6 hiba, amit a sikeres gazdag emberek nem követnek el nap mint nap, a sikeres vállalkozás, és élet kulcsa 2020-ban

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 6 dolog, amit a sikeres, gazdag emberek nem csinálnak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

6 dolog, amit a sikeres, gazdag emberek nem csinálnak


2020/08/04
Marx Károly
6 dolog, amit a sikeres, gazdag emberek nem csinálnak
6 dolog, amit el kell felejteni, ha sikeresek szeretnénk lenni.

Nem hibáztatnak másokat csak azért, mert nekik valami nem jött össze.

Ha történik valami, akkor ne az legyen az első teendőnk, hogy keresünk egy bűnbakot. Néha lehet, hogy a probléma forrása éppen mi vagyunk. Ahhoz, hogy képesek legyünk fejlődni, a lehető leggyorsabban kell rábukkannunk a saját hibáinkra, hiányosságainkra és javítani azokon. Az idő elteltével világossá válik, hogy mi miért történt velünk és a saját múltunkból tanultak alapján könnyen sikeresek lehetünk a jövőben.

 

Nem adják fel egy könnyen


Nincsen olyan álom vagy cél, amiket akadályok nélkül el tudnánk érni. Az is benne van a pakliban, hogy több száz állja majd el az útjainkat. A végén az az ember éri el a célját, aki az összes akadályt le tudja küzdeni. A siker titka nem a szerencse, hanem a kemény munka, a kitartás és a türelem. Ezt a három tényezőt sose szabad elfelejtenünk.

 

Nem számítanak más segítségére


Minden embernek a saját élete az első és ezzel nincsen semmi baj. Az életünkben nekünk kell megküzdeni a szembe jövő akadályokkal, nem szabad másnak a segítségére várni. Vannak olyan esetek, mikor megpróbálnak nekünk valahogyan segíteni, de a legfontosabb döntés mindig a mi kezünkbe van. Az életben nem elég az, ha jól hozunk meg egy döntést, ezeket mindig a lehető leggyorsabban is kell meghozni.


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Nautic 370 Run vitorlás hajó

A hajó extravagáns megjelenése a legújabb trendeket követi, maximálisan szem előtt tartva...

Balatonalmádi - Hajóállomás BH Zrt.

Balatonalmádi - Hajóállomás BH Zrt. tudnivalók: A BH ZRt. kikötője közforgalmú, a...

Budapesti látnivalók

Bizonyára te is sok látnivalót ismersz Budapesten, de még egy budapesti lakos számára is tud...

Russel Coutts

 Russel Coutts Russel Coutts Új Zélandon, Wellingtonban született 1962. március...

Fockroller

A fockroller meghatározását lásd az orrvitorla becsavaró szótárszónál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.