Seychelle-szigetek, ahol örökké nyár van

hirdetes

Seychelle-szigetek, ahol mindig nyár van

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ősszel szokatlan dolog nyaralásról beszélni, viszont más a helyzet, ha a Seychelle-szigetekről van szó; itt ugyanis egész évben süt a nap és várnak a homokos tengerpartok.

Seychelle-szigetek

A Seychelle-szigetek egy olyan lenyűgöző és csodálatos szigetvilág, ahová az ember az év bármely szakában szívesen ellátogatna. Ez a szigetvilág az Indiai-óceánon található és összesen 155 szigetből áll. Ezen a helyen egyáltalán nincs hiány szép látnivalókban és az ember számtalan lehetőséget talál a kikapcsolódásra is. A szigetek mindenki számára tartogatnak valamit, akár egyedül érkeztünk ide, akár családdal, akár egy romantikus hétvégére a párunkkal. A Seychelle-szigeteken minden van, amit egy ilyen gyönyörű trópusi szigetvilágtól elvárnánk: tiszta, homokos tengerpartok, félreeső, vadregényes helyek, búvárhelyek és gazdag növényvilág.

Seychelle-szigetek

Az első számú ok, amiért az emberek felkeresik ezeket a gyönyörű trópusi szigeteket, a homokos tengerpartok és azt azt övező, lélegzetelállító szépséggel megáldott táj. A Seychelle-szigetek nem is egy ilyen fehér homokos, tiszta vizű tengerpartnak ad otthont, ahol olyan szép kék és áttetsző a víz, amilyennel nem sok helyen találkozhatunk. Ezen a szigetvilágon olyan félreeső tengerpartok és vadregényes helyek vannak, ahol nem kell tömegnyomortól tartani, ugyanis épp elég nagy ez a szigetvilág arra, hogy mindenki elférjen.

Seychelle-szigetek

A gyönyörű búvár merülőhelyeket se hagyjuk ki a listáról, hisz sok ember azért keresi fel ezeket a helyeket, mert számtalan lehetőség akad a búvárkodásra. Itt számos tengeri nemzeti parkot találunk, amik gyönyörű és hatalmas korallzátonyokkal rendelkeznek és amikben szinte nyüzsögnek a trópusi halak, így bőven van mit felfedezni. A szigetnek egyébként rendkívül egyedülálló növény-és állatvilága van. A legszebbek közülük a színes és hivalkodó trópusi halak, amikért érdemes alámerülni a tengerben. De persze ott vannak még a hatalmas teknősök és a trópusi madarak is, amik szintén elképesztő csodái a természetnek.

Seychelle-szigetek

Mivel ez egy szigetvilág, ezért ha ahhoz tartja kedved, az összes szigetet felfedezheted, ami mind festői szépségű túravonalakkal és gyönyörű kilátással büszkélkedik, viszont valahol mindegyik mégis más élményt nyújt. És ami a legjobb hír: ezeken a gyönyörű szigeteken egész évben nyár van, ezért ha valakinek megjött a kedve ahhoz, hogy ellátogasson ide, nem kell hónapokat várnia.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Dinamikus dőlés

Az oldalt csúszó hajón a tőkesúly vagy az uszony a menetiránnyal szöget zár be, emiatt a... Tovább

Gleitolás

A gleitolás a siklás; erős szélben a könnyű hajók a vízből szinte kiemelkedve siklanak. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 205

Átlagos értékelés: 4.7

tenger,óceán