Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített. Befektetés, legjobb befektetés

„Szegény” gazdagok!

hirdetes

Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített az mellett , hogy vagyona még így is relatív jelentős.

Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített. Befektetés, legjobb befektetés

 

 

A befektetés hiánya


Ezek a vagyonok általában ingatlanokban vagy kötvényekben mérhetőek vagy éppen cég vagyonként. De semmiképpen sem 100 %- os szabad tőkeként, ami azt jelenti sajnos, hogy elszegényedve érzik magukat és ez igaz is, főleg Magyarországra értem. Az igazság az, ahogyan én látom ezek az emberek saját maguk ellenségei a megvalósult félelmeik miatt, amik konkrétan vagyonuk elvesztésével kapcsolatosak. Amitől félünk, azt teremtjük, hisszük vagy nem ez így van.


Befektetés és adományozás?


Pedig rengeteg lehetőségük volna vagyonuk felszabadítására, befektetésére, ha még tudnának hinni, többet adományozni és jó érzésekkel élni az üzleti életüket. Az adományozás felszabadító érzése lehetne nekik a kulcs arra, hogy vagyonuk tovább gyarapodhasson. Persze adományozni csak tiszta szívből lehet, akkor van belső értéke, a külső pedig nem igazán számít! :)

hirdetes


Van egy barátom, aki hasonló helyzetben, jelentős 4 millió USD ingatlan vagyonával mondhatni csak vegetál, és nem igazán engedi meg magának a teljes szabadság érzésének megélését (Mondom én: így minek a vagyon, ha szinte teherként éli meg az ember)!


Ebben a helyzetben, ha átérzem, a javaslatom a következő volt:


Váljon meg vagyona egy jelentősebb részétől adományozás útján és avval az érzéssel újra egyenesbe kerülhet az élete, mert felszabadító érzés adományozni (ha van, ha nincs). Bárki adományozhat, és jelentős jutalmat kap érte az univerzumtól, ha azt jó szívvel tette... :)


A befektetés és a pénz áramlása


A másik részét a vagyonának pedig ajánlom, fektesse a vállalatunkhoz, ami jelentős havi jövedelmet hozhat neki Tőke és Hozam garantáltan. Tehát ezen még azt mondom, néhány hónapig elrágódik, de szerintem a szabad felhasználású passzív jövedelmet fogja választani, ami mellett nálunk gyakorolhatja az adományozás jó érzését…

hirdetes


Tehát szabadítsuk fel az ingatlanokat, engedjük, hogy áramoljon a pénz szabadon, ne féljünk a veszteségektől, hanem nevessünk rajtuk és adományozzunk többet és egyre többet.


 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van a témával kapcsolatban? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

2018-04-08

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

Ma már jó tudjuk, hogy aki az online térben nincs jelen, az a felhasználók számára egyszerűen nem létezik. Ahhoz, hogy az interneten népszerűsítsd céged vagy vállalkozásod, neked is szükséged van egy komplex online marketing stratégiára. Megmutatjuk, milyen az!

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-06-30

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-ban 50. évfordulóját ünnepli várossá válásának Siófok. Ezen alkalomra egy igazán szórakoztató, hatalmas látnivalóval készültek a látogatók számára! Ezzel az építménnyel szemünk elé tárják Siófok gyönyörű panorámáját, ami nem más, mint egy Óriáskerék! Ha kíváncsi vagy erre az újdonságra olvasd el cikkünket!

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

2018-07-17

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

Láttál már brutál jó csajokat egy deszkán állva evezgetni a vízen? Ha nem most mutatok párat, illetve azt is, hogy mi az az állva evezés, amit aleggyakrabban SUP-ként emlegetnek, ami az angol „stand up paddleboarding” rövidítése, amit ha nagyon pontosan szeretnénk lefordítani, akkor „állva evezés szörfdeszkán” lehetne. Nemzetközi körökben találkozh

Rövid ismertető a különböző csónaktípusokról

2018-07-18

Rövid ismertető a különböző csónaktípusokról

Bemutatjuk a legismertebb hajótípusokat, öt alapvető hajótípust ismerhettek meg cikkünkből! Ezeket a hajótípusokat illik mindenkinek ismerni, aki szeretne hajókázni!

hirdetes
kreatív

Szótár

Kipufogófüst színe

A kipufogófüst színe számos hibára utalhat egy autó esetében. Éppen ezért, ha az autód... Tovább

Bugsprit

A bugsprit meghatározását lásd az orrsudár szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.