notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített. Befektetés, legjobb befektetés

hirdetes

„Szegény” gazdagok!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített az mellett , hogy vagyona még így is relatív jelentős.

Számos ismerősöm van, aki ebben a cipőben jár, aki az elmúlt húsz évben jelentős vagyonra tett szert és az elmúlt évek során a nagy „válság„ idején rengeteg pénzt veszített. Befektetés, legjobb befektetés

 

 

A befektetés hiánya


Ezek a vagyonok általában ingatlanokban vagy kötvényekben mérhetőek vagy éppen cég vagyonként. De semmiképpen sem 100 %- os szabad tőkeként, ami azt jelenti sajnos, hogy elszegényedve érzik magukat és ez igaz is, főleg Magyarországra értem. Az igazság az, ahogyan én látom ezek az emberek saját maguk ellenségei a megvalósult félelmeik miatt, amik konkrétan vagyonuk elvesztésével kapcsolatosak. Amitől félünk, azt teremtjük, hisszük vagy nem ez így van.


Befektetés és adományozás?


Pedig rengeteg lehetőségük volna vagyonuk felszabadítására, befektetésére, ha még tudnának hinni, többet adományozni és jó érzésekkel élni az üzleti életüket. Az adományozás felszabadító érzése lehetne nekik a kulcs arra, hogy vagyonuk tovább gyarapodhasson. Persze adományozni csak tiszta szívből lehet, akkor van belső értéke, a külső pedig nem igazán számít! :)

hirdetes


Van egy barátom, aki hasonló helyzetben, jelentős 4 millió USD ingatlan vagyonával mondhatni csak vegetál, és nem igazán engedi meg magának a teljes szabadság érzésének megélését (Mondom én: így minek a vagyon, ha szinte teherként éli meg az ember)!


Ebben a helyzetben, ha átérzem, a javaslatom a következő volt:


Váljon meg vagyona egy jelentősebb részétől adományozás útján és avval az érzéssel újra egyenesbe kerülhet az élete, mert felszabadító érzés adományozni (ha van, ha nincs). Bárki adományozhat, és jelentős jutalmat kap érte az univerzumtól, ha azt jó szívvel tette... :)


A befektetés és a pénz áramlása


A másik részét a vagyonának pedig ajánlom, fektesse a vállalatunkhoz, ami jelentős havi jövedelmet hozhat neki Tőke és Hozam garantáltan. Tehát ezen még azt mondom, néhány hónapig elrágódik, de szerintem a szabad felhasználású passzív jövedelmet fogja választani, ami mellett nálunk gyakorolhatja az adományozás jó érzését…

hirdetes


Tehát szabadítsuk fel az ingatlanokat, engedjük, hogy áramoljon a pénz szabadon, ne féljünk a veszteségektől, hanem nevessünk rajtuk és adományozzunk többet és egyre többet.


 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van a témával kapcsolatban? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Alba

A nagyvitorlarudat lefeszítő szerkezet, mellyel egyrészt a nagyvitorla alakja,... Tovább

Business formal

Manapság egyre több helyen találkozhatunk a dress code fogalmával, bár tény, hogy ezzel... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 193

Átlagos értékelés: 4.8

kreatív