6 hiba, amit a sikeres gazdag emberek nem követnek el nap mint nap, a sikeres vállalkozás, és élet kulcsa 2020-ban

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 6 dolog, amit a sikeres, gazdag emberek nem csinálnak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

6 dolog, amit a sikeres, gazdag emberek nem csinálnak


2020/08/04

2020 a sikeres emberek éve. Legyél te is köztük! íme 6 dolog, amit a gazdag, sikeres emberek sosem csinálnak az életükben és éppen ezért tartanak ma ott ahol.

6 dolog, amit el kell felejteni, ha sikeresek szeretnénk lenni.

6 dolog, amit a sikeres gazdag emberek nem csinálnak

 

Ahány ember, annyi szokás. Mindannyiunknak van egy jól megszokott rutinja, ami szerint csináljuk az életben a dolgainkat, de nem biztos, hogy ez a rutin fog nekünk segíteni abban, hogy sikeres emberek legyünk. A következő cikkünkben 6 olyan tevékenységet fogunk bemutatni, amik a legtöbb sikeres ember napi rutinjában nem szerepelnek.

 

Nem gondolják azt, hogy mindent tudnak


Ez elsőre furán hangzik, ugyanis mindenki fel tud hozni egy olyan embert, aki azt gondolja magáról, hogy ő tökéletes és még pénze is van. Ez szerencsére a kisebbik része a sikeres, gazdag embereknek. Ha szeretnénk felépíteni egy sikeresen, jól működő céget, akkor sose szabad egy emberként gondolkodni. Minden jól működő cég mögött ott áll egy jól működő csapat. Nem szabad olyan területekkel foglalkozni, amikhez egyáltalán nem értünk, mert csak negatív élményeket fog bennünk generálni, ami nem juttat minket előre. Ehelyett keresnünk kell egy jó társat, aki biztosabb az adott szakterületen és ez rengeteg időt fog tudni nekünk megspórolni. Fontos, hogy irányítsuk az embereink munkáját, de el kell tudni fogadnunk, hogy egy adott témához ők jobban értenek, mint mi. Ha ez sikerült, akkor hatalmas előrelépést figyelhetünk majd meg a cégünknél.

 

Nem befolyásolja őket, hogy mások mit mondanak

Mikor valaki az életében először lát minket, vagy hall rólunk, akkor általában megosztja a véleményét velünk vagy éppen másoknak, ami a legtöbbször inkább egy negatív kritikának tűnik. Ezeket mindig figyelmesen hallgassuk végig, de ne vegye el a kedvünket vagy változtassa meg a terveinket. Ami viszont nagyon fontos, hogy mindig elemezzük magunkban azt, hogy a kritikát milyen személytől kapjuk. Ha az adott illető, a tervedhez köthető területen egyáltalán nem jártas, és fele annyit sem ért el ebben a környezetben, mint te, akkor csupán illedelmességből hallgasd meg, de hallgatni rá teljesen felesleges és értelmetlen.

 

Nem törődnek a múlttal

Sokszor más, illetve a saját tapasztalatainkból tudunk a leghatékonyabban tanulni, de nagyon fontos, hogy ez a tanulási módszer úgy történjen meg az életünkben, hogy ezzel a lendülettel a múltat is zárjuk le. Ha folyamatosan olyan kérdésekkel bombázzuk magunkat, hogy jaj mi lett volna, ha vagy mit kellett volna tenni ahhoz, hogy ne így alakuljon, akkor teljesen kizárjuk magunkat a jelenből és a jelen nyújtotta élményekből, tapasztalatokból. Ahhoz, hogy képesek legyünk lezárni a múltat, rengeteg lelkierőre van szükségünk, de ha ez sikerül, akkor pozitívan fog hatni a jövőnkre.
 


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Lee oldal

A hajó szél alatti oldala.

Kajüt

A kajüt másik nevén a hajófülke, lakótér, itt alszik a legénység, alkalmas még...

Fövenyes Hajóállomás BH ZRt.

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található a Balatoni Hajózási Zrt....

Száling

A száling az árboc merevítő keresztrúd. A szálinggal állíthatjuk árbocunk görbületét is.

Alsóörs - TVSK (Túravitolás Sport Klub) kikötő

A TVSK alsóőrsi kikötője A Balaton északi partszakaszának gyöngyszeme Alsóörs....
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.