Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített. Befektetés, legjobb befektetés

Kövess minket facebookon!
Főoldal > „Szegény” gazdagok!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

„Szegény” gazdagok!


2013/05/09

Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített az mellett , hogy vagyona még így is relatív jelentős.

Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített. Befektetés, legjobb befektetés

 

 

A befektetés hiánya


Ezek a vagyonok általában ingatlanokban vagy kötvényekben mérhetőek vagy éppen cég vagyonként. De semmiképpen sem 100 %- os szabad tőkeként, ami azt jelenti sajnos, hogy elszegényedve érzik magukat és ez igaz is, főleg Magyarországra értem. Az igazság az, ahogyan én látom ezek az emberek saját maguk ellenségei a megvalósult félelmeik miatt, amik konkrétan vagyonuk elvesztésével kapcsolatosak. Amitől félünk, azt teremtjük, hisszük vagy nem ez így van.


Befektetés és adományozás?


Pedig rengeteg lehetőségük volna vagyonuk felszabadítására, befektetésére, ha még tudnának hinni, többet adományozni és jó érzésekkel élni az üzleti életüket. Az adományozás felszabadító érzése lehetne nekik a kulcs arra, hogy vagyonuk tovább gyarapodhasson. Persze adományozni csak tiszta szívből lehet, akkor van belső értéke, a külső pedig nem igazán számít! :)


Van egy barátom, aki hasonló helyzetben, jelentős 4 millió USD ingatlan vagyonával mondhatni csak vegetál, és nem igazán engedi meg magának a teljes szabadság érzésének megélését (Mondom én: így minek a vagyon, ha szinte teherként éli meg az ember)!


Ebben a helyzetben, ha átérzem, a javaslatom a következő volt:


Váljon meg vagyona egy jelentősebb részétől adományozás útján és avval az érzéssel újra egyenesbe kerülhet az élete, mert felszabadító érzés adományozni (ha van, ha nincs). Bárki adományozhat, és jelentős jutalmat kap érte az univerzumtól, ha azt jó szívvel tette... :)


A befektetés és a pénz áramlása


A másik részét a vagyonának pedig ajánlom, fektesse a vállalatunkhoz, ami jelentős havi jövedelmet hozhat neki Tőke és Hozam garantáltan. Tehát ezen még azt mondom, néhány hónapig elrágódik, de szerintem a szabad felhasználású passzív jövedelmet fogja választani, ami mellett nálunk gyakorolhatja az adományozás jó érzését…


Tehát szabadítsuk fel az ingatlanokat, engedjük, hogy áramoljon a pénz szabadon, ne féljünk a veszteségektől, hanem nevessünk rajtuk és adományozzunk többet és egyre többet.


 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van a témával kapcsolatban? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Hajólevél

A hajólevél a hajó forgalmi okmánya.

Frontális vihar

A frontális vihar a hidegfronttal érkező, gyakran zivatarral együttjáró vihar, mely több...

Sudár Regatta vitorlás hajó

Sudár Regatta Skandináv vonalvezetésű egységes osztályhajó. Magyarországon 1985 óta...

Balcsapás

Balcsapás: Egy vitorlás balcsapáson halad, amikor a szelet bal oldala felől kapja....

Trevor Millar

Trevor Millar vitorlás edző életrajz Írországban született. A mai nappal bezárólag 25...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.