460 ezer forint egy húszfogásos menü ebben az étteremben

hirdetes

A világ legdrágább étterme

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ibizában megnyílt a világ legdrágább étterme, ahol egy húszfogásos menüért 1500 eurót kérnek el, ami összesen 460 ezer forintnak felel meg. Viszont a csillagászati árak mellett a színvonal sem egyszerű!

A legdrágább étterem a világon

Ibizán megnyitott a világ legdrágább étterme, nevezetesen a Sublimotion. Az étterem a Hard Rock Hotelben található, ami egy ötcsillagos luxusszálloda és azon belül is a Playa d’en Bossa strandon. A luxusétteremben viszont nemcsak a látvány káprázatos, hanem olyan séfek gondoskodnak az ételekről, mint Paco Roncero – így az ízlelőbimbók biztos nem fognak unatkozni. De az étterem látványa is megér néhány szót, mert az egyáltalán nem hétköznapi. Az étteremben viszont meglepően kevesen kapnak helyet az ide érkezők, mert csak 12 vendéget fogadnak egyszerre. Így gyakorlatilag több az alkalmazott, mint a vendég, viszont az a húsz fős személyzet teljes egészében rendelkezésre áll a vendégeknek. De ez még mind semmi!

 

A legdrágább étterem a világon

Az árak se valami alacsonyak ezen a különleges helyen, így például egy húszfogásos menü 1500 euróba kerül, ami mindössze 460 ezer forintot tesz ki. Hihetetlenül drága, de ezért az árért viszont a vendégeknek olyan élményben lehet részük, amilyet még álmodni se mertek – és ez nem túlzás.

 

Az étterem technikailag igen jól felszerelt és ezt ki is használják, méghozzá a lehető legkreatívabb módon. A különleges vetítéssel, fény-és zeneeffektusokkal a vendégeket szó szerint egy másik világba kalauzolják. Az étterem 360 fokos képernyővel van körbevéve, aminek segítségével teljes tökélyre fejlesztik azt a hatást, amiért a vendégek olyan sokat fizetnek.

 

A legdrágább étterem a világon

Szinte bármilyen látványt képesek előidézni. A vendégek hirtelen egy erdő közepén találhatják magukat, vagy akár a pokolban. De az is előfordulhat, hogy egyszer csak elkezdenek lebegni a tányérok. Mindeközben persze a pincérek se maradnak tétlenek, mert ők meg fogásonként más öltözékben jelennek meg.

 

Így már értjhetőek a magas árak. Annyi biztos, hogy akárki is megy ebbe az étterembe, akár egyedül, akár társasággal, biztos nem fog unatkozni!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-06-30

Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-ban újra visszatér a már hagyománnyá vált Zánkai Bornapok. A balatonfüredi borhetek után a Zánkai Bornapok a második leghosszabb borhét a Balaton északi részén. A szervezők idén is számtalan izgalmas programmal készültek a borkóstoláson kívül is. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy miért lesz érdemes Zánkára utaznod!

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

2018-07-01

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

Már javában tart Balaton egyik legjobban várt fesztiválja, a Balaton Fesztivál. A rendezvényt 2018. június 29-e és július 1-e között rendezték meg idén. Ne csüggedj, hiszen a mai napon még ellátogathatsz a fesztiválra! Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy mivel készültek idén a szervezők és mit tartogat számodra még a vasárnap!

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

2018-07-04

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

Ma elrajtolt az egyik legnevesebb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A fesztiválozás szerelmesei idén is találkozhatnak a megszokott kiváló minőséggel, a legjobb zenékkel, tengernyi programmal és a gyönyörű Balatonnal. Az idei fesztiválon azonban kiemelt szerepet kap a biztonság is, melyet egy új programmal segítenek elő!

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

2018-07-04

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

Keszthelyen 2018-ban is megrendezik az egyik legjobban várt balatoni eseményt, a KeszthelyFeszt fesztivált! Keszthely Zala megyében, a Balaton nyugati szegletében fekszik, ami előnyös helyszínt jelent turizmusára tekintve! Tudj meg többet az egyik legjobb balatoni fesztiválról! Olvasd el cikkünket, ha szeretnél többet is megtudni!

gasztronómia

Szótár

árboc

A hajó fedélzetén, a hosszanti tengelyen helyezkedik el. Hosszú, általában fa vagy alumínium... Tovább

Fűke 32

Fűke 32 vitorlás hajó gyártói leírása Fűke Yacht Kft. saját fejlesztésű hajója a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes