Strukturálisan is átalakul a Balaton- komoly fejlesztések a Balatonnál

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Strukturálisan is átalakul a Balaton

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Strukturálisan is átalakul a Balaton


2021/01/30
VN
Strukturálisan is átalakul a Balaton
Strukturálisan is átalakul a Balaton

Vállalkozásfejlesztési program a Balatonnál

A Balaton térségében a következő vállalkozásfejlesztési program kialakítása a cél, amely hozzájárul, hogy:

  • a térség vállalkozásai sikeresen tudjanak önálló termékekkel megjelenni a piacokon;
  • segítse a vállalkozások körforgásos gazdaságra való áttérését;
  • segítse, hogy a vállalkozások nagyobb volumenben legyenek képesek egy adott termelési láncban szereplővé válni;
  • segítse, támogassa az új vállalkozások megkapaszkodását.

 

Érdemes a térség értékeire is építeni

A Balaton egy különleges térség, különleges régió, érdemes a térség gazdasági hagyományaira, természeti-földrajzi-kulturális adottságaira érdemes építeni. Bőven vannak itt egyedi értékek, különleges mesterségek, a tájegységre jellemző ilyen-olyan specialitások. Ráadásul remek, még kiaknázatlan lehetőség az itt létrejött termékeket összekapcsolni a turizmussal. Érdemes lehet kézműipari tevékenységre szakosodni a Balatonnál. Ehhez is dolgoznak ki egy programot, aminek kulcsfontoságú része lesz a már létező mesterségek utánpótlásának képzése, valamint támogatása. Milyen profilú cégekre gondolunk? Íme néhány példa: ajándék és dísztárgyak gyártása; szabadidős kellékek gyártása; halászati és horgászati eszközök gyártása; illatszerek és gyógyhatású termékek gyártása; fa- és erdei termék feldolgozás; nádfeldolgozás; ingatlankezeléssel kapcsolatos építőipari és szolgáltató tevékenységek. Nemcsak a helyi kézműipari termékeket gyártókat tervezik támogatni, hanem azokat is akik helyi alapanyagokat dolgoznak fel, illetve kreatív ipar speciális részét képező képzőművészek, népművészek és iparművészek tevékenységét. 
 


Balaton érdekesség utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Nautic 12 Racer vitorlás hajó

Adatok Tervező:            &n...

Rendezvényhelyszín Budapesten

A rendezvények esetében különösen fontos, hogy megfelelő helyszínt találjunk. Egy rosszul...

Salgó polc

Salgó Polc

Fine dining étterem Budapest

  A fine dining kifejezés egyre elterjedtebb Magyarországon. Akik ezt a műfajt kedvelik,...

Code-lobogó

Code-lobogó: a klasszikus jelzõlobogó-ábécé
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.