vitaminok, táplálék kiegészítők/

A támogatást postai csekken is megteheti


REMÉNY A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY
4032 DEBRECEN CÍVIS U. 5. SZ. 3/28. CÍMRE
és kérjük a közlemény rovatba beírni a „Máté 552”
Utalás esetén a: 11993001-02325172-10000001 számlaszámra küldheti támogatását,
ebben az esetben is kérjük a közlemény rovatba beírni a „Máté 552”
Külföldről is megteheti a támogatást IBAN: HU61-11993001-02325172-10000001
SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB,

 

FIGYELEM!Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
és az adományozott teljes összeget az Önök által támogatott család részére fizetjük ki!
KÖSZÖNJÜK CSALÁDTÁMOGATÁSÁT
Kérjük, segítse a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt céljai elérésében és ajánlja fel adója 1%-át a 18557071-1-09 adószámra!

Máté agydaganatos kisfiú, aki elveszítette otthonát. Segítsd Mátét egy megosztással, és adj reményt neki, hogy újra lehessen saját szobája. A mindennapi nehéz küzdelem, és a gyógyulás is könnyebb, ha érzi milyen sok jó szándékú ember áll mellette, és támogatja Őt akár lelkileg is egy jó szóval.Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Marás

A Balaton déli partján, a víz alatt húzódó keskeny, sekély zóna, amit úgynevezett...

Barográf

Barográf: A légnyomás értékeit, változásait folyamatosan feljegyző barométer.

Kirándulás Alsóörsön

A Balaton északi partja rengeteg látnivalóval várja a látogatókat. Vannak itt túraútvonalak,...

Transat Jaques Vabre

Transat Jaques Vabre vitorlás verseny történet A Transat Jaques Vabre egy olyan vitorlás...

kávézó

Mindenkinek mást jelent a tökéletes kávézó. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a jó...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!