notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A világ legrosszabb szállodája Amszterdamban található

hirdetes

Ennél borzalmasabb szállodát még biztos nem láttál!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Még csak nem is Afrikáról, vagy Indiáról van szó, hanem egy amszterdami szállodáról. Nincs se meleg víz, se fűtés, a vendégeket pedig arra buzdítják, hogy a függönyökbe törölközzenek, más szóval minden pocsék és ezt még reklámozzák is. Az emberek mégis özönlenek!

Szálloda

Az amszterdami Hans Brinker Budget Hostel nevű szálloda az élő példa rá, hogy a negatív reklám is reklám. A világ legrosszabb szállodájának nevezték ki, ráadásul nem is alaptalanul. Nincs se fűtés, se meleg víz, a szobákat sose takarítják, ráadásul a vendégek törölközők híján csak a függönyöket tudják használni. A szálloda tulajdonosainak erre az volt a magyarázata, hogy így megspórolnak egy mosást. Emellett a liftet is ajánlatos elkerülni, mert már évek óta nem látta karbantartó. És ami hab a tortán, hogy egy éjszaka több mint 6000 forintba kerül! A szálloda előre leszögezte, hogy nem vállal felelősséget se ételmérgezés, se sugármérgezés, se mentális problémák felmerülése esetén. Tehát aki itt belép, az hagyjon fel minden reménnyel, és mindenek előtt ne tegyen panaszt. Az emberek mégis özönlenek! Szürreális, ugye? Viszont ennek meglehetősen egyszerű oka van.

 

Előtte egy kis ízelítő a reklámokból

Nyugodtan dobjátok a csikket a padlóra, megoldják:

A világ legrosszabb szállodája

 

Minden luxus szigorúan mellőzve:

A világ legrosszabb szállodája

 

Panoráma:

A világ legrosszabb szállodája

Szálloda

A szálloda tulajdonosai egy percig se titkolták a rossz körülményeket, sőt, reklámozták azokat. Nem rejtik véka alá, hogy egy csöppet se érdekli őket a szálloda minősége, mert nem szeretnének állandóan erre költeni, így gyakorlatilag szolgáltatások sincsenek. A reklámokon feltüntetik, hogy a szállodában minden rossz, még a személyzet se valami kedves, sőt, még a képeken is megjelennek a törött bútorok, a szakadt függönyök és a földön szétszórt szemét. Ennek ellenére a szállodába a világ minden tájáról érkeznek vendégek, akik elégedettek. Sokak szerint a szálloda nem is olyan pocsék, mint ahogy a reklámokon feltüntetik. Elképesztő, mire nem képes egy jó reklám! A világ legrosszabb szállodája 40 éve büszkén okoz csalódást vendégeinek és általában tele van mind a 127 szoba.

 

De legalább van hova pakolni:

A világ legrosszabb szállodája

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Üzleti vacsora Budapesten

Üzleti vacsora Budapesten, nem mindennapi környezetben? A Zsidai csoport éttermeiben megtalálod... Tovább

Balatonkenese Marina Port

 A Balaton keleti medencéjének keleti partján található a Kenese Port kikötője, mely... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 180

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív