A sikeres vállalkozás 5 titka: ezekbe fektess be, ha növekedni szeretnél

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 5 dolog, amibe érdemes befektetned, ha sikeres vállalkozást szeretnél

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, amibe érdemes befektetned, ha sikeres vállalkozást szeretnél


2022/04/28

Egy vállalkozás sikere számos dolgon múlik, így vezetőként tudnod kell meghozni azt a döntést, hogy mibe fektetsz és mi az, amire nem áldozol. Mutatjuk, amibe mindenképp érdemes! 

sikeres vállalkozás titka

Ha stabilan növekvő vállalkozást szeretnél vezetni, elsődleges fontosságú hogy a vezetőség mellett a kollégák is lojálisan, proaktívan álljanak céljaidhoz, és tegyenek azok megvalósításáért. Ezt, és a csapatmunkát, a kommunikációt, valamint a zökkenőmentes és kényelmes munkavégzést azonban Neked kell indukálnod, megteremteni a feltételeket! Mivel teheted ezt meg? Mutatjuk.

 

#1 Költs a csapatodra – a megbecsülést fejezd ki pénzben is! 

A megbecsülés kifejezésének ezer és ezer módja van, amelyeket mind ismerned és alkalmaznod kell. Ne ringasd azonban magad abba a tévhitbe, hogy elég a sok pozitív visszajelzés, az átlátható kommunikáció, stb. Munkatársaid is pénzből élnek, és ha a megélhetés problémákat okoz nekik, az akkor is új munkahely felé tereli őket (vagy csupán demotiválja) ha minden mást jól csinálsz. 

 

#2 Költs a munkakörnyezetre – hogy kényelmes, egészséges irodában dolgozhassatok!

Egy sötét, rideg, kényelmetlen munkakörnyezet abszolút visszaveti a lendületet – még a legmotiváltabb munkavállaló esetében is. Ismerd meg a modern építészeti és enteriőr design megoldásokat, és alkalmazd őket! Egy üvegfallal például világos tereket hozhatsz létre, egy jó szellőzőrendszerrel pedig garantálhatod, hogy senki feje ne fájduljon meg már délelőtt. 

 

#3 Költs az eszközökre, hogy semmi ne akadályozza a munkavégzést!

Nincs az a munkavállaló, akit ne idegesíteni egy lassú, kerregő számítógép vagy egy folyton megálló nyomtató. Ezek a dolgok azonban nem csak idegesítőek, de az időt is húzzák – az értékes időt, ami alatt értéket teremthetnének. Mindenképp ügyelj rá, hogy a mindennapi munka során használt eszközök jól működjenek! Ha nem is a legmodernebb számítógépekkel dolgoztok, egy lassú rendszer megengedhetetlen.

 

#4 Költs a csapat építésére, rendezvényekre – hogy jobban együttműködjetek!

A csapatépítő programokat sok cégvezető pénzkidobásnak tartja – és nem szeret rá költeni. Látszatja nem azonnal jelentkezik, és nem is mérhető a hatékonysága – azonban kollégáid akkor fognak tudni jól és hatékonyan dolgozni, ha képesek a együttműködésre! Ezt pedig nagyban elősegítheted, ha vállalati szinten kezeled, hogy legyenek közös élményeik. Ha nem is egy drága wellness hétvégére, de néha egy-egy kellemes vacsorára, kirándulásra hívd meg őket!

 

#5 Költs az employer-brandingre, hogy csapatod büszkén vállalja munkahelyét! 

Főként a fiatal generáció szemében ma már nagyon fontos szempont az is, hogy milyen hírneve van a cégnek. Éppen ezért a brandépítés nem csak bevételeid növelheti hosszú távon, de a fluktuációt is csökkenti, ráadásul könnyebb lesz új embert is találnod ha cégednek már jó hírneve van! 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Matrac

Matrac

krejcolás

Célunkat csak negyedszélben tudjuk megközelíteni, és legalább egy fordulást tartalmaz, szél...

Randihely

Egy tökéletes randihely kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen több dologra is oda kell...

Bécsi húsvéti vásár

Bécsi húsvéti vásár

Futtatás

Futtatásnak nevezzük ha széllel szembeni haladáskor, ha a hajó és a vitorlázat által...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.